شانس اوردیم دیروزکاناواروبود. تودوسه صحنه بدجورداشتند دریبل میکردند که فابیو جلوشونو گرفت واقعا جزوبازیکناییه که غیرت داره . اون درنته هم اگربه جای خالکوبی کردن یک کم دقتشو زیادترمیکرد الان بازی نتیجه اش یه چیز دیگه بود.![]()
شانس اوردیم دیروزکاناواروبود. تودوسه صحنه بدجورداشتند دریبل میکردند که فابیو جلوشونو گرفت واقعا جزوبازیکناییه که غیرت داره . اون درنته هم اگربه جای خالکوبی کردن یک کم دقتشو زیادترمیکرد الان بازی نتیجه اش یه چیز دیگه بود.![]()
هر چند از باخت دیشب خیلی ناراحت شدم ولی برای کاسیاس خوشحال شدم داره میشه همون کاسیاسی که همه انتظارشو دارن
.
.
.
.
این پالانکا کیه؟
اینو کی خریدن؟از کجا؟
Last edited by cyrus_ln; 14-12-2008 at 11:25.
احتمالاازتیمهای پایه آورده باشندش . هرچندزیادتو حدواندازه های رئال به نظرنمی رسه اما تواین بحران بی بازیکنی غنیمتی بودبرای تیم .اگردرنته موقعیتشو گل کرده بود عمرا میتونستند به ما گل بزنند
سلام به تعصبیهایه رئال من روبن هستم از اینکه تو این بازی محروم بودم خیلی ناراحت شدم
چون مطمئن بودم گل میزدم و مثل درنته خنگ نبودم وقتی رئال می باخت خیلی ناراحت می شدم ولی این بار خیلی ناراحت نشدم چون با اینکه خیلی ها رو نداشتیم و با ختیم خوب بازی کردیم
دفاع عالی بود اگه رو ضربه شروع مجدد گل نمیزدن عمرا ما رو نمیتونستن ببرن
من مطمئنم تا آخر فصل وضعيت اينجوري نميمونه.الان بارسا فكر ميكنه ديگه تموم شده و قهرمان شدن با 12 امتياز اختلاف.
راموس ميدونه چي كار كنه.اگه چندتا بازيكنه خوب بخريم تيم درست ميشه.ديشب همه از جون مايه گذاشتن.مخصوصا كاناوارو
كه سره گل دوم اونجوري رفت توي تيرك ولي نتونست از گل شدن توپ جلوگيري كنه.داورم كه رفته بود رو اعصاب تيم مخصوصا
كاسياس كه بدجوري قاطي كرده بود.بازيه برگشت يه پذيراييه خوب ازشون ميكنيم.
خدا اين درنته رو لعنتش كنه ديشب ... به تيم دي:
بازي برگشت جبران ميشه
این درنته از اول فصل اگه موقعیت ها رو استفاده میکرد ما صدر جدول بودیم ! :دي
از برهانی بیشتر خراب می کنه !( من پرسپولیسیم ها سوتفاهم نشه! )
تا 3 بیدار موندم 5 دیقه ی اخر گند زد به حالمون ! حیف شد
فقط حيف شد؟
من تا 5/3 خوابم نبرد
ديشب رئال اصلا خوب نبود
تایید میشه... ضمنا کاسیاس عالی بود .انصافا بازیکنا از جون مایه گذاشتن. غیرتمندانه بازی کردیم. با این همه ادعا تا دقیقه ی 80 نفس بارسلون بریده بود. قرار بود 4تای پارسال جبران بشه ولی ظاهرا فعلا باید در حسترش بمانند...
به امید برد در بازیهای آینده. زنده باد رئال
اگه یه فن گل داشتیم دیشب بارسا باید خواب برد رو میدید
خوشم میاد بارسا جلوی تیم جوانانمون به زحمت تونست ببره
این همه ما بردیمشون و پارسال دبلشون کردیم حالا یه بار هم اینا ببرن
اتوئو میگه باید اختلاف 12 امتیازی بارسا و رئال رو تو تاریخ ثبت کننیادش رفته که فصل پیش اختلاف 20 امتیازی رئال و بارسا رو تو تاریخ ثبت کردن
به هر حال بازی برگشتی هم هست ... به امید آن روز
عشق است رئال
![]()
آقا تبریک!
بجون خودم خیلی خوب بود!لذت بردم!: دی
باورم نمیشد اینا همون بازیکنای قبلی هستن که کلی مصدوم هم دارن و مربیشون هم عوض شده!
منکه انتظار داشتم تحقیر بشیم که خدا رو شکر نشد...
در کل به نظرم خیلی امیدوار کننده بود با این شرایط...همه بازیکنا خوب بودن بخصوص کار دفاعی تیم که همه خوب بودن بخصوص نیمه اول که چند تا موقیعت خوب رو گرفتن...
به امید روزهای خوش رئال...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)