تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 672 از 2376 اولاول ... 17257262266266866967067167267367467567668272277211721672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,711 به 6,720 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جویباری در گفتگو با مهر:
    مشکل جباری را حل می کنیم/ با ادامه این روند سنگ روی سنگ بند نمی شود

سرپرست تیم فوتبال استقلال از تلاش مسئولان این باشگاه برای حل مشکل جباری و بازگشت وی به تمرینات آبی پوشان خبر داد.

علی نظری جویباری که در حاشیه تمرین عصر امروز استقلال با خبرنگار مهر گفتگو می کرد در مورد غیبت مجتبی جباری و حرف و حدیث هایی که در مورد وی مطرح می شود گفت: ما هیچ مشکلی با مجتبی جباری نداشته و نخواهیم داشت.

وی افزود: معتقد هستیم در صحبتی که با ایشان خواهیم کرد این مشکل را برطرف و چک را نیز پاس خواهیم کرد.

نظری جویباری در پاسخ به این پرسش که آیا با وجود این غیبت ها از جباری در دیدار با راه آهن استفاده خواهید کرد گفت: ما تلاشمان را می کنیم تا ابتدا مشکل وی را حل کنیم اما بازی کردن او در دیدار برابر راه آهن به نظر آقای قلعه نویی بستگی دارد .

سرپرست تیم فوتبال استقلال ادامه داد: من اعتقاد دارم اگر قرار باشد هر بازیکنی به هر دلیلی مشکلی از بابت مالی پیدا کند و سر تمرین نیاید فکر می کنم سنگ روی سنگ بند نخواهد شد. با این حال مطمئن باشید که ظرف امروز و فردا این مشکل نیز برطرف خواهد شد.

مجتبی جباری هافبک میانی تیم فوتبال استقلال که چک پیش قراردادش را از علی فتح الله زاده دریافت کرده بود پس از برکناری وی به مشکل خورده و به همین خاطر در تمرینات حاضر نیم شود و در مهمانی شب گذشته آبی پوشان نیز غایب بود.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    دست همگی درد نکه ..دیشب تاپیک رو ترکوندید

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ید ا... اکبری در گفتگو با ایسکانیوز:
    تغییرات مدیریتی به بازیکنان مربوط نمی شود// برای رسیدن به قهرمانی راه آهن و پرسپولیس را قربانی می کنیم
    تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم فوتبال استقلال در خصوص تغییرات کادر فنی این باشگاه گفت: نسبت به تغیراتی که در کادر مدیریتی باشگاه ایجاد شده نظر خاصی ندارم و فکر نکنم که این تغییرات به بازیکنان ربطی داشته باشد.
    ید ا... اکبری در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" خاطر نشان ساخت: علت این تغییرات را نمی دانم ولی امیدوارم این تغییرات به نفع بازیکنان و باشگاه باشد و مشکلات مالی بازیکنان نیز برطرف شود.
    وی همچنین تصریح کرد: در حال حاضر مهم ترین مشکل باشگاه عدم پرداخت مطالبات برخی بازیکنان است که امیدوارم با اعمال تغییرات جدید تمام مشکلات مالی باشگاه حل شود.
    وی با اشاره به حضورش در بازی مقابل استقلال اهواز اظهار داشت: بعد از هفته ها نیمکت نشینی انگیزه بالایی برای نشان دادن توانایی هایم داشتم و خوشحالم که توانستم در پیروزی تیمم مقابل هم نام اهوازی نقش تعیین کننده ای داشته باشم.
    اکبری بازی مقابل راه آهن را دشوار توصیف کرد و به ایسکانیوز گفت: با توجه به اینکه تیم راه آهن نتایج مطلوبی را در ابتدای لیگ کسب نکرده بدون شک نبرد سختی مقابل این تیم داریم و باید پیروز میدان باشیم.
    وی در خصوص دربی پایتخت نیز گفت: بدون شک برای رسیدن به هدف اصلی خود که قهرمانی در لیگ است باید علاوه بر راه آهن پرسپولیس را هم قربانی کرده و در این راه تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مدیر عامل استقلال نیامده به کمیته انضباطی احضار شد
    تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال تهران جهت ادای توضیحات به کمیته انضباطی احضار شد.
    به گزارش روز چهارشنبه گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"؛ با توجه به تغییرات مدیریتی در باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال واعظ آشتیانی مدیرعامل باشگاه جهت ادای توضیحات در مورد تخلفات تماشاگران منتسب به تیم استقلال و عدم پرداخت مطالبات برخی از بازیکنان فوتسال علیرغم صدور رای در مورخه 7/7/87 روز یکشنبه ساعت 15 به کمیته انضباطی احضار شد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اشكان نامداري:
    جانشين شايسته‌‌اي براي طالب لو خواهم بود

دروزاه بان دوم استقلال كه با توجه به مصدوميت وحيد طالب لو در ديدار با راه آهن در تركيب اصلي استقلال قرار مي‌گيرد گفت: تمام تلاشم را انجام مي‌دهم تا بتوانيم جانشين شايسته‌اي براي طالب لو در اين ديدار باشم.

اشكان نامداري، دروازه بان دوم تيم فوتبال استقلال تهران، به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: در اين فصل يكبار ديگر هم در ديدار با پگاه به جاي طالب لو در تركيب استقلال قرار گرفتم و به اذعان كارشناسان در آن مسابقه بازي خوبي انجام دادم ضمن اينكه كادر فني هم از نحوه بازي من در آن ديدار رضايت كاملي داشت بنابراين براي رويارويي با تيم راه آهن هيچ مشكلي ندارم.

وي افزود: در اين مدت در تمرينات پا به پاي طالب لو تمرين كرده ام و از آمادگي كامل بر خوردار هستم و اميدوارم در بازي با راه آهن بتوانم توقعات هواداران را برآورده كنم./

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

محمد زادمهر:
    برای دیدار با استقلال انگیزه بسیاری داریم

سرپرست تیم فوتبال راه آهن شهرری با اشاره به اینکه تیمش در هفته ششم باید به مصاف استقلال تهران برود گفت: با توجه به اینکه در هفته های اخیر نتوانسته ایم نتایج خوبی کسب کنیم برای رویارویی با استقلال انگیزه های بسیاری داریم.

محمد زادمهر، سرپرست تیم فوتبال راه آهن شهرری، به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: برای رویارویی با استقلال آمادگی کاملی داریم و آماده هستیم تا این تیم را در مقابل تماشاگرانش در تهران متوقف کنیم و حتی سه امتیاز این دیدار را بدست بیاوریم.

وی با اشاره به نتیجه هفته گذشته استقلال تهران در مقابل استقلال اهواز گفت: من معتقدم که نتیجه ای که استقلال در هفته گذشته کسب کرد تنها یک حادثه بوده است همانطور که نتایج هفته های قبل استقلال هم نشان دهنده قدرت واقعی این تیم نبوده است و نباید توجهی به این مسائل داشته باشیم و با قدرت به مصاف استقلال می رویم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هافبك تيم فوتبال استقلال:
    جايگاهم در استقلال را از دست نمي‌دهم

هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: پيش از اين منتظر حضور در يك بازي بودم تا توانايي‌هايم را ثابت كنم و ديگر به راحتي جايگاهم را از دست نمي‌دهم.

هاشم بيگ زاده، هافبك تيم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: حضور در تركيب اصلي استقلال را به سختي به دست آوردم و آنرا به راحتي از دست نمي‌دهم.

وي گفت: تلاش زيادي كردم تا به تركيب اصلي برسم و هفته‌ها انتقادات را تحمل كردم اما هم اكنون شرايط خوبي پيدا كرده ام.

وي تصريح كرد: حضورم در تركيب اصلي اسقلال با پيروزي پرگل از تيم همراه شد كه در آن حكمتي وجود دارد و من از اين موضوع خوشحال هستم.

بيگ زاده خاطرنشان كرد: قدرت واقعي استقلال را در بازي‌هاي آينده اين تيم نشان مي‌دهيم و ثابت مي‌كنيم پيروزي پر گل مقابل استقلال اهواز اتفاقي نبوده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مهاجم تيم فوتبال استقلال:
    نياز به بازي بيشتري دارم

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: براي گلزني در استقلال نياز به بازي و زمان بيشتري دارم

عليرضا عباس فرد، مهاجم تيم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: در چند بازي گذشته به طور كامل براي استقلال بازي نكرده ام و براي گلزني براي اين تيم نياز به زمان و بازي هاي بيشتري دارم.

وي گفت: كادر فني از عملكردم در دو بازي گذشته راضي است من نيز تمام دستورات آنها را در زمين اجرا مي كنم.

عباس فرد خاطرنشان كرد: تيم ما كاملاً از بحران خارج شده است و مانند گذشته تحت فشار نيستيم و از هم اكنون بايد براي قهرماني بازي كنيم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مهدی امیر آبادی:
    روزهای خوب استقلال آغاز شده است

هافبک تیم فوتبال استقلال تهران گفت: استقلال به شرایط ایده آلی نزدیک شده و منتظر کسب نتایج مطلوب استقلال باشید.

مهدی امیرآبادی، هافبک تیم فوتبال استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: استقلال در این فصل نتایج خوبی را در شروع لیگ نمی گرفت که خوشبختانه توانستیم با کسب پیروزی پر گل هفته گذشته، ناکامی ها را به پایان برسانیم.

وی ادامه داد: استقلال در این فصل به لحاظ نفرات هیچ مشکلی ندارد و هر بازیکنی که پیراهن استقلال را به تن می کند، برای کسب سه امتیاز پا به میدان می گذارد.

هافبک تیم استقلال در خصوص تغییراتی که در هیئت مدیره باشگاه بوده، خاطر نشان کرد: تغییرات مدیریتی در همه جا وجود دارد و من به عنوان بازیکن در تیم استقلال حضور دارم و باید با تمام قدرت برای کسب پیروزی مقابل حریفان به میدان بروم و از همین جا از زحمات علی فتح الله زاده تشکر می کنم و امیدوارم مدیر عامل جدید باشگاه در کار خود موفق باشد و با پیروزی های خود دل هواداران را شاد کنیم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مربي سابق تيم فوتبال استقلال:
    زحمات فتح الله زاده را فراموش كردند

مربي سابق تيم فوتبال استقلال گفت: نبايد فتح الله زاده با چند شكست بركنار مي شد اما زحمات اين مدير زود فراموش شد.

صادق ورمرزيار، مربي تيم فوتبال صباباتري در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: هيئت مديره استقلال در بركناري فتح الله زاده عجله كرد و نبايد با سه شكست اين مدير را بركنار مي كردند، آنها خيلي زود زحمات مدير عامل تيم را فراموش كردند.

وي گفت: مطمئنم كه اخراج فتح الله زاده ربطي به نتايج استقلال ندارد و بي دليل آن را به نتايج اين تيم ربط دادند.

مربي تيم فوتبال صباباتري تصريح كرد: استقلال در فصل نقل و انتقالات هميشه با فتح الله زاده برنده بود و در دوران مديريت وی جام هاي زيادي كسب كرده و نتايج استقلال به ضعف مديريت وی مربوط نمي شد.

ورمرزيار خاطرنشان كرد: وضعيت صباباتري روز به روز بهتر مي شود و تيم به خودباوري رسيده و به دنبال نتايج بهتر در آينده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •