در ضمن Fan یعنی چی؟اینم بگید ممنون میشم
.gif)
یه چیزی رو بگم بعضیا ناراحت نشن
.gif)
ما ایرانیا عادتمونه که وقتی میبینیم یه چیزی داره رشد میکنه و به یه جایی رسیده(حالا اون چیز میخواد آدم باشه.حیوون باشه.وسیله باشه.ماشین باشه.کنسول باشه هر چیزی)میخوایم یه جوری ایراد ازش بگیریم و بکوبیمش زمین چند تا نمونشو مثال بزنم؟
من توی مدرسه درسم خوبه.ولی همیشه یه کسایی هستن که برای کوچکترین چیز ها برام پاپوش میذارن.
خدای جنگ تنها بازیی بود که توی کل دنیا مثل بمب ترکید و گدای سر کوچتون هم عکسشو دیده اما مثل همین الان میبنید خیلیا انکار میکنن
اگه فکر میکنید من تعصبیم اوکی باشه هستم پس دیگه مقایسه انجام ندید اینجا جای رفع مشکلات پلی 3 هست نه مقایسه و هی بد گفتن از شرکت و کنسول و حرف زدن از یه کنسول دیگه.اگه همیشه توی کاری که بهمون مربوطه دخالت کنیم این مشکلات پیش نمیاد میاد؟
اینجا نوشته هدف از تاپیک چیه.تمام مشخصات و اطلاعات و ضعف ها و نقاط قوی و همه چیز هم توی پستای اول نوشته شده.دیگه بقیش میمونه برای مشکلات کاربران که اگه بلدید راهنمایی کنید.همین.اگه وضع اینطور باشه یه تاپیک خیلی خوبی میشه نه من اینهمه مقایسه و چرت و پرتا رو راجع به پلی 3 نمیبینم که بخوام جواب بدم.نه شماها نظر منو میبینید که بخواید جواب بدید و دلخور شید نه خیلی مسائل دیگه پیش میاد
اما من یادمه یه بار به شوخی به یکی از کابرای اینجا یه چیز خیلی عادی گفتم دیگه تا الان هر چی سوال میپرسم اینجا بلده و جواب نمیده خودشم میدونه کیه
پس خلاصه اینکه کارتونو بکنین و کاری نداشته باشین که کی چی خریده و باید بخره و کدوم بهتره.gif)