تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 672 از 1219 اولاول ... 1725726226626686696706716726736746756766827227721172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,711 به 6,720 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

دیدم هی دارید بحث می کنید نمی دونم پلی سه پنج تا ده تا انحصاری بیشتر نداره گفتم یه عکس از قسمتی از بازی هام بذارم بشمارید ببنیدی بیشتر از اینا انحصاری داره خدایی ، تازه من همه بازی ها رو ندارم ! ولی میلاد راست می گه همش مورد پسند نیست !

اینقدر فن نباشید ، هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن ، والا تو این حدود سه سالی هم که من پلی سه دارم اولین باره که می بینم PSN خوابیده که هی می گید هر روز خرابه و ترکیده اینا ، یعنی فقط منتظرید یه چیزی بشه جو بدینا ، البته قبول دارم خرابی همین یه بارشم خیلی طولانی شده دیگه !
    ولی خدایی جاوید جان Haze ام شد بازی؟؟ اصلا آبروی انحصاری رو برده!! البته با حرفت موافقم!!

در ضمن Fan یعنی چی؟اینم بگید ممنون میشم
    یه چیزی رو بگم بعضیا ناراحت نشنما ایرانیا عادتمونه که وقتی میبینیم یه چیزی داره رشد میکنه و به یه جایی رسیده(حالا اون چیز میخواد آدم باشه.حیوون باشه.وسیله باشه.ماشین باشه.کنسول باشه هر چیزی)میخوایم یه جوری ایراد ازش بگیریم و بکوبیمش زمین چند تا نمونشو مثال بزنم؟
    من توی مدرسه درسم خوبه.ولی همیشه یه کسایی هستن که برای کوچکترین چیز ها برام پاپوش میذارن.
    خدای جنگ تنها بازیی بود که توی کل دنیا مثل بمب ترکید و گدای سر کوچتون هم عکسشو دیده اما مثل همین الان میبنید خیلیا انکار میکنن
    اگه فکر میکنید من تعصبیم اوکی باشه هستم پس دیگه مقایسه انجام ندید اینجا جای رفع مشکلات پلی 3 هست نه مقایسه و هی بد گفتن از شرکت و کنسول و حرف زدن از یه کنسول دیگه.اگه همیشه توی کاری که بهمون مربوطه دخالت کنیم این مشکلات پیش نمیاد میاد؟
    اینجا نوشته هدف از تاپیک چیه.تمام مشخصات و اطلاعات و ضعف ها و نقاط قوی و همه چیز هم توی پستای اول نوشته شده.دیگه بقیش میمونه برای مشکلات کاربران که اگه بلدید راهنمایی کنید.همین.اگه وضع اینطور باشه یه تاپیک خیلی خوبی میشه نه من اینهمه مقایسه و چرت و پرتا رو راجع به پلی 3 نمیبینم که بخوام جواب بدم.نه شماها نظر منو میبینید که بخواید جواب بدید و دلخور شید نه خیلی مسائل دیگه پیش میاد
    اما من یادمه یه بار به شوخی به یکی از کابرای اینجا یه چیز خیلی عادی گفتم دیگه تا الان هر چی سوال میپرسم اینجا بلده و جواب نمیده خودشم میدونه کیه
    پس خلاصه اینکه کارتونو بکنین و کاری نداشته باشین که کی چی خریده و باید بخره و کدوم بهتره
    Fan یعنی طرفدار یک کنسول.
    یه سوال مثلا ما چرا باید کنسولی مثل PS3 رو زمین بزنیم؟ که چی بشه!
    والله من نمیدونم شاید رفیقای شما مشکلی چیزی دارن!! وگرنه من که چیز اینجوری ای ندیدم تو این سن و سال!(یادمه همسن خودم بودی!) ماها همه با هم رفیقیم و به قول یکی از بچه ها مون یه ضربالمثله که میگه:

به هم نخندید . با هم بخندید!

میدونی تو کلاس ما چجوریه؟ تو کلاس ما این قانون برقراره:

به هم نخندیم. با هم به معلم بخندیم.

من نمیدونم که چرا شما کلا GOW رو میبینی! کی گفته که اولین بازی ای که خیلی معروف شد این بود؟ وقتی Super Mario تو دنیا معروف شد سازنده های این بازی خودشون داشتم ماریو بازی میکردن! تازه این بازی تو ایرانم معروفه!
    من یه چیزی رو نمیفهمم! مگه تمام مقایسه ها و بحث ها واسه شماست که حالا شما میگی ما نگیم تا شما جواب ندی؟ خوب شما بهشون کاری نداشته باش!
    یه چیزه دیگه! به نطره من تو ایران مفهوم فروم اشتباه شده! یعنی چی که هرکی بیاد یه چیزی بپرسه و یکی جواب بده!! اومدیم اینجا که با هم بحث کنیم. راجع به مبحث تاپیک. اگه شما سوالو جواب میخوای باید بری مثل Yahoo Answers. اینجا واسه اینه که شما مقداری مراوده داشته باشی نه اینکه سوال و جواب کنی!
    در ضمن اون کاربر هم موظف به جواب دادن نیستش که!!
    راستی خودتون جواب خودتونو دادین!!
    من خاکه پای همتونم فربد جون.
    دوست دارم

2. 5 کاربر از farbod N73 me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

ولی خدایی جاوید جان Haze ام شد بازی؟؟ اصلا آبروی انحصاری رو برده!! البته با حرفت موافقم!!
    بازی Haze به نظر من یه کپی خیلی فاجعه بار از بازی Halo بود ! هر چی باشه انحصاریه دیگه ! یادش بخیر سر همین HAZE یه دور توپخونه رو بیل زدم تا پیدا کردم 35 تومنم خریدم ! این بازی ها هر کدومش خاطرس !!!!

4. 2 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من خاکه پای همتونم فربد جون.
    دوست دارم

دوستان یه سوال.میشه بازی هایی که کمتر از 9 گیگ هست مثل nfs.hp که 7.5 گیگه رو از روی dvd توی ps3
    -- شده اجرا کرد؟؟؟به طوری که دقیقا همون فولدر بازی که تو پوشه games هست رو به صورت data رو dvd رایت کنیم.
    کسی امتحان کرده؟
    علی جان من فکر میکنم Sony برای درایو کنسولش فقط BlurayOptic رو برای بازی تعریف کرده و روی DVD و CD واکنشی نشون نمیده.

چون از فروشنده ای که بازی میگیرم حتی بازی های زیر 9 GB رو هم روی BD میریزه برام.

این عکسی از داخل درایو هست که بیکار بودم انداختم ( دقت کنید درایو Dual Optic هست ) :

سلام. ببخشید چند روز به اینترنت دسترسی نداشتم.
    من هنوز هم این مشکل رو دارم.
    حتی بعد از نصب Lv2patcher.

دوستان راه دیگه ای نیست؟
    مازیار جان شما چون بازیت جوری هست که امکان مشکل داشتنش از طرف فروشنده هست و اینکه امکان اینو نداری روی دستگاه دیگه تست کنی باید حتما بری پیش فروشنده ای که ازش بازی هارو گرفتی.

حاقل اگه بازی هارو Download میکردی باز تکلیف معلوم بود.
    Last edited by SamGun; 24-04-2011 at 21:10.

6. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سعید جان این عکسه چرا برای من باز نمیشه؟؟؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سعید جان این عکسه چرا برای من باز نمیشه؟؟؟
    نمیدونم عزیز !!

یه جا دیگه UP میکنم.

ویرایش :

درست شد محمد جان ؟
    Last edited by SamGun; 24-04-2011 at 21:11.

9. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما چون کامل نمیخونی متن رو یه چیزایی میگی که من به متن خودم شک میخونم دوباره میخونم میبینم ایراد از شماستوقتی کامل نمیخونی خوب کلا نظر نده راجع بهش وقتی بخونی هم که اینجوری نباید نظر بدی چون جواب تک تکشونو دادم

اون عزیزی که کمک میکرد و دیگه نمیکنه من مگه گفتم باییییید بکنه؟بله اینجا کسی کارمند کسی نیست گفتم که هر کی کار خودشو بکنه.خواست جواب بقیه رو بده نخواست نده به غیر از این 2 تا کار کار دیگه ای توی این تاپیک نباید انجام بشه قبول داری؟هدف تاپیک کمک به بقیس و جواب دادن به سوال هاشون.اگه کسی حوصله جواب دادن نداره خوب وظیفش که نیست جواب نمیده.کسیم حوصله داره جواب میده نه اینکه بخواد بیاد یه چیزایی بنویسیه و بگه که ربطی به تاپیک نداره

خط آخرم هم باز با دقت نخوندی.کاش توی کلاس های پایه ابتدایی اینجوری که به ما سخت گرفتن به شما ها هم میگرفتن
    این به خاطر تنبلیه شماست که یا ذهنت مشغوله یا خودت که نمیخونی نظر رو بعد راجع بهش نظر میدی و من دوباره باید تکرار کنم.من اصلا برا این نظر دادم که صد ها بار دیدم اینجا غیر از موضوعی که باید مطرح بشه شده و چرت و پرت گفتنا و مقایسه ها رو دیدم منم نظر دادم و مقایسه کردم.وگرنه اگه هر کی کار مربوط به این تاپیک رو انجام بده این حرف ها پیش نمیاد و منم نظر مزخرفی رو نمیبینم و نظری اینگونه نمیدم.این جمله های من همه در نیم خط خلاصه میشه ها ولی خوب چون شما متوجه منظور من نمیشی من مجبورم تا 10 خط براش بازش کنم
    جالب بود عزیز ...
    من قبل از این همه نوشته های شما مگه نظری دادم یا سوالی پرسیدم که شما میگی تو نیم خط من متوجه نمی شم پس بازش کردی تو 20 خط؟
    دیگه سنمون بالا رفته ذهنمون یاری نمیکنه شما ببخش. پیر شدیم
    کاش به ما هم تو ابتدایی سخت می گرفتن؟!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما اول برو ادب پاسخ به دیگران رو از همون معلم های ابتداییت یاد بگیر بعدش بیا اینجا بقیه رو مجبور کن به سوالات جواب بدن عزیزم. هم من هم همه ی عزیزان این فروم خیلی بهتر از شما بلدیم تو جواب با توهین خودمون رو توجیه کنیم. اما هر کاری راهی داره دوست عزیز. سعی کن یکدندگی رو بگذاری کنار

علی جان من فکر میکنم Sony برای درایو کنسولش فقط BlurayOptic رو برای بازی تعریف کرده و روی DVD و CD واکنشی نشون نمیده.

چون از فروشنده ای که بازی میگیرم حتی بازی های زیر 9 GB رو هم روی BD میریزه برام.

این عکسی از داخل درایو هست که بیکار بودم انداختم ( دقت کنید درایو Dual Optic هست ) :

مازیار جان شما چون بازیت جوری هست که امکان مشکل داشتنش از طرف فروشنده هست و اینکه امکان اینو نداری روی دستگاه دیگه تست کنی باید حتما بری پیش فروشنده ای که ازش بازی هارو گرفتی.

حاقل اگه بازی هارو Download میکردی باز تکلیف معلوم بود.
    توی blueray داخل PS3 رو ندیده بودم. ممنون بابت عکس.
    ولی مگه همه Blueray ها Dual Optic نیستن؟:46یک چیز دیگه:

مگه PS3 فیلم های Blueray کپی رو همینجوری پخش نمی کنه؟ اخه تو تبلیغ امکانات این دانگل کبری که داره میاد نوشته بود خوندن درایو NTFS و پخش فیلم Blueray کپی
    Last edited by sony_W810i; 25-04-2011 at 07:25.

11. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

توی blueray داخل PS3 رو ندیده بودم. ممنون بابت عکس.
    ولی مگه همه Blueray ها Dual Optic نیستن؟:46یک چیز دیگه:

مگه PS3 فیلم های Blueray کپی رو همینجوری پخش نمی کنه؟ اخه تو تبلیغ امکانات این دانگل کبری که داره میاد نوشته بود خوندن درایو NTFS و پخش فیلم Blueray کپی
    برای فیلم ریجیون لاکه ظاهرا، مثلا پلی سه شما ریجیونش دو باشه یه فیلم ریجیون سه بذاری توش نشون نمی ده ، احتمالا این کوبرا یا همون یوزر چیت دانگل ها این امکان رو به شما می ده که فیلم با هر ریجینی رو پخش کنی !

ما آخر نفهمیدیم ریجیونه ، ریجینه چیه هر کی هر چی حال می کنه می گه دیگه شما هم گیر ندید ! : دی اون ظاهرا هم گنده کردم چون از صحتش مطلع نیستم و خودم تستی در این باره انجام ندادم و فقط این قضیه رو شنیدم خودمم هر چی فیلم بلو ری داشتم تا الان ریجین دو بوده که دستگاهمم دو چیز دیگه ای توش نذاشتم تا از این قضیه مطمئن بشم ....

13. 4 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان این PSN هنوز تعطیله..؟

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

نمیدونم عزیز !!

یه جا دیگه UP میکنم.

ویرایش :

درست شد محمد جان ؟
    آره سعید جون دستت درد نکنه.......
    یه 2 تا فلش هم میزدی توضیح میدادی دیگه

16. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

11

دوستان این PSN هنوز تعطیله..؟
    بله همچنان تعطیله برام جالبه هی قیافه این صفحه تعطیلاتشم عوض می کنن !!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 3 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •