بايد اسم دقيق بازي رو بگينوشته شده توسط alireza_goodboy_20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كدوم فرونت لايين
مشخصات سيستم
بايد اسم دقيق بازي رو بگينوشته شده توسط alireza_goodboy_20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كدوم فرونت لايين
مشخصات سيستم
تو قسمت ديوايس منجر علامت زرد رنگ روش زده
اسم مدل دسته
مدل ويندوز خودت رو عوض كن
اگه نشد بگو تا فايلdll رو اپ كنم-
=====================
چون نخواستم یه پست اضافه بدم
نگفتی اسم دستت چیه مهمه
Last edited by king-hitler; 02-10-2008 at 21:15.
من هر کاری کردم نشد
اون فایلی رو که میگی آپ کن
سلام میخواستم بدونم با این سیستمی که من دارم میتونم بازی front line رو انجام بدم کارت گرافیکم geforce 512 7300 هست ویندوزمم xp هست رم 1 gig ddr2
استاد یه بار جوابت رودادمنوشته شده توسط alireza_goodboy_20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم کامل بازی رو بگو
ما چند تا بازی به اسم front line داریم
اگه هم منظورت بازی جدیده هستش
نه گرافیکت پایینهئ
فقط میتونی دو مرحله از این بازی رو اجرا کنی یه کم که جلوتر رفتی دیگه نمیکشه
|| مال خودم قبلا همین گرافیک بود ولی رم 2gig بود فقط تونستن 3 مرحله رو بازی کنم کمی جلوتر دچار افت فریم وحشتناکی شدم
اسم مدل دسته مهمه
از اون دسته سفید گوچک ها هستش یا ابی بزرگه
سلام
من توی بازی Comanche 4 یه مشکل دارم.
وقتی بازی رو نصب میکنم روی 60 درصد میمونه و هنگ میکنه
بعدش میبندمش بازی نصب شده اما گزینه Single Play بستست !!
چرا؟
سی دی هم یه بار شستم درست نشد
سلام
مشخصات سیستم:
نکته ای که من دیدم تو فایل README:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
*excluding NVIDIA(R) GeForce(R) 7300 series
وقتی بازی رو اجرا میکنم، و بعد new میکنم میرسه تا اونجا که اون LOADING باید پر شه، به آخر که میرسه، اون صفحه آبی مرگ معروف ویندوز ظاهر میشه و باید سیستم رو RESTART کنم!
ممنون میشم راهنمایی کنید!
سلام مشکل من در Frontlines - Fuel of War حل شد ولی من حلا تو این بازی مشکل دارم اه !!!!!!!!!!!!!!!!
تو بازی dirt وقتی new game را مزنیم وبعد از بازی سیو می کنیم برای دفعات بعد سیو هایی که باید لود کنه را نمی کنه تو سایت های مختلف گفتن که باید بری تو اینترنت بعد لود کنی ولی من همه کار کردم حتا پچ های مختف را نصب کردم ولی باز هم همان است لطفا کمکم کنید.
من حتی را حتا نوشتم ببخشید
سلام من تازه به اینجا سرزدم morteza_m2n (با اجازه اساتید محترم تایپیک)منم یدفعه اینجوری شد اگه از مبدل دسته استفاده میکنی از مبدل است ویا اگه از ان استفاده نمیکنی و یو اس بی کامپیوترت هم سالمه دستتو ببر پیش یه تعمیر کار من تبدیل خودم رو وصل میکرد بادسته شناسای نمی شد و یه علامت زرد نشان میداد تااینکه مبدل جدیدی گرفتم امیدوارم کمی کرده باشم
من تا حالا در اینجا پست نداشتم گفتم یکی بدم
اخه چی کار کنم همه بازی هامو راحت نصب می کنم1؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)