تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 672 از 3195 اولاول ... 17257262266266866967067167267367467567668272277211721672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,711 به 6,720 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خیلی ممنون فقط یه چیزی!!!!!!
    1:یه سایتی جایی میخوام که اخرین قیمت های ایکس باکس رو داشته باشه و اوانارو اپدیت کنه تا قیمت بفهمیم!!!
    2:بهترین جاها واسه خرید در تهران کجاست؟؟؟
    3:روش هک فرق داره یعنی بسته به مدلی که میخریم فرق داره چون دوستم گفت قیمت هکش فرق میکنه!!!!!
    بعد ماله کجا باید باشه یعنی این چی هست که میگن j or uk اسمش یادم بودا که بازی های تحت اون رو میخونه الان بیشترین بازی ها ی منتظر شده تو چه کدی هستند ژاپنی؟؟؟؟ بعد ما از کجا بفهمیم این بازی که خریدیم دستگاه اونو میخونه؟؟؟؟؟
    4:همونطور که میدونید تو e3 مایکروسافت سیستم فیس بوک رو واسه xbl معرفی کرد اون یعنی رو داشبرد جدید میاد یا برنامه ای هست که از تو xbl میشه دانلود کرد؟
    5:بعد تمام ایکس باکس ها مموری میخورن؟منظورم هارد دیسک نیستا مموری مثل مدل ارکید!!
    خیلی ممنونم
    1- سایت که نیست اما تو فروشگاه مجازی آقای فتحی قیمتهای خوب داره و همیشه تو پست اول اونها رو بروز میکنه..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2- همون فتحی فعلا.. البته جاهای خیلی مطمئن تری مثل نکست جن و وست گیم هم هست که قیمتاش یکم بالاست..

3- روش هک که فرق نمیکنه مگر اینکه درایو کنسولت فرق کنه که اون هم اصلا مهم نیست و الان دیگه همه کنسولها با درایو لایت ان تولید میشن..

اون مطلبی هم که شما میگید ریجن هست که بهش کد منطقه ای میگن..یعنی هر منطقه ای از جهان داریی یک کدی هست که بازی ها برای اون مناطق عرضه میشن و بازیهای مناطق دیگر بهم نمیخوره..

البته این کد منطقه ای زیاد مهم نیست چون اکثر بازیها برای مناطق مختلف میاد شاید تو یک منطقه بعضی بازیها کمی دیرتر بیاد که اصلا مهم نیست .. الان هم بهترین ریجن ریجن PAL هست که ریجن مخصوص منطقه اروپا و خاورمیانه محسوب میشه..
    رویه دیسک ها هم ریجن اون نوشته شده .. البته بعضی بازیها فری ریجن هستند که رویه تما کنسولها اجرا میشن..

4- داشبور جدید که خیلی وقته اومده به احتمال زیاد یک آپدیتی خواهد اومد که این قابلیت رو اضافه خواهد کرد..

5- بله همه مدلها مموری میخوره..

2. 3 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

بله همه اینا رو از project NATAL داریم دوست من!!!!البته اون اسکیت من نمیدونم واسطش با ایکس باکس چیه کسی میدونه؟

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقا من می خواستم از فتحی بگیرم، وقتی گفتین اون یارو کلاهبردار هستش، یه خورده ترسیدم اینترنتی خرید کنم!
    مونده نکست جن. این نکست جن واسه شهرستان هم میفرسته؟ اصلا مطمئن هست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

1:میشه لیستی از رجن ها بگید تا اشنا بشیم؟؟؟؟؟
    2:خوب یعنی درایو چند گیگ باشه فرق داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    3:بعد تو XBL علاوه بر تم برنامه نمیشه دانلود کرد مثلا این برنامه فیس بوک رو برای مثال!!!!!
    4:اپدیت های ایکس باکسم منظور همین داشبرد هست دیگه درسته؟؟؟؟
    5: خیلی ممنون از لطفتون دوستان

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا من می خواستم از فتحی بگیرم، وقتی گفتین اون یارو کلاهبردار هستش، یه خورده ترسیدم اینترنتی خرید کنم!
    مونده نکست جن. این نکست جن واسه شهرستان هم میفرسته؟ اصلا مطمئن هست؟
    مجید که نمیدونم چه بلای به سرش اومده من هم یک بازی کلیزون خریدم که یک 3 هفته ای پیچوندم ولی به هر حال بازی رو بهم داد..

فتحی هم که خودش تو توپ خونه مغازه داره.. نکست جن هم دیگه خیلی قابل اعتماده..

اگر شک داری از من میشنوی به یکی از دوستانت بده برن از مغازه فتحی خرید کنند و بعد بده برات ارسالش کنه..

1:میشه لیستی از رجن ها بگید تا اشنا بشیم؟؟؟؟؟
    2:خوب یعنی درایو چند گیگ باشه فرق داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    3:بعد تو XBL علاوه بر تم برنامه نمیشه دانلود کرد مثلا این برنامه فیس بوک رو برای مثال!!!!!
    4:اپدیت های ایکس باکسم منظور همین داشبرد هست دیگه درسته؟؟؟؟
    5: خیلی ممنون از لطفتون دوستان
    1- ریجن PAL مخصوص مناطق اروپا و خاورمیانه
    ریجن UC مخصوص منطقه آمریکا
    ریجن j مخصوص آسیای شرقی..

2- درایو که گیگ نداره اون هارد هست.. درایو مدل داره مثلا اولا مدلش سامسونگ بود بعد شد هیتاچی بعد بنکیو و حالا هم لایتون..

که قاعدتاً هر کدوم روش متفاوتی برای هک شدن دارن چون مال شرکتهای مختلفی هستند..

3- چرا ولی برنامه خاصی نداره و اصلا بگیم برنامه نداره بهتره.. بیشتر میشه بازیها و DLC ها رو دانلود کرد که اونها هم احتیاج به ماکروسافت پوینت داری..

4- آره آپدیت رسمی منظور داشبور هست ولی خوب میتونه قابلیت ها جدید هم باشه که مثل همین داشبور جدید این چنین کلی نباشه..

5- خوهش و وظیفست..
    Last edited by Terova; 07-06-2009 at 17:36.

7. 6 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ممنون ببخشید پاک با هارد دیسک قاطی کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بعد از این درایو ها تو هر مدلی ممکنه مختلف باشه یعنی مثلا تو الایت هم ممکنه سامسونگ باشه یا هیتاچی و...
    یا مثلا الایت رو فقط سامسونگ یا پرمیم رو فقط هیتاچی و.... به این صورت هست؟؟؟؟
    مطلبی کلی در مورده دراییو ها و تفاوتشون نیسنت و اینکه کدوم از همه بهتره؟؟؟
    بعد ایکس 360 اطلاعات سی دی رو نمیشد تو هاردمون کپی کنیم درسته؟ولی فلش مموری میشد؟ خیلی ممنونم

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ممنون ببخشید پاک با هارد دیسک قاطی کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بعد از این درایو ها تو هر مدلی ممکنه مختلف باشه یعنی مثلا تو الایت هم ممکنه سامسونگ باشه یا هیتاچی و...
    یا مثلا الایت رو فقط سامسونگ یا پرمیم رو فقط هیتاچی و.... به این صورت هست؟؟؟؟
    مطلبی کلی در مورده دراییو ها و تفاوتشون نیسنت و اینکه کدوم از همه بهتره؟؟؟
    بعد ایکس 360 اطلاعات سی دی رو نمیشد تو هاردمون کپی کنیم درسته؟ولی فلش مموری میشد؟ خیلی ممنونم
    یه موقعی اینطوری بود که تو هر مدلی ممکن بود یه نوع درایو پیدا بشه ولی الان از مدل های آخریه Falcon و سری Jasper دیگه همه یا BenQ هستند یا Lite on که البته این دو فرق زیادی با هم ندارند و شما وقتی دستگاه رو باز کنی روی برچسب DVD درایو نوشته :
    Lite on/Benq .
    از نظر کیفیت تقریبا یکی بودند ولی سامسونگ به علت یک سری تغییرات با صدای کمتری کار میکرد و بهتر بود.
    الان که دیگه همه همونی هست که گفتم.
    فعلا هیچ راه قانونی و ساده ای برای انتقال اطلاعات وجود نداره.

10. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

جان؟؟؟
    یعنی من فلش مموری رو وصل کنم به ایکس باکس نمیتونم اهنگ یا عکسی چیزی رو تو هارد دیسکم بریزم؟؟؟؟؟
    بعد یعنی اون کسی که بخواد هک کنه باید ایکس باکس رو باز کنه تا بفهمه درایوش چیه؟؟؟ غیر از اون راه دیگه ای برای فهمیدن درایو نیست ؟؟؟؟
    یه مساله دیگه فن بود این بود که تو چه مدلی 2 تا فن به کار میرفت یا میره الان خیلی ممنونم
    راستی اخر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ فتحی یا نکست جن و وست گیم ؟ یگانه چی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه X-Volt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

جان؟؟؟
    یعنی من فلش مموری رو وصل کنم به ایکس باکس نمیتونم اهنگ یا عکسی چیزی رو تو هارد دیسکم بریزم؟؟؟؟؟
    بعد یعنی اون کسی که بخواد هک کنه باید ایکس باکس رو باز کنه تا بفهمه درایوش چیه؟؟؟ غیر از اون راه دیگه ای برای فهمیدن درایو نیست ؟؟؟؟
    یه مساله دیگه فن بود این بود که تو چه مدلی 2 تا فن به کار میرفت یا میره الان خیلی ممنونم
    راستی اخر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ فتحی یا نکست جن و وست گیم ؟ یگانه چی؟
    روی هارد فقط میشه آهنگ با فرمت Audio و عکس کپی کرد ...
    از نوع ساختاری درایو موجود روی کنسول هم، میشه مدل درایو رو تشخیص داد!
    اگه به دنبال قیمت ارزونتر هستید، فروشگاه فتحی ... ولی اگه قیمت خیلی براتون مهم نیست و کیفیت بیشتر اهمیت داره، فروشگاه NextGen ... (البته این نظر منه )

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

فرق اركيد و پريميوم جاسپر به جز هارد تو چيه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •