دوستان دیروز این آلبوم رو از بیپ تونز پیش خرید و امروز دانلود کردم و امروز بعد از ظهر نسخه فیزیکی آلبوم رو خریدم . ولی یه مشکلی هست اونم اینکه چندبار همون ترک اول رو با هم تو دو نسخه فیزیکی و دیجیتالی مقایسه کردم ولی انگار کیفیت آلبوم فیزیکی یه خورده بیشتر و صدا رسا تر هست . دوستان این توهم منه یا واقعیت داره ؟
نکته : هر دو بار هم با JetAudio اجرا کردم .
Last edited by Malware; 08-10-2014 at 18:22.
بالاخره نسخه دیجیتالی ریپ میشه کاریش نمیشه کرد
شما حسابشو بکن یه سی دی 700 مگابایتی یه آلبوم حالا نمیگیم کامل پره اما حداقل 500 داره تبدیل میشه به 90 مگابایت میخوای فرقی نکنه
پخش آلبوم پاروی بی قایق به همراه مشاهده همزمان متن آهنگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح نرم افزار : MiniLyrics 7.6.44 نرم افزاری کاربردی برای آن دسته از کاربرانی که به دنبال نرم افزاری برای پخش موزیک به همراه متن موسیقی هستند، شما می توانید متن ترانه مورد نظر را جستجو کنید و آن را توسط این نرم افزار مشاهده نمایید. این نرم افزار از پخش کننده های Winamp ,Windows media player ,Real player ,KM player و... برای نمایش زیرنویس پشتیبانی می کند.
=========
نرم افزار از لینک زیر بگیرید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک داره تو خودش ولی اگر کار نکرد از این کرک استفاده کنید :
کرک کپی میکنه تو فلدر برنامه جایگزین برنامه اصلی میکنید .
پسورد کرک هم همون پسورد برنامه هست ...
بعد ، موقع اجرا اگر اسم خواننده و تراک یا تگ داشته باشه اهنگ اتوماتیک دانلود میکنه در غیر این صورت سرچ کنید خودتون پیدا کرد دانلود میکنید :
مورد دیگه هم هست که سایت این برنامه فی.لتر هست و موقع دانلود اهنگ با ارور مواجه میشه که برای حل این مشکل با داشتن قند شکن به ادرس زیر برید از برنامه : view / prefrences / system بعد load setings from IE رو بزن درست میشه.
حالا اگر یه درصد قندشکن نداشتید که بعیدهمن متن فایل متن اهنگای البوم پاروی بی قایق زیپ کردم میذارم :
بعد از خارج کردن از حالت زیپ مثه عکس به قسمت زیر برید و فایل زیرنویس به برنامه معرفی کنید :
کلا برنامه فوق العاده ای هست . متن همه اهنگ های خارجی و یه سری محدود اهنگای ایرانی رو داره . اکثر کارهای محسن چاوشی رو که متنش هست . متن اهنگ رو به راحتی موقع وبگردی یا هر کار دیگه بدون اینکه وقتتون تلف شه میتونید ببینید ...
تراک "خواب" ادم و به مبارزه میطلبه
آهای فرصت کم، آهای راه زیاد
یه عمر فاصله بود، از تو به این آغوش...
بین منو تو هنوز، یه ریز برف میاد
به دیدنم که میای، لباس گرم بپوش...
به دیدنم که میای، برام گلاب بیار
که مزه مزه کنم، نفس کشیدنتو...
برای تشنگیام، یکم سراب بیار
که باز دوره کنم، خیال دیدنتو...
آهنگ رو قطع کردم، اما هنوز اشکام بند نمیاد...
نمی دونستم چنین نرم افزاری هم هست که خودش لیریک ها رو دانلود کنه و نمایش بده با تایم کد! چیز باحالیه
نظرسنجی انتخاب بهترین آهنگ آلبوم:
آلبوم فوق العاده است دیروز تو جاده شش ساعت گوش دادم آی حال داد
یادم بده کاری کنم جوری بهم عادت کنی
که زیر چتر گریه هام احساس امنیت کنی
یادم بده کاری کنم بی وقفه با من سر کنی
من شعر بنویسم برات تو شعرامو از بر کنیکاشکی بگوشت می رسید دارم چه رنجی می برم
بپا غرورم نشکنه من از تو نازک ترم
من بی تو چیزی نیستم ، من بی تو اصلا نیستم
شاید کسی که عمریه دنبالشی من نیستم..
چه میکنه این محسن . هنوز وقت نکردم بخرم بخرمش و هنوز از گوش دادنش محروم هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)