یکی دیگه از هیروهای شاخ یک به یک Bane Elemental هستش.
یکی دیگه از هیروهای شاخ یک به یک Bane Elemental هستش.
Bane Elemental یکی از هیروهایی هست که خیلی باهاش حال میکنم...ضد حال ترین لول های بازی رو داره ...لول 1 120 درصد اتک منفی میکنه یعنی اتکر هایی که فوق العاده شاخ هستن مثل troll یا ursa با اتکاشون فقط میخارونن ....یا 7 ثانیه خواب که بره وقتایی که میخوای 1 به دو بزنی خیلی خوبه...لول 6 این هیرو هم که اصلا جای بحث نداره...کلا این هیرو ضد هیروهای carrier هست
امروز یه چیزه جالب پیدا کردم که تا حالا بهش توجه نکرده بودم ....من butcher بودم و یکی از یارام omniknight بود...وقتی repel روی من بود خودم رو آتیش زدم توی این حالت بقیه دمیج میشدن ولی خودم نه....این که ثانیه ای 100 تا دمیج بزنی بدون نیاز به مانا و هلث و محدودیت زمان هم نداره باگ نیست؟
اینو که کسی جواب نداد..
توی GG چطوری میشه عکس اواتارت را عوض کرد...در حالت معمولی که عکس یه اقا پسر هستش...
و چطور وقتی وارد بازی میشی رنگ نوشته ات رنگی میشه مثلا بعضی ها سیاه کردن و بعضی ها هم یوزر نیم خودشون قرمز رنگه یا ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
jadidan omnikhnight armooresh nmire bala maslan mishe 99999999999 vali hanuz momkene az 10000000 damage 3 tasho bekhore,doroste?
نه داداش منظورم لول 2 omniknight بود نه لول 6...همون لولی که کار آواتار رو انجام میده و دیگه نمیتونن روت spell بزنن
نه ای دی ندارهخواهش میکنم...اگه طرف gem داشته باشه هیچ جور نمیتونی غیب بشی....این جور وقت ها توی درگیری سعی کن اول از همه اونی که الماس داره رو بکشی...البته خیلی کم الماس میبندن چون اگه طرف بمیره 700 تا پولش مفت پریده....
اگه دوستت id داره لطف کن id رو بده چون یه سری چیز ها رو باید از خودش بپرسم....
توی مدرسه فقط میبینمش
بعضی وقت ها هم توی گیمنت
Last edited by new evil; 16-05-2010 at 15:21.
هم Avatar و هم gold خريدنيه. تو خود garena بگيد gold ميخام كسايي هستن كه بفروشن. اون زماني كه من بازي ميكردم 4-5 تومن بود براي 1 ماه الانو نمنيدونم
در مورد رنگ هم شما بايد يك كد در هنگام ثبت نامتون اضافه كنيد.
مثلا اين يكي از ايدي هاي رنگي من بود
تا اونجايي رو كه رنگي كردم اضافه هست و تو گارنا معلوم نمشه و فقط براي رنگ هست.ودر واقع فقط evil رو نشون ميدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين كد هم رنگش همون رنگي هست كه گذاشتم.يعني evil به اين رنگ در مياد
Last edited by akharwarbaz; 16-05-2010 at 15:53.
یعنی ماهیه..
ولی فکر کنم یه بار بخری تا اخر GOLD میمونی..اینطور نیست...؟
اون رنگی هم الان که دیگه ثبت نام کردم نمیشه کاریش کرد...نمیشه مثلا نام کاربری را EDIT کرد یا ترفندی...؟
چرا قبلنا وقتی گلد میخریدی میتونستی رینیم کنی الان رو نمیدونم 1 سالی هست دوتا بازی نکردم
پ.ن
چطور اخر وار باز خیلی وقته خبری ازت نیست هنوز جی جی میری؟
قدیمیا کسی هست تو جی جی اراز انلاین میشه؟
چطور اخر وار باز خیلی وقته خبری ازت نیست هنوز جی جی میری؟
قدیمیا کسی هست تو جی جی اراز انلاین میشه؟
سلام ما كه هستيم شما نيستيد :دي بيشتر تو تاپيك بالايي (wow ) هستم. gg ديگه نميرم .قديمي ها هم هيچ كدوم نيستن يعني اينجا كه نميان. ولي چند روزه هوسش زده سرم دوباره برم بازي كنم :دي
شما بايد change name كني كه اونم پولي هستون رنگی هم الان که دیگه ثبت نام کردم نمیشه کاریش کرد...نمیشه مثلا نام کاربری را EDIT کرد یا ترفندی...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)