تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 671 از 959 اولاول ... 171571621661667668669670671672673674675681721771 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,701 به 6,710 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

موتور بازی که پیشرفتش 0.5 برابری بیشتر شده
    !
    البته من کمتر از اونی هستم که بخوام از کسی ایراد بگیرم ولی جسارتا این جمله مشکل نگارشی داره .
    0.5 برابر یعنی نصف و در نتیجه باید بگی کمتر شده .
    در صورتی که 1.5 برابر بیشتر شده .

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اين كه بي فكري نيست مراد جون

مثلا همين sony
    در سال 2005 نسخه ي اول God of War
    در سال 2007 نسخه ي دوم God of War
    در سال 2010 نسخه ي سوم God of War
    تازه بماند كه طي اين 5 سال God of War: Chains of Olympus رو هم عرضه كرد ..
    و نسخه ي سوم هم به نظر بعضي ها بهترين بازي PS3 در اين سال ها و يك شاهكار بود !
    حالا اگه مقايسه كني ميبيني كه Microsoft
    در سال 2006 نسخه ي اول Gears of War
    در سال 2008 نسخه ي دوم Gears of War
    و ميخواد در سال 2011 نسخه ي سوم Gears of War را عرضه كنه ....
    نه شهاب جان همین god of war که تو میگی فقط دو شمارش روی ps2 اومد و شماره 3 روی ps3 اومد.......گیم پلی شماره 3 تحول اساسی نداشت و بیشتر تغییرات در جزییات بودن....(علتشم ابنه که اینقدر god of war کامل بود که نسخه 3 اش هم نیاز زیادی به تغییرات بسیار بزرگ نداشت)ولی تغییر نسل باعث شد گرافیک دچار تحول بسیار اساسی بشه و این یک برگ برنده برای این IP شاهکار بود.............. .

حالا ببین این گیرز 3 آیا جا برای نوآوری در گیم پلی داره؟؟؟نه چون شماره 2 اش که چندان نوآوری بزرگی نداشت...میمونه گرافیک که اونم فک کنم آنریل تقریبا تمام زورشو زد تا ماکس گرافیکشو برا شماره 2 اجرا کنه در نتیجه آیا گرافیک هم متحول خواهد شد؟؟نه فقط بهبود خواهد یافت.

این یعنی شکست یک IP..................فقط به احتمال زیاد برای اینکه بازی کمی جدید بنظر برسه این بار خواهند رفت سراغ گذشته مارکوس و زمان d-day و این حرفا تا شاید این عنوان رو نجات بده......

3. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

البته من کمتر از اونی هستم که بخوام از کسی ایراد بگیرم ولی جسارتا این جمله مشکل نگارشی داره .
    0.5 برابر یعنی نصف و در نتیجه باید بگی کمتر شده .
    در صورتی که 1.5 برابر بیشتر شده
    من منظورم نیم برابر بود عزیز , یعنی نصف یک برابر !!خواستم یه جورایی مثال زده باشم پیشرفتشون رو ...

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

نه شهاب جان همین god of war که تو میگی فقط دو شمارش روی ps2 اومد و شماره 3 روی ps3 اومد.......گیم پلی شماره 3 تحول اساسی نداشت و بیشتر تغییرات در جزییات بودن....(علتشم ابنه که اینقدر god of war کامل بود که نسخه 3 اش هم نیاز زیادی به تغییرات بسیار بزرگ نداشت)ولی تغییر نسل باعث شد گرافیک دچار تحول بسیار اساسی بشه و این یک برگ برنده برای این IP شاهکار بود.............. .

حالا ببین این گیرز 3 آیا جا برای نوآوری در گیم پلی داره؟؟؟نه چون شماره 2 اش که چندان نوآوری بزرگی نداشت...میمونه گرافیک که اونم فک کنم آنریل تقریبا تمام زورشو زد تا ماکس گرافیکشو برا شماره 2 اجرا کنه در نتیجه آیا گرافیک هم متحول خواهد شد؟؟نه فقط بهبود خواهد یافت.

این یعنی شکست یک IP..................فقط به احتمال زیاد برای اینکه بازی کمی جدید بنظر برسه این بار خواهند رفت سراغ گذشته مارکوس و زمان d-day و این حرفا تا شاید این عنوان رو نجات بده......
    God of war درسته دو شمارش روي ps2 اومد و شماره 3 روي PS3 ولي ارتقا به كنسول جديد تر نبايد ملاك باشه ! چون نسخهي 1 به 2 هم روي Ps2 بود و خوب بود و حتما نيازي به تغيير كنسول نيست ... البته در اين كه سود Ms هم بسيار مهمه و درصد زيادي از اين كار به خاطر سود شركت و استفاده از شهرت Gears of war هست شكي نيست ولي نميشه به اين كار بي فكري گفت ... شايد اين نسخه بهتر از دو نسخه ي گذشته هم بشه !‌كه بعيد هم نيست ... به نظر من هر چه در بازي هاي سه گانه در گيم پلي بازي كم تر دست برده شود بهتر است ! چون گيمر ها به اين سبك گيم پلي عادت كردن ... مثلا در سري بازي هاي halo من فرق زيادي در گيم پلي هاش نديدم . و استقبال خوبي هم از بازي شده و فكر كنم اين نسخه Halo م تغييري در گيم پليش نشه !
    گرافيك هم كه ديگه چيز خاصي نميخواد ‌وقتي نسخه ي قبل يك شاهكار x 360 بود ديگه از شاهكار بودن كه نميشه فراتر رفت و با تغييراتي هم كه Ms تو موتور احتمالا انجام ميده اشكالات جزئي قبلي هم برطرف ميشه و در مورد گرافيك كه نميشه از 100 % توان گرافيكي يك كنسول بالاتر رفت ؟ و بهبود گرافيك يعني اوج اعتلاي گرافيك در يك كنسول كه بالاتر از آن نيست كه بخواد گرافيك متحول بشه ! ولي در كل شكست همچين IP ها به نظر من بسيار امكانش كم هست چون بازي هر چي هم بشه طرفداران پر و پا قرصي كه از نسخه هاي گذشته عاشق اين بازي شدن ، ميان و اين بازي رو ميخرن ... و به اين نميشه گفت شكست !‌مثله MW 2 كه با اين كه به نظر بسياري خيلي بد تر از MW بود فروش خيلي خيلي خوبي داشت و تمام ركورد ها رو شكست ! و به اين بازي نميگم يك شكست بلكه ميگن يك استفاده ي بهينه از زمان كه باعت همچين فروشي شده ...

6. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

موتور بازی که پیشرفتش 0.5 برابری بیشتر شده
    و اینکه 360 به نظرم تازه قدرت اصلیش با alan wake مشخص میشه ! پس فعلا برای gear 3 جا داره !
    نه بابا کجا بیشتر شده، موتور Unreal 3.5 که برای Gears 2 استفاده شد Unreal 4 هم که Next Gen هست احتمالاً Unreal 3.75 میزنن.

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

Crysis 2 on consoles

مدير شركت Crytek يعني آقاي Cevat Yerli اعلام كرد كه Crysis 2 بر روي PlayStation 3 و Xbox 360 هم عرضه ميشود و اين كار ربطي به فروش بازي ندارد! و سازندگان ميخواهند همانند نسخه هاي قبل در كنسول هم يك شاهكار بسازند .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 2 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آقا ریاضی هاتون ضعیفه ها؟؟!! نیم برابر یعنی نصف.منظورم دوستمون اینه که پسرفت داشته.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اتفاقا من واسه همین گیم پلی هستش که روی شماره سوم حساب باز کردم!
    طبق اطلاعات منتشر شده بازی مراحل زیر آب داره و همچنین سیستم کاور بازی که عالی بود رو دچار تحول عظیمی خواهد شد.
    همچنین دشمنان جدید از لوکاست ها هم در بازی هستند.... اعضای گرو دلتا مجهز به مواد منفجره ای هستن که زیر زمین میتونه حرکت کنه و محل های کاور گیری دشمنان رو از بین ببره.
    همچنین محیط های جدید به بازی اضافه میشه مثه منااطق زیر آب.
    در نمایش Unreal Engine 3 در GDC محیط های جنگلی و پر از شاخ و برگ به نمایش در اومد که میشه انتظار این رو داشت که در نسخه سوم هم شاهد این محیط ها باشیم.
    اینایی که گفتم خلاصه ای از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود... البته سعی کردم لپ مطالب رو بگم...
    +

نمرات 214 همین شماره از مجله EDGE

Super Street Fighter IV (Playstation 3 and Xbox 360) - 9
    Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction (PC and Xbox 360) – 8
    Flotilla (PC and Xbox 360) – 7
    Echoshift (PSP) - 7
    Monster Hunter Tri (Nintendo Wii) - 7
    Red Steel 2 (Nintendo Wii) – 7
    Dead or Alive Paradise (PSP) - 6
    Dead to Rights: Retribution (Playstation 3 and Xbox 360) – 6
    Mega Man 10 (Nintendo Wii, Playstation 3 and Xbox 360) - 6
    Metro 2033 (PC and Xbox 360) – 6
    Resonance of Fate (Playstation 3 and Xbox 360) - 6
    Command & Conquer 4: Tiberian Twilight (PC) - 5
    Fret Nice (Playstation 3 and Xbox 360) - 4
    Last edited by Masoud King; 09-04-2010 at 20:36.

12. 12 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خدا کنه همینطور که شما (شهاب و مسعود) میگید باشه و ما اون افت شماره 2 به 1 رو در این شماره نبینیم..امیدوارم

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض مصاحبه با رئيس Crytek در مورد Crysis 2

كلا نظرتون در مورد آن (نمايش اين بازي) چيست؟

Cevat Yerli: اين نمايش عالي برگذار شد و من از اين بابت خوشحالم. بازي خوب به نظر ميرسيد. اين يك بازي sandbox است و دموي sandbox ,يك دموي تقريبا جنجال برانگيز بود و ميتواند براي كسي كه آن را بازي ميكند بد به نظر برسد [خنده] , خوب به نظر برسد. ولي Nathan خوب بازي كرد و خوب هم به نظر ميرسيد ,پس من از اين بابت خوشحالم.

آيا شما درمورد نمايش اين بازي روي 360 نگران بوديد؟

Cevat Yerli: بله.خب 360 يك كنسول است و اين هميشه جنجال برانگيز است. ما گفتيم, ''ما بايد آن را درست ميساختيم'' ما نميتوانستيم يك دموي PC بسازيم و بعد بگوييم اين يك دموي كنسوليست. نميدانم ديديد يا نه, ولي هيچ 360 ديگري آنجا نبود.ما گفتيم كه بايد ريسك كنيم. بله : من خيلي خوشحالم كه عالي نمايش داده شد.

شما قبلا گفتيد كه مشكل پايين آوردن سطح تكنولوژيتان براي تناسب با كنسول ها داشتيد؟

Cevat Yerli: اين مشكلات ربطي به پايين اوردن تكنولوژيمان نداشت, بيشتر به ساخت گيم پلي منحصر به فردي براي كنسولها و كامپيوتر به طور همزمان بدون توجه به كاهش تكنولوژي, مربوط ميشد. شهر هاي جنگلي و حالت عمودي (Verticality) (!) به جذاب شدن تجربه ي نهايي كمك ميكند.و اين عناصر همه در بهتر شدن اين تجربه نقش خود را ايفا ميكنند. Verticality, فعل و انفعال متقابل و گرافيك بسيار خوب و واقع گرايانه همه بر روي 360 امكانپذير است. پس ما گفتيم ميتوانيم از آن سرحد ها عبور كرده و در مقايسه با نسخه ي PC, تجربه اي با شكوه خلق كنيم.

فريم ريت اين بازي براي كنسول ها چقدر است؟

Cevat Yerli: سي فريم در ثانيه. نظر ما 30 هست و پايين تر از آن وجود ندارد. امروز ... {بقيش نارسا بوده} . هنوز در حال پيشرفت در كارمان هستيم. فكر ميكنم ميزان پيشرفت و اين حقيقت كه بازي به اين گونه اجرا ميشود, من را در وضعيت بسيار خوشحالي قرار داده است.

خيلي رك بگم به نظر خيلي جذاب ميامد (looking f.u.c.k.i.n.g amazing). خيلي تاثير گذار. چه مدته كه در مرحله ي ساخت دنياي بازي (world-building) و تكنولوژيتان بوديد؟ آيا به صورت مستدل اين كار به اتمام رسيده؟

Cevat Yerli: بله,بله,بله. اولين قسمت مشكلات توليد, ابزار و برنامه ها (tools) هستند كه به اتمام رسيدند. و الان در مرحله ي قرار دادن {قسمت هاي مختلف} دنياي بازي در كنار هم, هستيم. اين, روش ساخت {بازي}است. ما قدمي به جلو در ساخت بازي برداشتيم و حالا بايد مناطق مختلف را با كيفيت يكسان در كنار هم قرار دهيم تا به محيطي چالش برانگيز تبديل شود. ولي ما كمپاني اي بوديم كه هرگز در مورد كيفيت به توافق نرسيديم و اين در 2 ماه آينده در راس كار ما قرار ميگيرد.

و قابليت تخريب يكي از قسمت هاي عظيم اين كار بود.

Cevat Yerli: دقيقا.

فكر نميكنيد كه ژانر اول شخص كمي اشباع و خسته كننده شده است؟ آيا فكر ميكنيد كه با اضافه كردن تخريب پذيري و قدرتمند كردن بازيباز چيزهاي كاملا جديدي به اين ژانر اضافه ميكند؟

Cevat Yerli: تخريب پذيري تنها ''ويژگي'' اين بازي نيست. اين گونه نيست كه ''خب, بياييد {فقط} يك دنياي قابل تخريب بسازيم.'' تخريب پذيري بايد تنها وسيله اي براي رسيدن به يك تجربه در ساخت بازي باشد ; من بازي اي را ميخواهم كه دايناميك و پويا بودن آن را احساس كنم, احساس تقابل و تعامل در موقابل هر عملي كه انجام دادم ; من مي خواهم تغيير بازي بر پايه ي مبارزاتم را احساس كنم ; من دنيايي سازگار و موافق را مي خواهم كه بتوانم برگردم و ببينم كه چه كار كردم. تخريب پذيري براي من به اجزاي مختلفي تقسيم ميشود, به مولفه هاي گوناگون ; تنها مساله ي عكس العمل {به حركات} نيست. موانع تكنيكي رسيدن به آن را سخت و مشكل ميكند. ولي ما در زمان Crysis 1 از آن گذشتيم و اكنون نيز با Crysis 2 از آنها گذشته ايم و ما مشكلات مختلفي با مكان هاي زيادي داشتيم ولي واقعا هدفمان تغييري نكرده.

در مورد پس زمينه ي داستاني , تا چه اندازه تاريك و بزرگ خواهد بود؟ ريچارد در مورد المنت هاي noir در كنفرانس صحبت ميكرد. آيا قراره كه ما سورپرايز بشويم؟

Cevat Yerli: راستش را بخواهيد, فكر ميكنم كه به صورت همزمان تاريك و روشن ميباشد (!). لحظات تاريكي وجود دارد ولي همچنين لحظات روشن نيز وجود دارد. فكر ميكنم تماما داستان, بالا و پايين ميشود و شما به اين فكر ميكنيد كه اتفاق بعدي در داستان چيست, در مورد جرياناتي كه در حال هدايت آن هستيد. براي من يكي از چيزهاي مهم در كارگرداني بازي اين است كه انگيزه ي من و انگيزه و محرك داستان يك چيز است. به همين دليل به عنوان يك بازيباز اگر فقط به دنبال كشتن بيگانه ها باشم ولي داستان مي خواهد ادامه پيدا كند و... {بقيش نارسا بود} . من بايد اين رو به هر منظور و در هر لحظه حس كنم كه محرك من و داستان در يك راستاست. واين يك كار چالش برانگيز است, چون خيلي مواقع - كه در فيلم ها نيز اينگونه است - ميخواهند كه كاربران (بازيبازها يا بينندگان) چيزي را احساس كنند ولي بازيباز ها چيزي كاملا متفاوت را احساس ميكنند. يكي از بهترين لحظات در فيلم ها در Saving Private Ryan بود ...

خب.

Cevat Yerli: در بيست دقيقه ي اول يا همين حدودا ...

همه مردند.

Cevat Yerli: بله. واين يك تنظيم فوق العاده بود : محرك كاربران و محرك داستان, جايي كه آن را واقعا احساس ميكرديد. شما ميخواستيد اتفاق بعدي را بدانيد.مساله ي چلش برانگيز در طراحي بازي اين است كه سازنده هدفي طراحي ميكند و تنها داستان ضميمه ي آن ميشود. و يا گيم پلي ميتواند {براي اين منظور} بهتر باشد. در Crysis 1 گيم پلي بسيار جذاب بود كه آنها (بازيبازها) ميمردند و دوباره بازي را شروع ميكرند , ميمردند و دوباره بازي را شروع ميكرند, و آنها نميدانستند چرا اين كار رانجام ميدهند چون نمي خواستند {داستان را} ادامه دهند. و دليل اين امر نيز اين بود كه داستان در سطح gameplay نبود. من به ريچارد گفتم كه وظيفه اش سرعت دادن و جلو انداختن من است.

شما با بازي Crysis 1 به پلتفورم PC تعهد زيادي داشتيد ...

Cevat Yerli: من به بازيباز ها تعهد داشتم. PC , كنسول ها , فرقي نميكند كه چه باشد.

دقيقا چرا اين بازي را به كنسول ها آورديد؟

Cevat Yerli: چون گيمر هاي بيشتري وجود دارد.

براي فروش {بيشتر} بود يا ...

Cevat Yerli: نه, نه . برادر زاده ام , خانواده ام. بعضي وقت ها با همسرم {با كنسول} بازي ميكنم, و به نظر ''باعث شرم است كه Crysisي {روي كنسول ها} وجود ندارد. و به نظر ''من ميدونم''. كنسول ها نفوذ بيشتري در بين بازيباز ها دارند و بازيباز هاي بيشتري {روي كنسول ها} بازي ميكنند. و بعضي وقت ها هدف گرفتن آنها سخت تر است. درواقع آنها قضاوت بي رحمانه تري دارند, قبول نكردن يك بازي متوسط, درحالي كه بيشتر مواقع PC gamer ها اين بازي هارا قبول ميكنند. متوجه منظور من ميشويد؟ شبيه ''عرش يا فرش'' (''top or flop'')! ميتوانيم top game باشيم, يا نه؟ از نظر من يك رقابت است. ولي ربطي به فروش ندارد. هيچ وقت در مورد فروش نبوده. فروش كار EA است.

مورد آخر. آيا Crysis 2 دومين عنوان است كه PC gamer ها بايد سخت افزارشان را ارتقا دهند؟

Cevat Yerli: مطمئنم كه ما از سرحد PC gaming گذشته و آن را جلو ميبريم, همانطور كه قبلا {با Crysis 1} اين كار را انجام داديم.

گران قيمت ترين سخت افزار ؟

Cevat Yerli: من نميتوانم روي اين موضوع شرط بندي كنم ولي ميتوانم روي اينكه ما بهتريت تجربه ي ممكن روي PC را خواهيم داشت, شرط ببندم. از ديد Crytek , ما هر كاري كه لازم باشد را ميكنيم تا بهترين تجربه ي روي PC را بسازيم.

Crysis 2 تعطيلات امسال براي هر سه پلتفورم PC, PS3 و Xbox360 عرضه ميشود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    zicenter.com/showthread.php?t=29536
    ـــــــــــــــــــــــــ ــ

فوق العاده زيبا و قشنگ حرف زده . واقعا آدم دوست داشتني هستش . هم قيافش هم صداش و طرز حرف زدنش خيلي خوشم مياد ازش . احساس ميكنم ميشه با اين بازي به راحتي رابطه برقرار كرد

كلا دلم نيمد اين خبر رو اينجا نزارم

15. 11 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •