تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 671 از 848 اولاول ... 171571621661667668669670671672673674675681721771 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,701 به 6,710 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

وضعیت پارس انلاین امروز عصر...سرویس 3 مگ... روزهای قبل که نوسان سرعت بود.الآن حالت نرماله

اینم با چیز پی ان. سرور لندن چرا اینجوره؟!

وضعیت پینگ

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=105ms TTL=53
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=102ms TTL=53
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=123ms TTL=53
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=103ms TTL=53
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=101ms TTL=53
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=103ms TTL=53
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=104ms TTL=53

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=115ms TTL=49
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=138ms TTL=49
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=112ms TTL=49
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=114ms TTL=49
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=114ms TTL=49
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=113ms TTL=49
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=170ms TTL=49
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=120ms TTL=49
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=111ms TTL=49
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=122ms TTL=49
    شما جشنواره 3 مگ خریدین ؟ میشه یه عکس از تنظیمات مودم بدین ببینم اپلود و دانلود رو چند مگ بسته شده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

شما جشنواره 3 مگ خریدین ؟ میشه یه عکس از تنظیمات مودم بدین ببینم اپلود و دانلود رو چند مگ بسته شده ؟
    من قبلش سرویس دو مگ داشتم که تغییر دادم به 3 مگ.وضعیت سیمکشی خونه هم زیاد تعریفی نداره و نویز کم و بیش روی خطم دارم.

3. 3 کاربر از pooya777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پس از چند روز اختلال در بخش ثبت شکایت سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، من امروز از پارس آنلاین باز شکایت کردم با این مضمون که کمبود پهنای باند دارند و این بدلیل فروختن یک پهنای باند یکسان به چند نفر بطور همزمان است تا بطور غیر قانونی پول بیشتری بدست بیاورند و این مصداق بارز دزدی و نوعی کلاهبرداری است و نیز اینکه بعضی شرکت های دیگر هم دارند این عمل مجرمانه را انجام می دهند و آیا وزارت نمی خواهد جلوی این کلاهبرداری های واضح را بگیرد!
    امیدوارم که ترتیب اثر داده بشه.
    دوستان شما هم اگر می تونید از این شرکت یا شرکت های دیگه برای کمبود پهنای باند شکایت کنید. گویا اوضاع پارس آنلاین بدتر از شرکت های دیگر است ( دزدتر است ) پس سعی کنید این شرکت را ترک کنید در غیر اینصورت زمینه را برای اینکه از شما دزدی بشه فراهم کرده اید. اگر هم اکنون کمبود پهنای باند ندارید، نگران باشید زیرا که بزودی خواهید داشت.
    Last edited by shahram83; 13-02-2018 at 14:17.

5. 4 کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    دو.ستان بنده یک سال پیش قراردام با پارس تمام شده و در خواست تخلیه خط دادم از ان موقع هم اینترنت 4g داشتم تا امروز بازهم خواستم ADSL یگبرم البته از شاتل گفتن هنوز پورت تخلیه نشده واقعا موندم هنوز بعد از یک سال پورتم خالی نکردن اگر از طریق 195 اقدام کنم ایا زود جواب می گیرم

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

پس از چند روز اختلال در بخش ثبت شکایت سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، من امروز از پارس آنلاین باز شکایت کردم با این مضمون که کمبود پهنای باند دارند و این بدلیل فروختن یک پهنای باند یکسان به چند نفر بطور همزمان است تا بطور غیر قانونی پول بیشتری بدست بیاورند و این مصداق بارز دزدی و نوعی کلاهبرداری است و نیز اینکه بعضی شرکت های دیگر هم دارند این عمل مجرمانه را انجام می دهند و آیا وزارت نمی خواهد جلوی این کلاهبرداری های واضح را بگیرد!
    امیدوارم که ترتیب اثر داده بشه.
    دوستان شما هم اگر می تونید از این شرکت یا شرکت های دیگه برای کمبود پهنای باند شکایت کنید. گویا اوضاع پارس آنلاین بدتر از شرکت های دیگر است ( دزدتر است ) پس سعی کنید این شرکت را ترک کنید در غیر اینصورت زمینه را برای اینکه از شما دزدی بشه فراهم کرده اید. اگر هم اکنون کمبود پهنای باند ندارید، نگران باشید زیرا که بزودی خواهید داشت.
    حرفه شما درسته خودمن همین امروز سرویس 8 مگ 1ماه تمدید کردبودم تموم شد سرهمین غذیه پهنای باند 2به شک هستم تمدیدکنم یانه اسمن 8مگ میگیری توساعاتی از روز سرعت توری میشه انگار سرویس 3مگ گرفتی موندم تخلیه کنم پارس انلاین تنها مزیت خوبش شبانه رایگانش هست که محدودت نمیکنه وگرنه بقیه ipsها بر8مگ مصرف روزانه خیلی بیشترازپارس انلاین حجم میدن نظردوستان چیه با این شرایط

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

حرفه شما درسته خودمن همین امروز سرویس 8 مگ 1ماه تمدید کردبودم تموم شد سرهمین غذیه پهنای باند 2به شک هستم تمدیدکنم یانه اسمن 8مگ میگیری توساعاتی از روز سرعت توری میشه انگار سرویس 3مگ گرفتی موندم تخلیه کنم پارس انلاین تنها مزیت خوبش شبانه رایگانش هست که محدودت نمیکنه وگرنه بقیه ipsها بر8مگ مصرف روزانه خیلی بیشترازپارس انلاین حجم میدن نظردوستان چیه با این شرایط
    دوستان همه ی آنچه که من در اینجا می نویسم تجربه های خودم از این شرکت در این زمان است و کاملاً صادقانه می باشد و مقصودم از این حرف این است که نباید فقط حرف های من را ملاک مطلق برای سنجش یا نتیجه گیری قرار بدهید. این روش صحیح در اینترنت است و این روش در اینترنت کار می کند. همیشه چندین نظر از منابع مختلف را ببینید و بشنوید و هر آنچه که برای شما بهترین است را گزینش کنید و درکل صلاح مملکت خویش خسروان دانند و این احتمال هست که در شرکت دیگر نیز تجربه خوبی نداشته باشید ( هرچند که با دیده و شنیده های من این احتمال کم است )
    اما با این اوصاف به نظر من با توجه به فروخته شدن پارس آنلاین که گمان می کنم همه درباره ی آن می دونند و نیز اینکه این شرکت به شکل بدنام و آشکاری داره پهنای باند مشترک هاشو یکجورایی می دزده، ماندن در این شرکت یعنی هدر دادن پول ( دزدیده شدن پول توسط اون ) و اعصاب-خوردی بیشتر. این شرکت حتی اجازه نداد چند ماه از روش جدید ارائه اینترنت بگذره و درست یک ماه بعد از اون ( از یک ماه پیش ) پر کردن جیبش را با دزدی پهنای باند و فروختن یک پهنای باند به چندین مشترک آغاز کرد.
    وقتی بهش فکر کنید می بینید چه پولایی به جیب می زنه. 16 م.بیت که 80 تومن قیمت داره رو به 6 مشترک می فروشه و در عوض 80 تومن، 480 تومن گیرش می آد. تازه اگه به تعداد بیشتر نفروشه. اینجوری است که جهان سوم شکل می گیرد و هر روز ویرانتر می شود.
    من تا دو روز دیگه این شرکت لعنتی رو ترک خواهم کرد و امیدوارم در شرکت بعدی با این حجم از دزدی روبرو نشوم.
    Last edited by shahram83; 13-02-2018 at 23:02.

9. 6 کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mo_ho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خیلی جالبه تقریبا برا همه 8 مگ رو محدود میکنن به 3 مگ و وقتی زنگ می زنی به پشتیبانی بی سوادشون با وقاحت می گن خطتون نمیکشه و این جوابیه که به همه میدن .انگار که روز اولمونه از اینا نت گرفتیم . چند ساله خط من رو 12 مگ بسته شده بود و یهو بعد این تعرفه های جدید خطم نمیکشه ! احمق خودشونن که به مشتری دروغ میگن
    من رو یه خطم پارس داشتم که الان 4 روز تموم شده و 8 مگ بود و مث شما رو 3 مگ تنظیمش کرده بودن و الان روی یه خط دیگه آسیاتک دارم .روی 16 مگ بسته شده .سرعت دانلودش 1.5 MB رو حالا یه کم بالا پایین میده بهم .حجم بیشتر نسبت به پارس میده ولی مثلا با این سرعت تو بعضی ساعت ها به شدت مشکل استریم دیدن دارم مخصوصا از twitch . و دارم دنبال یه شرکت می گردم تا استیبل تر باشه و ماه دیگه خط پارس که الان هم سرویس نگرفتم رو تخلیه کنم و از اونجا سرویس بگیرم.
    با این کم فروشی که پارس میکنه درصورتی که شرکت های دیگه منطقه تون رو ساپورت می کنن به نظر من پارس موندن صلاح نیست
    Last edited by mo_ho; 14-02-2018 at 00:05.

11. این کاربر از mo_ho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستانی که از پارس آنلاین تخلیه کردن میشه اسم isp جدید رو بگن و اینکه راضی هستن یا خیر؟
    این افت سرعت پارس آنلاین دیگه راهی جز تخلیه برای کاربرانشون باقی نمیذاره

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

داداشای گل برای سرویس های بالاتر از 4 مگابیت باید مقایسه بین حجم آستانه مصرفی که میدن بشه و همچنین بررسی کیفیت اون شرکت با خوندن تجربیات مشترکینشون. الآن که هر گیگ اضافه قیمتش 2000 تومنه پس شما باید از جایی سرویس 8 یا 16 بگیرید که حجم بیشتری میده. توی این سرعتها اولویت به این ترتیبه فن آوا-پیشگامان-آسیاتک-شاتل.دیده بان نت اونجور که خوندم ترافیک داخلیش مشکل داره از لحاظ پینگ و پکت لاست.درسته حجم زیاد میده ولی هنوز نمیشه اعتماد کرد. آسیاتک و شاتل هم الآن جشنواره زمستانی دارند و سرعت 16 مگ رو توی آسیاتک با ماهی 24 تومن و 33 گیگ حجم 6 ماهه میشه گرفت البته شاتل شبانه هم میشه گرفت حجم بین المللش نسبت به آسیاتک بیشتره ولی دو برابر گرونتر میفته جشنواره اش.از نظر قیمتی گفتم یه مقایسه بکنم.
    Last edited by pooya777; 14-02-2018 at 15:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه FAR FAR251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

ده روزه درخواست تخلیه دادم چند بار هم شکایت کردم تو ۱۹۵ ، چند بار هم دعوا کردم با اپراتورهای پارس ، هنوزم تخلیه نکردن ، از ۱۹۵ زنگ زدن گفتن خودمون هم تو کار پارس آنلاین موندیم ،،، یه شکایت روغنی و پر ملات بکن تا سه روز بهت جواب میدیم ،،، فردا قراره جواب بدن فکر کنم چون پارس انلاین تا یک ماه اینده دیگه وجود خارجی نداره فقط داره یوزر میگیره ، بعد هم تعهداتش میفته گردن های وب

15. این کاربر از FAR FAR251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •