تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 671 از 752 اولاول ... 171571621661667668669670671672673674675681721 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,701 به 6,710 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خیلی گشتم از جمهوری تا پایتخت همه جارو...
    سرگردنه است انگار k77 کمتر از 120 نبود و فقط دوجا داشتند اما k 512 و k514 خیلی جاها بود ارزونترینش همون 95 بود خلاصه k512 گرفتم
    k512 با k77 چه فرقایی داره و چرا این k77 k99 اینقدر کم بود؟

k44 هم 95 بود
    بسیار بسیار مبارکتون باشه
    متاسفانه خیلی گرون شده پس
    هدفونهای k44 ,k77, k66و k99 هدفونهای مانیتور با صدای فلت هستن و با توجه به صدای خوبشون نسبت به هدفونهای هم رده و هم قیمت خودشون هدفونهای معروف و پر فروشی هستن بصورتی که از هر 10 نفر اهنگ ساز یا نوازده 9 نفر این مدلها رو میشناسن و استفاده میکنن و بهم پیشنهاد میدن.متاسفانه صدای k512 رو نشنیدم اگه ممکنه یه رویو ازش برامون بزارین تا ما هم با این هدفون اشنا بشیم. متاسفانه رویو ی کاملی هم ازش نتونستم پیدا کنم ولی تا جای که خوندم بیس قوی و پانچی داره و های ضعیف و مید خوب.نحوه قرار گرفتنش روی گوشها رو خوب توصیف کردن ولی قابلیت تنظیم روی سر رو ایراد گرفتن.
    در هر صورت مبارکتون باشه و منتظر رویو شما هستیم.

2. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Prínce of Persìa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من یه Cowon J3 خریدم، حالا میخوام یه earphone بگیرم حدود 80 تومن، چه مدلهایی رو پیشنهاد میکنیـــد؟

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تست نکرده بودم گفت مهلت تست داره منم که گزینه ی دیگه ای برای خرید نداشتم و حالم نداشتم اومدم تو ماشین تست کردم اولش ترسیدم بعضی قسمت ها یه نویزهای ریز داشت بعضی آهنگ ها نه که با خودم گفتم فیلیپس و کریتیو 20 - 30 تومنیم از این خیلی بهتره
    فکر میکردم کم میاره الان سنگینترین آهنگهارو هم دارم تو خونه تست میکنم متوجه شدم که اونقدر این هدفون واقعی پخش میکنه که حتی او مشکلات و نویز های خیلی ریز آهنگ هارو هم نشون میده و اهنگهای flac و با کیفیت هیچ مشکلی ندارن و فقط میتونم بگم فوقالعاده است بعضی قطعه هام غمناک هستند که با این هدفون گریه ام میگیره واقعا هدفون های فیلیپس و کریتیوی که داشتم در مقابل این بسیار سطحی هستند
    گوشم کاملا داخلشه و اگر موزیک با صدای بلند باشه هم بسیار نشت میکنه و هم به هیچ عنوان صدای بیرون رو ندارید حتی بدون اهنگ هم صدای بیرون رو تا درصد کمی کاهش میده
    ولوم کنترلر هم که نداره
    توی اهنگهای تکنو و ترنس هم اون وضعیتی که دوستان از هدفونهاشون تعریف میکردند هم نداره و خیلی عادیه و تو این نوع سبک ها احساس معمولی بودن این هدفون رو میکنم یعنی اون حس هد زدن رو ندارم!
    خلاصه کلام از نظر بنده اینکه با این هدفون با صدای واقعی و تمام جزئیات طرف هستید
    رو سرم و گوشم خیلی راحت سوار شده و مچ شده ولی احساس عرق رو فکر میکنم خواهم داشت در ناحیه گوشم
    این نقد از طرف کسی هست که تاحالا هدفون حرفه ای نداشته و هیچ نقدی در مورد هدفونهارو هم نخونده
    اگه سوالی داشتید در خدمتم

5. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

::: این هدفون ها که نویز گیر داره .یه چی میزنه صدا کیپ میشه برای گوش ضرر نداره ؟
    ::: الان چه برند هایی و چه مدل هاییش بهتره ؟ + حدود قیمت
    ::: ممنون ...

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

متاسفانه کارت صوتی maya44 رو تا بحال نشنیده بودم البته اکسترنال هست درسته؟
    با توجه به توان مورد نیاز هدفونتون میتونین استفاده کنین ولی فعلا کارت صوتی خوب و مناسب که داخل ایران موجود باشه titanium hd هست و یه مدل asus که قدیمی تر و گرونتر از titanium hd هست .
    در هر صورت سعی کنین کارت صوتی شناخته شده که حد اقل چند نفر ازش استفاده کردن و راضی بودن تهیه کنین و مهمتر از اون حتما سعی کنین کارتی رو انتخاب کنین حداقل توانی حدود 2 برابر توان مورد نیاز برای درایو هدفون شما باشه.
    موفق باشین
    ممنون از پاسخ. این مایا اینترنال هست. خود فروشنده که میگفت از کریتیو بهتره، خود فروشنده قبلا کریتیو پلاتینیوم داشته ولی جوابگو کارش نبوده بعد از این مدل گرفته و حالا هم یه چیز دیگه 1میلیونی گرفته.
    اینم عکسش:

و لینک سایت سازندش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی بازم نظرات شما برای من مهمتره. اگه امکان داره این رو یک بررسی دقیق کنید و بهم بگید آیا ارزش خرید رو داره یا نه. آخه خودم نمیدونم باید چه چبزایی رو بررسی کنم. باز هم متشکرم از وقت و توجهتون.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون از پاسخ. این مایا اینترنال هست. خود فروشنده که میگفت از کریتیو بهتره، خود فروشنده قبلا کریتیو پلاتینیوم داشته ولی جوابگو کارش نبوده بعد از این مدل گرفته و حالا هم یه چیز دیگه 1میلیونی گرفته.
    اینم عکسش:

و لینک سایت سازندش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی بازم نظرات شما برای من مهمتره. اگه امکان داره این رو یک بررسی دقیق کنید و بهم بگید آیا ارزش خرید رو داره یا نه. آخه خودم نمیدونم باید چه چبزایی رو بررسی کنم. باز هم متشکرم از وقت و توجهتون.
    اگه ممكنه لطف كنين مدا هدفونتون رو بگين.من مشخصات هدفون و اين كارت صوتي رو برسي كنم (البته بطور قطعي از رو مشخصات علام شده از طرف شركتهاي كارت صوتي نميشه نظر داد چون معمولا بيش از اون بازده نهايي رو اعلام ميكنن ويا با سيستمهاي ما ١٠٠٪ بازده اعلام شده رو نداره.) تا حدودا بهتون بگم جوابگو خواهد بود يا نه.
    البته بعد از يه حدي كه بطور كامل كارت صدا هدفون رو درايو نكنه منطقي نيست كارت صوتي رو تعويض كرد بلكه بايد بدنبال امپلي فاير مناسب بود.اين اقاي كه كارت صوتي ١ميليوني گرفته بهتر بود امپ ٥٠٠ بگيره تا حتي بيش از ١٠ برابر همون كارت صوتي ١ميليونيشون بهتر هدفونشون رو درايو كنه.
    Last edited by salar_221; 08-04-2012 at 21:46.

9. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اگه ممكنه لطف كنين مدل هدفونتون رو بگين.من مشخصات هدفون و اين كارت صوتي رو برسي كنم (البته بطور قطعي از رو مشخصات علام شده از طرف شركتهاي كارت صوتي نميشه نظر داد چون معمولا بيش از اون بازده نهايي رو اعلام ميكنن ويا با سيستمهاي ما ١٠٠٪ بازده اعلام شده رو نداره.) تا حدودا بهتون بگم جوابگو خواهد بود يا نه.
    البته بعد از يه حدي كه بطور كامل كارت صدا هدفون رو درايو نكنه منطقي نيست كارت صوتي رو تعويض كرد بلكه بايد بدنبال امپلي فاير مناسب بود.اين اقاي كه كارت صوتي ١ميليوني گرفته بهتر بود امپ ٥٠٠ بگيره تا حتي بيش از ١٠ برابر همون كارت صوتي ١ميليونيشون بهتر هدفونشون رو درايو كنه.
    ممنون از وقتی که دارین میزارین.
    هدفون K99 دارم.
    البته اون برای کارای ضبط صدا این کارتا رو گرفته بود.
    Last edited by ursamajor; 08-04-2012 at 21:46.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون از وقتی که دارین میزارین.
    هدفون K99 دارم.
    البته اون برای کارای ضبط صدا این کارتا رو گرفته بود.
    دوست عزيز k99 توان زيادي براي درايو شدن نياز نداره.تقريبا با تمامي كارتهاي صوتي بغير از onboard براحتي درايو خواهد شد.اگه فقط براي اين هدفون ميخواين نيازي نيست اينقدر هزينه كنين براي كارت صوتي مگر اينكه بعدها هدفونهاي ديگه اي با امپدانسهاي مختلف تهيه كنين.
    متاسفانه امپدانس خروجي براي هدفون رو maya44 تو مشخصاتش ننوشته.
    Last edited by salar_221; 08-04-2012 at 22:15.

12. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه david071's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این هدفون با این قیمت به نظر شما ارزش خرید داره
    کارایی گیم و موزیک بیس دار
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم دسته دو یکی از بچه ها داره میده 60 تومن ارزش خرید داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر شما کدومش بهتره ؟
    تا 90 اگر هدفون پدر مادر دار سراغ دارید معرفی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد beats اصل چيه ؟ميارزه ؟؟
    اگه نه يه هدفون خوب تا 350 براى رپ گوش کردن معرفى کنيد در ضمن ميخوام با گوشى htc,گوش کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •