سلام
الان سایز 42 پلاسما پانا برای خرید تو بازار همشون مشکل دارن ؟ مدل های که دارن میان سایز 42 دارن ؟
سلام
الان سایز 42 پلاسما پانا برای خرید تو بازار همشون مشکل دارن ؟ مدل های که دارن میان سایز 42 دارن ؟
دوست عزیز این مشکل که شما میگین مربوط به مدل های 2011 بود یعنی مدل های که پسوند 30 داشتن. الان توی بازار مدل های 2013 کمتر از 60 یا 65 اینچ گیر بیاری نشونه اینکه خیلی خوش شانسی
آره منظور منم همین بود که الان 42 فقط همین مدلهای 30 دار داخله بازاره مثل وی تی 30 ...پس یعنی 42 مدلهای جدید نیست ؟پلاسما سامسونگ هم به جز سری 4 که 43 داره انگار همه بالای 50 اینچ هستن .درسته؟در مدلهی جدید که داره میاد چطور ؟
ممنون
پلاسما به غیر از پاناسونیک هر مدلی بگیری سرت کلاه رفته. مگه اینکه f8500 سامسونگ بگیری که اونم برای خاورمیانه نمیزنه.توی بانه هم نیست.پانا دیگه پلاسما تولید نمیکه و اخرین مدل ها2013 هستن سری 60.پلاسمای پانا x60 وسری 4 سامسونگ همشون اچ دی هستن. فول اچ دی نیستن.همونطور که گفتم پلاسما یا پاناسونیک یا تنها مدلی که میمونه فقط8500 سامی..تمام.
اتفاقا یه مدل سامی 4850 الان داریم این مدل هم به نظرم باز کیفیت خوبی داره...الان دنبال یه پلاسما 42 برای اتاق میگردم ولی این طور که شما فرمودین 42 های پانا که قدیمی و مشکل دارن و مدل های پانا 2013 هم که اکثرا بالای 50 و کمیاب هستن و این پلاسما های سامی هم که تو ایران نمیان ..پس یا باید منتظر پلاسما های سامی ماند در آینده یا به سراغ ال ای دی رفت![]()
Last edited by amirrezan95; 18-02-2014 at 23:02.
کسی از دوستان قیمت به روز سایزهای مختلف VT60 رو داره؟
آخرین قیمن 7800 واسه 50 اینچ vt60 تو بانه بود ...
شنبه یکی از دوستان داره میره دبی بش گفتم ببینه اگه امارات گیر میاد قیمت تموم شدش تو بندرعباسم تا چند روز دیگه می گم . ولی با توجه به قیکت جهانیش همون حدود 7 تومنه
من پنچشنبه رفتم بانه و 60 اینچش رو داشتن با قیمت 12400.متاسفانه این مدل خیلی کم پیدا میشد و فقط سه مغازه دار داشتن. مابقی به همین سه مغازه زنگ میزدن و یه سودی مکشیدن روشن و به ما قیمت میدادن.
دوستان عزیز من بهتون گفتم که زودتر بخیرید تا تموم نشده . حالا به این شماره زنگ بزنید که میذارم تا 2 هفته پیش داشت نمایندگی تهران 66756987
داداشم این حرفتون اشتباست
مشکلی که گفتید توی مدلهای قبل و بعد از 2011 هم بوده و تا VT50 این مشکل مشاهده شده، برای VT60 بخاطر جدید بودنش هنوز بردش امتحانش رو پس نداده، اما ظاهرا این مدل مشکل جدیدی داره و اونم Red-Cyan Blob هست یعنی لکه های رنگی که روی صفحه ایجاد میشه،
برای مثال:
I am from Italy and I'm in the same situation: 50VT60 with 1300 hours with red tint (or "blob") in the middle of the screen (and barely green on sides) clearly visible in EPG and update screen.
Honestly speaking during normal content is barely visible but I know it's there and if I look for it, I can often find it.
Already called a Panasonic CAT but the "technician" come out to my home was not even able to see the "red blob" during the update screen!!
طرف از ایتالیاست تلوزیونش 1300 ساعت کار کرده و اینجوری شده...(منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
و اما عکس:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)