مگه چند درصد کاربرها به فیبر نوری دسترسی دارند که جزء سرویس های اینترنت قابل استفاده حسابش کردید ؟!![]()
مگه چند درصد کاربرها به فیبر نوری دسترسی دارند که جزء سرویس های اینترنت قابل استفاده حسابش کردید ؟!![]()
خوب بودن فیبر نوری بدیهی هست ولی بنز و تسلا و .. بهترین ماشین هستند آیا همه توانایی استفاده دارن ؟
سرعت فیبر خانگی 10 گیگ هم بعضی کشورها وجود داره و چیری هم به اسم سقف حجم مصرفی نداره شاید کسی مصرف خیلی عجیب داشته باشه بعضیISP ها اخطار بدن یا سرعتشو یه کم کم کنه اما نه عدد مسخره 128 کیلو بیت که بگن نامحدود هستیم.
الان که هزینه فیبر کشی رواز مشترک میگیرن و میگن باید کل یه مجتمع درخواست بدن و قیمت مودم گرون و دردسرهای جانبی دیگه به خیلی کاربرها پیشنهاد بدی نمیخوان من خودم تجربه دارم محله دوستان و اقوام دیدم که کل کوچه ها باکس FAT نصب بود گفتم میتونید همچین چیزی بگیرید براشون جالب نیود.
در مورد استیم هم همه سرویسهایی که اینجوری معروف میشن و بین المللی مطمئن باشید یه سرور تو یه نقطه جغرافیایی ندارن، هر کشور درست حسابی شاید چند تا سرور هم داشته باشه که خودکار کاربر به اون وصل میشه و اگه سرعت 100 مگی دانلود عجیبه یوتیوب رو نگاه کنید سرعت فیبر 10 گیگ رو ببینید متعجب تر هم میشید
و VPN صد در صد سرعت رو پایین میاره اگه از پولی های معروف استفاده کنید با سرعتهای کم شاید کمتر نشون بده اما رو سرعت بالا خود فروشنده هم ادعا نمیکنه که همون سرعت رو بده اینم جزو مسائل بدیهی هست.
Last edited by blackbird; 04-05-2022 at 11:25.
آقا جسارتا به صورت خلاصه ممکنه راهنمایی کنی چطور با سیمکارت رایتل روی شبکه ایرانسل متصل هستی؟ چون من در تهران فقط میتونم به همراه اول و خود رایتل متصل بشم.
کل ایران به جز استان تهران و البرز
رایتل امکان رومینگ بر روی ایرانسل و همراه اول رو داره
استان های تهران و البرز فقط بر روی همراه اول فقط رومینگ میشه
استان ما هم
فقط رو همراه اول برا فور جی پلاس میره
نه ایرانسل
فکر نکنم بهش بگن رومینگ
کدوم استان هستید ؟
این مورد رو از اپراتور رایتل سوال کردم .
اگر استان های دیگه ای هستید با رایتل تماس بگیرید تا فرم پیگیری پر کنند
استیم همان طور که گفتم یه اپلیکیشن امریکاییه که خب طبیعتا سرور اصلی و داخلی پرسرعت هم در امریکا دارد و اتفاقا بیشتر بازیهای معروف در این سرویس هم بدلایلی سرور داخلی در امریکا دارند این رو براحتی شما هم میتوانید از کاربرهای استیم هم سوال کنید نه اصلا از پشتیبانی این اپلیکشین سوال کنید تا خیال خودتون هم راحت بشود!!! این اصلا طبیعیه که استیم سرورهای پرفدرت تری مثلا در امریکا داشته باشد و مخصوصا 99 درصد شرکتهای تولید بازی هم همینطور این برای هرشکت بازی سازی که بازی انلاین تولید میکند مسئله مهمی است که در فلان کشور که تعداد گیمرهای بیشتری میتواند جذب کند سرور داخلی هم داشته باشد تا مشکل پینگ تایم و سرعت دانلود برطرف بشود
اگر الان بر فرض مثال خود شما هم یک اپلیکیشن پرقدرت این چنینی در ایران سرمایه گزاری و تولید کنید مهمترین کار تهیه سرورهای پرسرعت داخلی است چون این اپلیکیشن در هرکشوری تولید بشود در همان کشور کاربرهای(داخلی) بیشتری هم خواهد داشت و چون کاربرها 99درصد گیمر هستند طبیعتا سرور داخلی پرسرعت در ارجعیت است چه بخاطر پینگ تایم کمتر و چه سرعت دانلود و اپلود بیشتر کاربرها و ممکنه خیلی دیگر شرکتهای بازی سازی هم برای جذب کاربرهای گیمر بیشتر اقدام به تهیه سرور داخلی در برخی کشورها بکنند که این بستگی به همان اپلیکیشن یا استیم یا درخاست گیمرها دارد این سرور داخلی در هر کشور فقط به کمتر شدن پینگ تایم و لتنسی و.. کمک نمیکند این سرور داخلی میتواند طوری تنظیم بشوند که گیمرهای فلان کشور با سرعت دانلود بیشتری فایلهای آپدیت و بازیها را با نت داخلی همان کشور خودشان دریافت کنند
حالا مسئله اوپراتور رایتل هم چیز دیگریست این شرکت نام تجاری بسیار معروفی دارد که اصلا نیازی هم برای معرفی بمردم ندارد و بسیار جا افتاده است این شرکت بنظرم اگر سرمایه گزاری بسیار خوبی در زمینه WiFi پرسرعت و گیگابیتی بر بستر اینترنت داخلی هم حتی انجام بدهد در اینده که هیچ از همین امروز واقعا پیشرفت اساسی و چشمگیری میتواند بکند حالا شبکه بین المللی بماند...الان شبکه وای فای پیشرفت بسیار خوبی داشته و میشود بسیار هوشمندانه ثبتنام و اتصال به این شبکه هم بسیار راحت و سریعتر کنند!!!! ناپایدار بودن سرعت در شبکه داخلی و بین المللی میتواند براحتی با سرمایه گزاری عالی و آینده بینی برای همیشه برطرف بشود راهی که شرکت ایرانسل در پیش گرفتهمنتها شرکت ایرانسل بخاطر یکسری اشتباه در تصمیمگیریها همچنان لنگان لنگان پیش میرود مخصوصا اگر شبکه این شرکت را مانیتور کنید مثلا در طول یک هفته بعد خودتان متوجه میشوید منظور از لنگان لنگان چیست
ببینید کاربر شبکه در ایران کم نیست این سرمایه گزاری باید طوری باشد که با افزایش حتی شدید کاربرها هم حتی ذره ای کیفیت و سرعت دانلود و اپلود و پینگ تایم و تاخیر, اول در شبکه داخلی و بعد بینالملی اون شرکت تاثیر نامطلوبی نداشته باشد خب کاربرهای ایرانی این کم شدن کیفیت را حتی در حد 1 الی دو درصد متوجه میشوند چون ساعتهای زیادی به شبکه داخلی و خارجی متصل هستند
درکل این پیشرفتها در زیرساخت هر شرکت اینترنتی و اوپراتوری فقط و فقط اول به مدیریت و بعد به جذب سرمایه و سرمایه گزاری دقیق و اینده نگر مربوط میشود حالا شما با این نگاه الان به اوپراتوری مثل همراه اول و رایتل نگاه کن خب متوجه میشوی چقدر مشکل دارند.... اصلا هم لازم نیست حضوری به آن شرکت بروی و با مدیریت و تیم پشتیبانی اینها صحبت کنی کافیه برای مدت کمی شبکه اینها را مانیتور کنی
Last edited by NinjaLord; 23-05-2022 at 00:47.
استیم سرور های اصلی اش تو امریکا هست،اما برای انتشار فایل هاش از شبکه CDN شرکت Akamai (یکی از بزرگترین شبکه های توزیع محتوای جهانی هست این شرکت) استفاده میکنه، با استفاده از CDN فایل های تو هر لوکیش کش میشه و کاربرها میتونن فایل ها رو از نزدیک ترین سرور با سرعت کامل دانلود کنن، حتی تو خود امریکا هم فایل ها توی دیتاسنترهایی که تو هر ایالت دارن کش میشن ، اینطوری هم تاخیر کمتر میشه و هم فشار کلی به شبکه شون هم پایین میاد.
الان من توی یوتیوب خیلی از کاربرهای هندی رو دیدم با اینترنت گیگابایتی با سرعت بالا ۸۰مگ از استیم یا اپیک دانلود میکنن، هندی که فاصله اش از امریکا از ما هم بیشتره، اما دلیل اینکه کاربرهای هندی با سرعت بالا دانلود میکن اینکه Akamai توی هند دیتاسنتر داره.
خیلی واضح توضیح دادم که در حال حاضر استیم سرور داخلی در فلان کشورها دارد و یا شرکت بازیسازیهای مشهور... این سرور داخلی چیزی مهمی نیست که الان شوما شعی میکنی نفی کنی که اینا ندارندمن یه سوال از شما دارم
آیا گیمرهای کل ایران از اینکه بشنوند شرکت استیم یا کلا هرشرکت بازیسازی مشهوری در ایران سرور داخلی راه اندازی میکند ناراحت میشوند و یا خوشحال میشوند ؟
متوجه منظور شما هم هستم که قصد دارید بگویید این سرعت دانلود بینالاملل اینها کلا بالاست و اینترنت داخلی نیست که از آن استفده میکنند ولی دقت کنید به این مسئله که صحبت از سرعت دانلود و اپلود بالا صرفا نیست مسئله صحبت از یک شبکه بازیهای آنلاین با تعداد گیمرهای بسیار بسیار بالاست که برای بازی روان آنلاین نیاز به پینگ تایم بسیار پایین هم دارند که این با اینترنت بینالاملل جور در نمیاد یعنی در بهترین شرایط هم شما نمیتوانید پینگ تایم پایین خود در شبکه بینالملل را با پینگ تایم بسیار عالی خود در شبکه داخلی مقایسه کنید
حال خودشون سرور داخلی داشته باشند و یا از سرورهای شرکت دیگری هم استفاده کنند مهم نیست
Last edited by NinjaLord; 24-05-2022 at 01:35.
خب این شرکت که جدیدا بسمت شبکه فیبر نوری رفته اگر این شبکه پرسرعت را بصورت WiFi و... با ثبتنام سریع و بدون دردسر و بدون نیاز به تهیه امکانات خاص در اختیار کاربرها بگزارد میشود گفت که واقعا درحال پیشرفت هستند
الان شرکت رایتل رایتل برای توسعه دسترسی به فیبر نوری، تفاهمنامه همکاری امضا کرد
تفاهمنامه توسعه دسترسی مبتنی بر فیبرنوری بین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، رایتل و ۸ شرکت ارائهدهنده خدمات ارتباطات ثابت FCPها به امضا رسید.به گزارش روابط عمومی رایتل، در مراسمی که به مناسبت روز جهانی ارتباطات در پژوهشگاه ارتباطات برگزار شد، پیش از امضای این تفاهمنامه صادق عباسی شاهکوه معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، گفت: برای توسعه شبکه فیبر نوری سه اقدام باید در دستور کار قرار میگرفت. نخست تامین مالی بود که با صرفنظر دولت از حقالسهم خود از اپراتورها به نفع توسعه شبکه، محقق شد. سپس باید تقسیم کار انجام میگرفت که با دعوت از اپراتورها و FCPها تفاهمنامهای برای توسعه شبکه تهیه و تنظیم شد. در نهایت اقدام سوم و رفع موانع برای توسعه بهواسطه تعامل با سازمانها و نهادهای موثر خواهد بود.وی تاکید کرد که با امضای این تفاهمنامه با ۹ شرکتی که برای اجرای پروژه اعلام آمادگی کردهاند روند توسعه شبکه فیبرنوری شتاب خواهد گرفت و این شرکتها متعهد شدهاند بیش از ۸ میلیون از ۲۰ میلیون پورت فیبرنوری که وعده داده شده است را راهاندازی کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)