شرمنده فقط یه سوال دیگه،اینترنتی که مخابرات ارایه میده با ضریب 1ب8ــه؟اخه اکسین نوشته 1ب4(واسه سرویس های محدود)،یعنی اگه1ب4 باشه،512 کیلوبیت رو باید تقسیم بر 4 کرد و سرعت دانلودش باید چیزی حدود 128 باشه؟
شرمنده فقط یه سوال دیگه،اینترنتی که مخابرات ارایه میده با ضریب 1ب8ــه؟اخه اکسین نوشته 1ب4(واسه سرویس های محدود)،یعنی اگه1ب4 باشه،512 کیلوبیت رو باید تقسیم بر 4 کرد و سرعت دانلودش باید چیزی حدود 128 باشه؟
اینترنت مخابرات به طور اسمی یک به چهار برای حجمی ها و 1 به ده برای نامحدود هست 512رو اگر سرعت رو واقعی حساب کنید 512 دانلودش 64 کیلوبایت هست پس میشه 64 تقسیم بر 4 =16 سرعت دانلود حداقل 16 هست و حداکثر تا 90 هم گاهی میره.
واست توضیح میدم قشنگ روشن شی
سرعت هایی که سرویس دهنده ها میگن بر حسب کیلوبیت بر ثانیه است اما سرعتی که دانلود منجر نشون میده بر حسب کیلوبایت بر ثانیه است. از اونجایی که هر بایت برابر 8 بیت میباشد پس واسه مثال تعرفه 512 کیلوبیت به طور نرمال باید 64 کیلوبایت بر ثانیه سرعت بده
ضریب اشتراک 1 به چهار یعنی این پهنای باند 512 کیلوبیت بر ثانیه به 4 نفر داده میشه و اگه همزمان هر 4 نفر دانلود کنن سرعت بین 4 نفر تقسیم میشه یعنی از 64 کیلوبایت بر ثانیه به هر نفر 16 کیلوبایت نهایتا میرسه که این همان دلیل کم بودن سرعت دانلود در ساعات رایگان شب هستش چون همه هجوم میارن به دانلود
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
دوست من به این ضرایب اشتراک چندان توجه نکن.حداقل برای دانلود با دانلودمنیجر من تا حالا کمترین افت سرعتی توی سرویس نامحدود ندیدم.
فقط همین رفیق بستگی به مخابرات منطقه داره مبخام مطمئن باشم که منطقه ما مشکلی نداره
من خودم تست کردم بعضی جاها بالای 40 نمیره
پس مجبورم سوالمو هی تکرار کنم تاکسی جوابمو بده
اهواز مخابرات علامه هست( کسی اینجا بچه حصیراباد- چهارصد دستگاه-طالقانی-20متری شهرداری-اسیاباد-سلطانمنش-منبع اب)ایا راضی هستین کمـــــــــــــــــــــــ ـک؟؟؟؟؟؟؟
خاستم adsl2مخابرات بگیرم گفتم ولی تحقیق بعد خرید
نامحدود باشه 512سرعت دانلود چند میده میگن بستگی داره به مخابرات منطقه شما داره
پینگ پایین
ایا قطعی زیاد داره؟؟؟؟؟؟
قطعی اخیرا زیاد شده... بذار فردا زنگ برنم ببینم اگر مال من رو درست کردن، امیدی هست![]()
من چند هفته ای ۵١٢ نامحدود دارم
تایم گرفتم از سرور خارجی یک ساعت ٢٢٠ مگ دانلود کرد
سرعت ۶٠-٨٠
(٢٢٠٠٠٠/٣۶٠٠=۶١)
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
سروش و ممد به من بگین اکسین همون ماناماده یا یکی دیگس ؟ چون سیستم اکانتینگشون مشترکه .اگه یکی دیگس پس چرا بچه ها میگن به ماماناد زنگ میزنم میگه اکسینه ؟
شما کدوم منطقه اهواز هستین؟؟؟؟؟؟؟/
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)