اگه تیم ملی میرفت جام جهانی تماشا چی زیاد میومود برای بازیهاش
بله
خير
اگه تیم ملی میرفت جام جهانی تماشا چی زیاد میومود برای بازیهاش
منم شدیدا موافقم از وقتی که تیم ملی رو از دست داده مشکلش حادتر شده.
به اعتقاد من قطبي نتايج خوبي گرفت در بازي هاي مقدماتي جام جهاني ولي خوب ما خيلي امتيازا رو از دست داده بوديم... و بازم به اعتقاد من در حال حاضر بهترين مربي همين افشين قطبيه ! هر چند كلا تو ايران مسائل سياسي بيش از حد موثره رو مردم و مردم ما هم كه حساس !
منم بادوستان موافقم ممد مایلی هر وقت تیمش میبازه برای فرافکنی گیر میده به حاشیه ومسخره بازی وتوهین به افراد بزرگی مثل اقا امیر
توی هر استانی حداقل 4-5 تا روستا به اسم قلعه نو وجود دارهنميدونم اصليت قلعه نويي كجايي هست ولي تو راه اراك به تهران چند كيلومتر بعد از اراك يك روستا به اسم قلعه نو هست.![]()
توهم و بدبینی معلومه از کدوم طرفه! جالب اینکه میخوان افکار خودشونو به کل مردم تعمیم بدن!!
شما خوش باش با خیالاتت،
اینقدرم محکم میگن اینجا همه ضد ایرانن که منم شک کردم شاید اون بازی با اون استقبال و شور ملی آذریها یه شهر دیگه بوده!
کسی نگفت اینجا همه ضد ایرانن،مطمئنا اینجا همه عاشق وطنشون هستن،اگه آذربایجان نبود الان به جای بلبل زبونی به مردمش ،به بیگانه ها میگفتین آق دایی!در ضمن آذریها نه،آذربایجانیها و صد البته دقیق تر؛ترکها،
بحث چند سال پیشه نه چند قرن...
حالا معلوم شد فرق بنده با شما،برا شما چند سال خیلی هم زیاد نیس ولی برا ما ثانیه ش مهمه،چون با ثانیه ها کل دنیا این ور و اون ور میشه،حالا برا خوش خیالا یه بحث دیگه ست...
شما که خواب زیاد میبینی بجای همه دوستان بخور!
ظاهرا شما بیشتر تو خواب هستید!
به قول ما "من تورکی بیلمیرم!" (درست گفتم؟!)
چیز خاصی نگفتم همون معادل ضرب المثل خودتون بود...
بحث و کل کل (مخصوصا قومی) ممنوع.
اردوی ترکیه لغو شد،
فراز کمالوند:به جای ترکیه به کیش می رویم،چون هم گرمتره و هم نزدیکتر!
البته با گرمیش مخالف نیستم ولی اینکه یک در میان باید تو سرمای تبریز بازی کنن و میزبان باشن،بهتر بود زیاد به جاهای گرم عادت نکنن،نزدیک هم که چه عرض کنم،حالا ما بگیم کیش از ترکیه دورتره،باز مردم یه چیزی میگن،آقا کیش از ترکیه نزدیکتره!
البته آنچه که واضح است بازی از جانب ترکیه لغو نشد و مربی هم که کاره ای نیست،معلوم نشد چه کسانی بازی را لغو کردند!
آقا ما که کاری نداریم،هر جا میایم یه پست کاملا ورزشی میدیم این دوست ما پشت سر ما میاد یه حرفی می پرونه،باور ندارید پستای بنده و به دنبالش پستای ایشون رو از نظر بگذرانید،اگه ایشون با من و قومیتم و زبونم مشکلی دارن بهتره بیان و مشکلشون رو با من حل کنن که ما هم مجبور نشیم تو تاپیک ورزشی از همه چی الا ورزش بحث کنیم...!
به هر صورت حق باشماست...
از هفته ی ششم بازیهای لیگ 1 از گروه اول:شهرداری تبریز با 5 گل از سد حریف خود گذشت و با 16 امتیاز مکان خود را در صدر جدول تثبیت کرد.
بازی تیم دوم این گروه یعنی صنعت نفت به دلیل حاضر نشدن بازیکنان مس رفسنجان ،لغو شد.
وتیم سوم که باشد شهرداری بندر عباس با یک گل نتیجه را واگذار کرد..
انصاریان بازیکن اسبق پیروزی تهران با قراردادی یکساله به گسترش فولاد تبریز پیوست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)