تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 671 از 1805 اولاول ... 17157162166166766866967067167267367467568172177111711671 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,701 به 6,710 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سپاس.

نکته دیگری که دغدغه کاربران است همین موردی هست که خودتان هم به نوعی اشاره کردید یعنی تغییر پی در پی نوع طرح ها که باعث سردرگمی کاربران می شود به ویژه کاربرانی که بر روی فیبر نوری قرار و انتخاب دیگری ندارند! حداقل توقع ما این است که امتیازات هر طرح اگر اضافه نمی شود حداقل کاهش یا حذف نشود. می توانید با توجیه مسائل اقتصادی هزینه طرح را افزایش بدهید ولی جناب مهندس لطفا امتیازات طرح ها کهش که نه بیشتر هم بکنید تا باعث دلسردی کاربران از مخابرات نشود.

2. 4 کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما. جناب ملک جعفریان من حدود 9گیگ از حجمممصرف شده در صورتی که من استفاده نکردم امکان دزدی از اکانتم صفره چون مودم یکسرهروشنه و پسورد ip مودمرو هم عوض کردم.پسورد وای فای هم حدود 30رقم هست که امکانهک کردنش نیست. من با پشتیبانی 8413535 صحبت کردم تادیروز ب من میگفتن حجم برمیگرده و مشکل از سیستم بوده که به اشتباه کم شده ولیامروز گفتن برگشت داده نمیشه و خودتون مصرف کردین. و ب من گفتن که دانلود شبانه رو خودمخابرات برداشته بوده و اینکه شما دانلود میکردین و خبر نداشتین دانلود شبانهبرداشته شده. و اینکه من ریز کارکردم رو از 22مهر بهقبل نمیتونم ببینم.با اپراتور 129صحبت میکردم و صحبت ها روهم ضبط کردم اگه اون رو هم بخواین براتون ایمیل میکنم. طرح طلایی 1ساله.

4. 2 کاربر از ermia golyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

با سلام

مشکل بنده پریدن حجم هایی بوده که داشتم و بعدا هم خریداری کردم.
    یک دفعه حدود 6.5 گیگ و یک دفعه هم یک گیگ. این حجم ها کی بر میگرده؟
    با 2020 هم چندین بار صحبت کردم و همپی قول پیگیری دادن ولی من که ندیدم برگرده.

لطفا این مشکل رو هرچه سریعتر پیگیری بفرمایید. مشکل دزدی و مک ادرس هم نیست. به این خاطر که رمز اینترنت و وایرلس بنده شدیدا پیچیده است.
    مشکل استفاده دیگران از اینترنت بنده نیست چون که توی ریز مصرف ها چیزی ثبت نشده.

موفق باشید

6. 5 کاربر از IceLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منکه دیگه خسته شدم . هر روز چک می کنم 1 گیگ از حجمم کم میشه حالا چه دانلودی داشته باشم چه نداشته باشم !

نوشته شده توسط saeedaz09
    اقای ملک جعفریان یه عرض کوچیک داشتم زمانی که من و چندی از دوستان همین فروم اومدیم برای اعتراض به برداشتن غیر قانونی شبانه و بدون اطلاع دادن به کاربر.
    بعد از اینکه کارمنداتون اقایان (نایبیان ثاقب عادل )متوجه اشتباشون شدن
    خود اقای ثاقب گفتن که شرکتهای خصوصی از خود ما اینترنت میگیرن و کاربر بخاطر شبانه رایگان هزینه میکنه و این حق کاربراست اگه اینطور هست چرا برداشتین؟؟؟؟
    اقای تاروردی در مورد برداشتن طرح نامحدود جواب کوبنده ای دادن: (این سیاست استانه) میشه در مورد این جمله توضیح بدین؟؟ به قول دوستمون اگه گرونه واسه تمام ایران گرونه چرا بقیه استانها نامحدود دارن ؟؟؟چرا مشهد به عنوان اولین استان نامحدودش برداشته شده؟؟؟

نامحدود رو برداشتین هزینه رو زیاد کردین شبانه رایگان هم که محدود کردین سرعت هم که قربونش برم رو 90 تاست
    اقای جعفریان نمیشه که کاربر بخاطر دانلود شبانه با کلی تررس هر ساعت سایت گلدنت رو چک کنه که ازش حجمی کم نشه
    با خون دل کلی هزینه کردیم
    خواهشا این وضعییت نابسامان رو درست کنید
    با تشکر

بعدشم این انحصاری که روی خط فیبر نوری هست اره مخابرات میزاره شرکت دیگه بیاد ولی به خاطره اون ساختمونی که شرکت دیگه تجهیزاتش رو توش بزاره اجاره گزافی می گیرند که باعث میشه شرکت های خصوصی طرف فیبر نوری نیانند

من دوستم از شاتل طرح ۱۲۸ گرفته.دانلود از سرور های خارجی روی ۸ ولی از ایرانی روی ۵۰۰ .خلاصه هر شب از ایران ۱۱ گیگ دانلود می کنه.چرا ما رو نمیزارن با این سرعت از سرور های ایرانی دانلود داشته باشیم؟
    حداقل دانلود از سرور های ایرانی رو ببرین رو ۵۰۰ تا.اینم نمی تونین.این که مال ایران خودمونه

چرا اگر کاربر زیاده پس چرا میان طرح های یک ساله با مودم رایگان میدن تا کاربرانشون بیشتر بشه؟چرا مخابرات مشهد همانند مخابرات تهران و یا اصفهان همل نمیکنه؟چطور اون ها از پس هزینه های نامحدود بر میان ولی مشهد نه؟
    چرا برای اپراتور ها نمی گین که یکم روابط عمومی رو از ۷۰۰ ایرانسل یاد بگیرن؟

این پنل کی درست میشه؟ چون دوست ندارم بعد از شارژ حجمم بپره

توجه توجه به منظور جبران اختلال مشتركين
    مخابرات 8 روز با 250 مگ حجم دانلود رايگان و به مناسبت
    اعياد قربان و غدير 30 روز اينترنت و150 مگ ترافيك رايگان هديه مخابرات به كاربران اعمال شد.
    به بیشتر ما مشترکا هنوز تعلق نگرفته من خودم فقط 2 مورد دیدم
    فدات شم یک ویرایش بکن اینو خیلی درهم شده الان پست اقای شجاعی که دوتا پست قبلی بوده همتواینجا هستش

8. 3 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

منکه دیگه خسته شدم . هر روز چک می کنم 1 گیگ از حجمم کم میشه حالا چه دانلودی داشته باشم چه نداشته باشم !

نوشته شده توسط saeedaz09
    اقای ملک جعفریان یه عرض کوچیک داشتم زمانی که من و چندی از دوستان همین فروم اومدیم برای اعتراض به برداشتن غیر قانونی شبانه و بدون اطلاع دادن به کاربر.
    بعد از اینکه کارمنداتون اقایان (نایبیان ثاقب عادل )متوجه اشتباشون شدن
    خود اقای ثاقب گفتن که شرکتهای خصوصی از خود ما اینترنت میگیرن و کاربر بخاطر شبانه رایگان هزینه میکنه و این حق کاربراست اگه اینطور هست چرا برداشتین؟؟؟؟
    اقای تاروردی در مورد برداشتن طرح نامحدود جواب کوبنده ای دادن: (این سیاست استانه) میشه در مورد این جمله توضیح بدین؟؟ به قول دوستمون اگه گرونه واسه تمام ایران گرونه چرا بقیه استانها نامحدود دارن ؟؟؟چرا مشهد به عنوان اولین استان نامحدودش برداشته شده؟؟؟

نامحدود رو برداشتین هزینه رو زیاد کردین شبانه رایگان هم که محدود کردین سرعت هم که قربونش برم رو 90 تاست
    اقای جعفریان نمیشه که کاربر بخاطر دانلود شبانه با کلی تررس هر ساعت سایت گلدنت رو چک کنه که ازش حجمی کم نشه
    با خون دل کلی هزینه کردیم
    خواهشا این وضعییت نابسامان رو درست کنید
    با تشکر

بعدشم این انحصاری که روی خط فیبر نوری هست اره مخابرات میزاره شرکت دیگه بیاد ولی به خاطره اون ساختمونی که شرکت دیگه تجهیزاتش رو توش بزاره اجاره گزافی می گیرند که باعث میشه شرکت های خصوصی طرف فیبر نوری نیانند

من دوستم از شاتل طرح ۱۲۸ گرفته.دانلود از سرور های خارجی روی ۸ ولی از ایرانی روی ۵۰۰ .خلاصه هر شب از ایران ۱۱ گیگ دانلود می کنه.چرا ما رو نمیزارن با این سرعت از سرور های ایرانی دانلود داشته باشیم؟
    حداقل دانلود از سرور های ایرانی رو ببرین رو ۵۰۰ تا.اینم نمی تونین.این که مال ایران خودمونه

چرا اگر کاربر زیاده پس چرا میان طرح های یک ساله با مودم رایگان میدن تا کاربرانشون بیشتر بشه؟چرا مخابرات مشهد همانند مخابرات تهران و یا اصفهان همل نمیکنه؟چطور اون ها از پس هزینه های نامحدود بر میان ولی مشهد نه؟
    چرا برای اپراتور ها نمی گین که یکم روابط عمومی رو از ۷۰۰ ایرانسل یاد بگیرن؟

این پنل کی درست میشه؟ چون دوست ندارم بعد از شارژ حجمم بپره

توجه توجه به منظور جبران اختلال مشتركين
    مخابرات 8 روز با 250 مگ حجم دانلود رايگان و به مناسبت
    اعياد قربان و غدير 30 روز اينترنت و150 مگ ترافيك رايگان هديه مخابرات به كاربران اعمال شد.
    به بیشتر ما مشترکا هنوز تعلق نگرفته من خودم فقط 2 مورد دیدم
    از انتها پاسخ میدهم
    در مجموع ۳۸ روز و ۱۵۰ مگابایت اهمال شده
    توضیح در رابطه با کم شدن حجم دادم حتما به طریقی که اشاره کردم مک ادرس را ثب کنید
    ظرف ۱ ماه اینده سرعت سایتهای داخلی با بالاترین سرعت ممکنه دانلود ان راه اندازی میشود در دستور کار شرکت هست
    برای اپراتورها توضیح دادم
    در رابطه با حجم نامحدود بصورت تجاری و تعرفه خودش داده میشود و کاری که در استانهای دیگر صورت میکیرد در ارایه سرویس نامحدود از نظر سرعت بسیار محدود و مناسب نمیباشد
    در رابطه با قیبر نوری شرکتهای دیکر تجعیزات خود را کنار تجیزات مخابراتی نصب و راه اندازی نمیگنند

10. 3 کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hugh Jackman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام جناب مهندس

وضعیت پشتیبانی اصلا خوب نیست , اگه میشه پشتیبانی آنلاین هم بذارید خیلی خوب میشه , با چت و گفتگو یا از طریق ایمیل

سرعت در ساعات رایگان محدود شده , که دوستان اشاره کردن و شما هم گفتید پیگیری میکنید , امیدوارم از هفته ی آینده این تغییراتی که گفتید صورت بگیره

جناب مهندس این عکس و ببینید , به خدا حال و روز این روزهای ما اینه .

12. 7 کاربر از Hugh Jackman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با سلام

مشکل بنده پریدن حجم هایی بوده که داشتم و بعدا هم خریداری کردم.
    یک دفعه حدود 6.5 گیگ و یک دفعه هم یک گیگ. این حجم ها کی بر میگرده؟
    با 2020 هم چندین بار صحبت کردم و همپی قول پیگیری دادن ولی من که ندیدم برگرده.

لطفا این مشکل رو هرچه سریعتر پیگیری بفرمایید. مشکل دزدی و مک ادرس هم نیست. به این خاطر که رمز اینترنت و وایرلس بنده شدیدا پیچیده است.
    مشکل استفاده دیگران از اینترنت بنده نیست چون که توی ریز مصرف ها چیزی ثبت نشده.

موفق باشید
    توضیح دادم لطفا حتما مک ادرس خود را توسط اپراتور ۲۰۲۰ و از طریق شماره داری سرویس ثبت کنید تا سرقت حجم اتفاق نیافتد

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این موضوعاتی ک دوستان گفتن درست خواهشا ی دستی به سر و روی سایت مخابرات خراسان رضوی هم بکشید اصلا گرافیک و نمای خوبی نداره طرح هایی ک گزاشتی رو سایت نوشتین سرعت و کیفیت مطلوب یعنی چی الان این خب مطلوب رو چی تعریف میکین یعنی 30کیلوبایت برای شما مطلوبه ولی از نظر کاربر چی؟! شبانه هم ک دوستان گفتن ولی این سامانه ههه با این ک ظاهر خوبی داره ولی خیلی مشکل داره یعنی کلا همش مشکله همون سامانه قبلیه زمان بعثت اون بهتر بود ی جورایی!
    امکان درخواست آنلاین برای گرفتن سرویس ای دی اس ال و همچنین قسمتی برای تغییر طرح مثلا الان نقره ای دارم میخام بیام رو طلایی یا بیام رو 64 کیلو هم تو سایت قرار بدهید مثل مخابرات تهران!

ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2

15. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

کم شدن زمان و حجم بعلت مشکل نرم افزاری شما
    من در تاریخ هفت آبان با اضافه کردن 1 ماه رایگان و 150 مگ شدم. تاریخ انقضا اعتبار: 16/9/92 و حجم 354

حالا سر برج من، که بشه هفتم به هفتم باید 1 ماه و 4 گیگ اضافه میکردن
    (در طرح کمپین یکساله قرارداد یکساله است اما زمان و حجمو برج به برج میدن و حجم قابل انتقال هست به ماههای بعدی،طبق گفته مخابرات)
    که بشه 16/10/92 و حجم 4450
    ولی شده تاریخ 7/9/92 و حجم 3890
    یعنی 40 روز کم و 560 مگ کم.

Last edited by AliTavakoli7; 01-11-2013 at 00:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

مرسی از وقتی ک میزارید. اگر محبت کنید صفحاتم قبلی رو هم نگاه کنید با تکرار پست ها وقت باارزش شما و دوستان گرفته نمیشه. حمایت مردمی ما همیشه و همه جا از شما مدیر باوجدان (کاری) خواهد بود.

18. 5 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •