تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 671 از 4105 اولاول ... 17157162166166766866967067167267367467568172177111711671 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,701 به 6,710 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه mohsen29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر ديــّـر

پيش فرض

ببخشید ولی شما و دوستان دارید خیلی بزرگش میکنید . سربازی یه چیز فرمالیته است , جنگ هم بشه از این خبرا نیست راحت میشه پیچوند میخوان مثلا بیان در خونیه این همه آدم ؟! به اندازه کافی بسیج و این حرفا دارن ! جوونای مملکت رو نترسونین
    سلام
    آیا شما فکر کردید که چرا خدمت 18 ماه شده، چون افراد دیگه دوره 6 ماه احتیاط را نمی گذرانند. افرادی که قبلا در جنگ خدمت کرده بودند این دوره احتیاط را گذرانده اند و اکثرا دارای دو کارت هستند.این دو کارت یکی پایان ضرورت 18 ماهه هست و دیگری کارت 6 ماهه دوره احتیاط

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

14 آپلود فایل برای فروم

سلام دوستان
    سخت نگیرین واسه خدمت. نگران جنگ هم نباشید. فعلا همین 18 ماهو بریم تموم شه که یه نفس آزاد بکیشیم!!
    من که دارم وسایلمو دونه دونه حاضر میکنم که بسلامتی خدمتو شروع کنم. چیز زیادی هم نمونده ازش، فقط 18-21 ماهش مونده!!
    راستش از وقتی که اولین تصمیمو واسه خدمت گرفتم (5ماه پیش!) یجورایی هیجان دارم که زودتر شروع شه!
    بگذریم، آقا یه سوال داشتم:
    من یه سری مطالب دارم که میخوام قبل رفتن بزارم اینجا که بدرد دوستان بخوره، کسی میدونه کجا میشه آپلود کردشون؟
    نمیخوام لینک اکسترنال بدم، اگه کسی بگه کجای سایت P30world میشه آپلودشون کرد ممنون میشم.

باتشکر

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

9

دوباره سلام خدمت دوستان
    .
    یه سوال داشتم . اونم اینکه ... بعد از چند روز دوندگی به ادارات مربوطه برای موضوع کسر خدمت ... متوجه شدم باید یه بار خودم به شخصه با یه نامه ای که دادن بهم ( روش زده محرمانه ) باید برم محل خدمت پدر ... یعنی شیراز !
    .
    منی که 3 روز دیگه اعزام هستم !! طبیعتا نمیتونم فردا پاشم برم شیراز با این همه راه
    .
    میخواستم بدونم وقتی که اموزشی تموم شه ... و تقسیم شدم !! بعد ها مرخصی میدن تا بتونم برم اقدام کنم 2.3 روزه و بر گردم ؟!
    .
    مثلا میشه چندین ماه بعد از اموزشی تو جایی که تقسیم میشم خدمت کنم بعد هر وقتی که دوست داشتم پا شم برم اقدام کنم !؟ و اون کسری رو بگیرم ؟! ( چون اینجا گفتن اونجا فوق نیم ساعت کار داری و زیاد درد سر نداره )
    +
    میترسم بعد اموزشی که چند وقت بگذره قبول نکنن ایا اینطوره ؟
    .
    ممنون میشم یکی از دوستان که اطلاعات داره کامل توضیح بده و خیال مارو راحت کنه درود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض کسری خدمت

دوباره سلام خدمت دوستان
    .
    یه سوال داشتم . اونم اینکه ... بعد از چند روز دوندگی به ادارات مربوطه برای موضوع کسر خدمت ... متوجه شدم باید یه بار خودم به شخصه با یه نامه ای که دادن بهم ( روش زده محرمانه ) باید برم محل خدمت پدر ... یعنی شیراز !
    .
    منی که 3 روز دیگه اعزام هستم !! طبیعتا نمیتونم فردا پاشم برم شیراز با این همه راه
    .
    میخواستم بدونم وقتی که اموزشی تموم شه ... و تقسیم شدم !! بعد ها مرخصی میدن تا بتونم برم اقدام کنم 2.3 روزه و بر گردم ؟!
    .
    مثلا میشه چندین ماه بعد از اموزشی تو جایی که تقسیم میشم خدمت کنم بعد هر وقتی که دوست داشتم پا شم برم اقدام کنم !؟ و اون کسری رو بگیرم ؟! ( چون اینجا گفتن اونجا فوق نیم ساعت کار داری و زیاد درد سر نداره )
    +
    میترسم بعد اموزشی که چند وقت بگذره قبول نکنن ایا اینطوره ؟
    .
    ممنون میشم یکی از دوستان که اطلاعات داره کامل توضیح بده و خیال مارو راحت کنه درود
    سلام.
    من خودم کسری ندارم اما اینطوری که از دوستم شنیدم میشه کسریو تو دوره خدمت یگان هم پیگیر شد.
    البته اینکه صرفا برای اینکار بهت وقت بدن و مرخصی بتونی بگیریو نمیدونم، اما اگه مرخصی بگیری میتونی اونوقت هم پیگیرش باشی.
    یه موضوع مهم رو که حتما باید بدونی اینه که کسریها دائم در حال کم شدنه و من حتی شنیدم که قانون اصلاح جدید میخواد اونو برداره. پس هر چه سریعتر اقدام کن!
    اینم بدون که کسریهارو لازم نیست حتما وقتی داری واسه خدمت اقدام میکنی بگیری، حتی اگه سال قبل هم اقدام میکردی میتونستی اون کسریو تو پرونده ات داشته باشی و هر وقت اعزام بشی ازش استفاده کنی. و این یعنی هروقت کسریو بگیری بر اساس قانون همون وقت واست محاسبه میشه و نه بر اساس زمان اعزامت.
    اینو بگم که همین دوست من که 2ماه پیش اعزام شد، اگه یکسال پیش کسریشو ثبت میکرد، الان بعد دوره آموزشی فقط 2 ماه خدمت یگان داشت!! ولی چون اینکارو نکرد باید 10 ماهی خدمت کنه!!
    هر چند از قدیم گفتن "کسریو هر وقت از نظام بگیری تازه اس"، اما پیشنهاد من اینه اول بپرسی که دقیقا چیکارهایی باید انجام بشه و اینکه آیا لازمه خودتم شخصا حضور داشته باشی یا نه. اگه امکانش بود یکنفر دیگرو ازش بخواه که اقدام کنه، گفتم که قانون هر روز عوض میشه، پس بجنب دوست عزیز.
    موفق باشی
    Last edited by amir_torabi; 05-01-2012 at 03:22.

5. 3 کاربر از amir_torabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه odise2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان.
    من باز اومدم مرخصی.البته از هر گروهان 20 الی 25 نفر رو چهارشنبه فرستادن که خدا خواست و من هم یه تشویقی گرفتم و اومدم.

7. این کاربر از odise2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام دوستان
    سخت نگیرین واسه خدمت. نگران جنگ هم نباشید. فعلا همین 18 ماهو بریم تموم شه که یه نفس آزاد بکیشیم!!
    من که دارم وسایلمو دونه دونه حاضر میکنم که بسلامتی خدمتو شروع کنم. چیز زیادی هم نمونده ازش، فقط 18-21 ماهش مونده!!
    راستش از وقتی که اولین تصمیمو واسه خدمت گرفتم (5ماه پیش!) یجورایی هیجان دارم که زودتر شروع شه!
    بگذریم، آقا یه سوال داشتم:
    من یه سری مطالب دارم که میخوام قبل رفتن بزارم اینجا که بدرد دوستان بخوره، کسی میدونه کجا میشه آپلود کردشون؟
    نمیخوام لینک اکسترنال بدم، اگه کسی بگه کجای سایت P30world میشه آپلودشون کرد ممنون میشم.

باتشکر
    این سایت قابلیت اپلود عکس و .... نداره باید یه جای دیگه اپلود کنی لینکشو بزاری اینجا

9. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جایی سراغ ندارین که محدودیت دانلود نداشته بشه؟
    اگه میدونین تلفن و آدرس اینترنتیشو لطف کنین بدین.
    من که هرجارو دیدم محدودیت داشت!
    سرعتشم 128 باشه از سرمونم زیاده. البته 256 باشه که عالی میشه ولی بعید میدونم با این شرایط وجود داشته باشه.
    Last edited by absa2004; 25-01-2012 at 16:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض

سلام رفیق خسته نباشید ! رسیدن بخیر ...
    منم تازه اومدم مرخصی

راستی چند نفر از دوستات و هم دوره ای های عجب شیر اومدن تو پادگان ما (نیرو هوایی ) !!!
    سلام. آقا خسته نباشین! خوش بحالتون شده که بهتون مرخصی دادن. امیدوارم خوش بگذره.
    راستی منم 18 دی اعزامم 04 بیرجند، نیرو زمینی ارتش!
    یه سوال، منکه افتادم نیروی زمینی واسه آموزشی، دوره یگان هم نیروی زمینی باید باشم دیگه نه؟ میشه سر در آورد که یگان کحا میوفتم؟ من ساکن مشهدم. شما نمیدونید این اواخر بچه های 04 کجاها تقسیم میشن؟
    البته یه چیز جالب اینه که روزا داره مثل فشنگ ژ3 میگذره! یادمه همین دیروز بود که واسه خدمت اولین قدمارو برداشتم. امیدوارم واسه همه همینطوری طی بشه.
    واسه من که یوخده هیجانم داره. بلاخره دارم یه مرحله مهمو پشت سر میزارم و مطمئنم در بدترین شرایط هم میشه نکات مثبتی پیدا کرد و تجربه کسب کرد. دقت کنید این حرفو منی دارم میزنم که به همین راحتیا خدمت برو نبودم!!
    ایشالا که همگی بدون دردسر این مرحله رو هم پشت سر میزاریم.

داره خودمونی میشه odise2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام رفیق خسته نباشید ! رسیدن بخیر ...
    منم تازه اومدم مرخصی

راستی چند نفر از دوستات و هم دوره ای های عجب شیر اومدن تو پادگان ما (نیرو هوایی ) !!!

سلام.مرسی.
    آره راس میگی.سه نفر از گروهان ما اومدن نیروی هوایی.اسم یکیشون هم میلاد بود.بچه های باحالی بودن.امیدوارم اونجام بهشون بد نگذره.

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جایی سراغ ندارین که محدودیت دانلود نداشته بشه؟
    اگه میدونین تلفن و آدرس اینترنتیشو لطف کنین بدین.
    من که هرجارو دیدم محدودیت داشت!
    سرعتشم 128 باشه از سرمونم زیاده. البته 256 باشه که عالی میشه ولی بعید میدونم با این شرایط وجود داشته باشه.
    Last edited by absa2004; 25-01-2012 at 16:03.

14. این کاربر از absa2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 35 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 35 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •