سلام
کاسپرسکی توسط system watcher شناخت و نابودش کرد.
سلام
کاسپرسکی توسط system watcher شناخت و نابودش کرد.
به محض اکسترکت تو سند باکس نورتون پاکش کرد
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by Phoenix84; 24-08-2012 at 13:27.
سلام.
خوبه دیگه !
اوتپوست و وبروت و کوییک هیل و Ahnlab و حتی USB disk security و windows media player هم این ویروس رو شناختن !!
دوستان قبلا رسم بر این بود که عکس میزاشتین خواهشا اسکرین شاتهای شناسایی رو هم اینجا بگذارین.![]()
اخه اگر با کاسپر کار کرده باشید در نسخه جدید وقتی هشداری میده و شما بخوای عکسی ازش بگیر ، اجازه عکس گرفتن نمیده و پروسه زود بسته میشه / در نسخه 2012 لااقل با برنامه اشامپو میشد عکس گرفت ولی در نسخه جدید قابلیت عکس برداری گرفته شده / خواستید فیلم بگذارم ؟؟ اگر حال د انلودشا دارید.
ما قرار نیست برای سوییتی که دارید بیاییم پست دروغین بگذاریم ، من نمیدونم دوستان چه فکری میکنند.
متاسفم.
برنامه SnagIt رو ببند و با دکمه Prt scr عکس بگیر و در Paint گزینه Paste رو بزن![]()
ورژن 2012 هم همینطوری بود
دکمه prt Sc SysRq رو رو کیبورد بزن و بعدش paint رو باز کن و Ctrl+V رو بزن دیگه باقیش هم خودت میدونی
اینم اسکرین شات نورتون
![]()
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
من دیگه حوصله نصب و ریمو ویندوز ندارم و مخر بها را در ویندوز اصلی اجرا نمیکنم.
نت هم قطع کردم که کلود و از این چرت و پرت ها به داد ما نرسه و تست من خوب از اب در نیاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما قرار نیست برای پستی که میزنیم حتما مدرک بیاریم و بگیم و چی شد و و چه خواهد شد.
من میخواستم از هشدار اصلی عکس بگیرم که نشد /
در ضمن بهتر تو این تست ها شرکت نکنیم / چون حرف یک کاربری که خودش چندسال اینجا بوده / صحت نداره و حتما باید عکس بگذاریم تا باورشون بشه.
در ضمن کاربرانی هستند که بجای ما این تست ها را انجام بدند و بهتر از ما عکس بگذارند.
سرتون را کردید تو برف از محیط اطرافتون بی خبرید ، بعدا متوجه میشید که دیر شده !!!
خش باشید.
Last edited by Hidden-Hunter; 24-08-2012 at 13:47.
دوستان برای عکس گرفتن از صفحه دسکتاپ،بهترین کار استفاده از نرم افزار XnView هست .
Last edited by black years; 25-08-2012 at 02:25.
دوستان یه راهنمایی میخوام. من چند روز پیش سیستمم -- شد ویندوز عوض کردم سیستم فایروال Comodo Internet Security نصب کردم
Malwarebytes نصب کردم اسکن کردم با آپدیت روز آنتی ویروس AVG ریختم اما امروز صبح بعد از عوض کردن همه پسوردا متوجه شدم باز یکی وارد حساب جیمیل و فیس بوک شده. لطفا راهنمایی کنید چه کنم ویروس یا تروجان پاک بشه. تاثیری داره نسخه پولی کاسپراسکای 2012 اینترنت سکوریتی بریزم؟ و لایسنس خرید کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)