بلندگوهاتون چی هست؟
قوکال ساب های گرونی داره.
بلندگوهاتون چی هست؟
قوکال ساب های گرونی داره.
واقعا من كي باشم كه بخوام در مورد ستاپ سيستم شما استاد انجمن نظر بدم!
مرسی از راهنمایی . داداش چرا میزنیسوراند هارو تا چند روز دیگه قراره پایه بگیرم براش اگه مدلی رو میشناسی لطف کن با عکس بزاری ممنون میشم.
دیگه چه مشکلی![]()
عزیز اگه اطلاعاتی راجب اکوستیک صدا میدونی بگو چیزی در بارش نمیدونم .( مثلا جای قرار گیری فرش و مبل اینا )
ممنون
Last edited by alirezaplus; 08-08-2012 at 00:11.
ما مخلصيم داداش
فقط يه نظر جدي در مورد يه سيستم جدي بود
دوست جان من تجربه اي ندارم! شما چرا از مطالب آقاي برزين در مورد صدا و تصوير استفاده نمي كني؟ رفرنس هستند. چند مطلب مهم در باره آكوستيك دارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند سال همراه مطالب ايشون هستم و كمي اخلاقشون دستم اومده
انسان مهربان و دوست داشتني هستند. فقط در مورد سيستم هاي تجاري يا همين RS فيلم كپي و اينجور چيزا سوال نكندليلشو اگر مطالبشون بخوني و با نظراتش همراه بشي متوجه ميشي.
عزیز ما بیشتر . مرسی فقط یه سوال دیگه نظرت راجب این پایه های سوراند چیه ایا همونی که راستین اورده رو بگیرم یا سفارش بدم بسازن ؟ منظورم کیفیت و زیباییشه .
من پايه هاي راستين نديدم
پول پايه دادن واقعا به ادم فشار مياره. اگر واقعا امكان وصل كردن به ديوار نداري ديگه نظر خودت و شرايط منزل شماست.
سلام دوستان
بنده حدودا سه چهار ماه قبل یک سینمای خانگی RS777 پایونیر خریدم وچون من همیشه با صدای بلند موزیک گوش میدم وقتی صدا را از 60 بیشتر میکنم ساب ووفر کم میاره و صداش خراب میشه
و من چون خیلی آدم حساسی هستم حتی بلندگوی ساب را هم عوض کردم ولی خیلی فرقی نکرد البته یک کم بهتر شد
و اگه میشه لطفا تنظیمات آمپ و تنظیمات پشت ساب رو بگید چه جوری بزارم تا صدای قوی داشته باشم
ممنون
داوود جان این چه حرفیه.شما استاد مایی.
ولوم ساب رو روی چند قرار میدی؟لابد ساب ووفرتون بیشتر از این جواب نمیده.مواظب باشید کویل ووفرتون نسوزه.
یکم بیشتر از نصف
CROSSOVER باید چند باشه؟
BYPASS باید ON باشه یاOFF
PHASE صفر باشه یا 180
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)