تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 671 از 892 اولاول ... 171571621661667668669670671672673674675681721771 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,701 به 6,710 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

داره خودمونی میشه baadbadakbaaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

ســـــــــــــــــــــــل ام!
    تا الان فكر مي كردم اگه از اون ور آب لپ تاپ بخرم واسم ارزون تر تموم مي شه اما اخيراً فهميده ام كه زهي خيال باطل!
    VAIO F132 رو واسم از كانادا قيمت كردن 1250 دلار كانادا! دلار كانادا هم كه 1100 تومن ما تموم ميشه و قيمت لپ تاپ حدوداً ميشه يك ميليون و پونصد در حالي كه قيمتش تو ايران يك و سيصد و پنجاه هستش!!!
    بچه ها،به نظر شما ارزشش رو داره؟مي ارزه آدم بيشتر پول بده و لپ تاپش از اون ور بياد؟لپ تاپي كه از اون ور بياد چه تفاوتي با لپ تاپ هاي اينور داره؟!لطفاً مستند صحبت كنيد و كمكم كنيد!تصميم دارم كه قيمت F134 رو هم بپرسم و در نهايت يكي رو انتخاب كنم،اما واقعاً آيا ارزشش رو خواهد داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
    Last edited by baadbadakbaaz; 10-01-2011 at 19:44.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

تو این رنج یا پایین تر lenovo مدل دیگه ای هم داره؟
    مثلآ با گرافیک 512؟

برای بازی می خواهید یا نه؟

LENOVO IDEAPAD Y560
    CORE I5-450M-2.4
    4GB
    640 HDD
    ATI 5730 1G DDR3
    15.6"
    DVD-RW
    WIN 7
    1,230,000

Z560
    CORE I5-460M-2.4
    4GB
    500 HDD
    NVIDIA 310M 1G
    15.6"
    DVD-RW
    DOS
    1,100,000

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

ســـــــــــــــــــــــل ام!
    تا الان فكر مي كردم اگه از اون ور آب لپ تاپ بخرم واسم ارزون تر تموم مي شه اما اخيراً فهميده ام كه زهي خيال باطل!
    VAIO F132 رو واسم از كانادا قيمت كردن 1250 دلار كانادا! دلار كانادا هم كه 1100 تومن ما تموم ميشه و قيمت لپ تاپ حدوداً ميشه يك ميليون و پونصد!!!
    بچه ها،به نظر شما ارزشش رو داره؟مي ارزه آدم بيشتر پول بده و لپ تاپش از اون ور بياد؟لپ تاپي كه از اون ور بياد چه تفاوتي با لپ تاپ هاي اينور داره؟!لطفاً مستند صحبت كنيد و كمكم كنيد!تصميم دارم كه قيمت F134 رو هم بپرسم و در نهايت يكي رو انتخاب كنم،اما واقعاً آيا ارزشش رو خواهد داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!

به نظر شما فرقی داره؟ مگه نوت بوک هایی که تو ایران هست رو همین جا میسازند؟ نوت بوک هایی که تو ایران هست یا اسمبل شده امریکا هست و از طریق دوبی وارد ایران میشه و
    یا ساخت سونی آسیا یعنی چین هست که به صورت مستقیم از چین توسط ایران رهجو وارد میشه.

از نظر کیفیتی هم هیچ فرقی ندارند.

پس خرید از اینجا به مراتب بهتره ، در کنارش چیزی به اسم گارانتی هم ( در صورت خرید از یک گارانتی درست و حسابی)
    در کنار شما خواهد بود.

پس 100 درصد از اینجا بخرید

در آغاز فعالیت anius's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان این مدل رو چه جوری میبینید دیدم 200 تومن بذارم میتونم اینو بخرم گفتم سقف خریدم رو از 1.300 بیارم 1.500
    این مدل تو رده 1.500 بهترین هست؟
    Dell XPS L501-A

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا biostar بنظر شما و دوستان asus a42ja چطوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

قبل هم زیاد داغ نمی کرد. مشکل تو یه سری محدود بوده که بر طرف شده///

داغ کردن رو چی معنی می کنید ؟ هر نوت بوکی با این پردازنده و گرافیک در بازی ها داغ میکنه ، حالا میخواد سونی باشه یا HP و یا هر برند دیگه !

دمای سی پی یو و کارت گرافیک که دست HP نیست.در کل سی پی یو تا دمای 110 و کارت گرافیک هم تا همین حدود می تونند به راحتی تحمل کنند.

اما اگر منظور داغ شدن بدنه ی لپتاپ هست ، بیاد بگم نسبت به قبل خیلی بهتر شده و داغ نمیشه
    ممنون از پاسختون
    پس واسه ۱۳۰۰ از بین این سه لپ تاپ کدوم رو ترجیح میدین؟
    برند اچ پی الان در چه جایگاهی بین لپ تاپ ها قرار داره؟ از نظر کیفی منظورم هست؟
    اما اگر منظور داغ شدن بدنه ی لپتاپ هست ، بیاد بگم نسبت به قبل خیلی بهتر شده و داغ نمیشه
    یعنی دیگه مشکل داغ کردنو ندارن؟ منظورم همون بدنه لپ تاپ هست در مقایسه یا سایر برندها مثلا سونی
    من رشته نرم افزار کامپیوتر میخونم میخواستم از لپ تاپ به جای دسکتاپم که قدیمی شده استفاده کنم کدوم لپ تاپ رو واسم مناسب میدونید؟ کلا من از این لپ تاپ زیاد کار خواهم کشید!
    Last edited by tah_206207; 10-01-2011 at 22:45.

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این مدل رو چه جوری میبینید دیدم 200 تومن بذارم میتونم اینو بخرم گفتم سقف خریدم رو از 1.300 بیارم 1.500
    این مدل تو رده 1.500 بهترین هست؟
    Dell XPS L501-A
    همیشه کانفیگ بالاتر نشان دهنده بازدهی بهتر نیست!

ممنون از پاسختون
    یعنی دیگه مشکل داغ کردنو ندارن؟ منظورم همون بدنه لپ تاپ هست در مقایسه یا سایر برندها مثلا سونی
    من رشته نرم افزار کامپیوتر میخونم میخواستم از لپ تاپ به جای دسکتاپم که قدیمی شده استفاده کنم کدوم لپ تاپ رو واسم مناسب میدونید؟ کلا من از این لپ تاپ زیاد کار خواهم کشید!
    همشون داغ میکنن اما بسته به اینکه چه طوری گرما رو کنترل میکنن دما تنظیم میشه.
    برای نمونه شرکت msi تکنولوژی انحصاری Cooler Boost داره که قطعات برای انجام دادن چندین کار همزمان هم در محیطی با دمای مناسب قرار دارند. هم چنین تکنولوژی Super pipe که بهترین تکنولوژی خنک کننده در دنیا با بی از از 95% انتقال حرارت نسبت به برند های دیگر در اختیار msi است.
    پیشنهاد: اگر قصد خرید داری باید خود تست کنی. در مورد برند سونی یا دل یا hp جایی برای تست نیست و فقط نظر خریداراست.
    اما در مورد msi من مدل fx603 رو پیشنهاد می کنم و میتونی از نزدیک هم تست کنید. (اگر تهران هستید پ.خ. بدید)
    مانیتور این مدل فول اچ دی هست، بلندگو های فوف العاده ای داره و وزنشم 2.4 کیلو هست. بازم میگم باید از نزدیک تست کنید.

8. این کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

ممنون از پاسختون

برند HP که الان در میزان فروش در دنیا هنوز اول هست ، خوب پس کیفیت خوبی هم داره!

کار که باید از لپتاپ بکشید ، فقط از نظر من اگر نوت بوک رو دانشگاه می برید ، فکر نوت بوک 14 اینچی باشید که خیلی بهتره....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------

برند HP که الان در میزان فروش در دنیا هنوز اول هست ، خوب پس کیفیت خوبی هم داره!

کار که باید از لپتاپ بکشید ، فقط از نظر من اگر نوت بوک رو دانشگاه می برید ، فکر نوت بوک 14 اینچی باشید که خیلی بهتره....
    آره میخوام لپ تاپو دانشگاه هم ببرم ولی دوستانم که dell 5010 رو دارن زیادم سنگین نیست!
    پیشنهاد شما چیه؟ لپ تاپ های با اندازه 14 اینچ فکر نکنم تو این رنج این امکاناتو داشته باشن
    اگه میشه واسه 14 اینچ هم لپ تاپ معرفی کنید تا از بین اونا هم یکیو انتخاب کنم
    پس شما از بین اون سه لپ تاپ اچ پی رو پیشنهاد میدید؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------

آره میخوام لپ تاپو دانشگاه هم ببرم ولی دوستانم که dell 5010 رو دارن زیادم سنگین نیست!
    پیشنهاد شما چیه؟ لپ تاپ های با اندازه 14 اینچ فکر نکنم تو این رنج این امکاناتو داشته باشن
    اگه میشه واسه 14 اینچ هم لپ تاپ معرفی کنید تا از بین اونا هم یکیو انتخاب کنم
    پس شما از بین اون سه لپ تاپ اچ پی رو پیشنهاد میدید؟
    با تشکر

همشون خوب هستند ، HP فعلا خریدش به صرفه تر هست.

مدل ایسوس هم خیلی خوبه.

از ایسوس این مدل هم میشه پیشنهاد داد :

ASUS N82JQ
    CORE I7-1.7-740QM
    4 GB DDR3
    500 HDD
    NV GT 335 1G DDR3
    14" LED
    DVD-RW
    WIN 7
    USB3

باتری خیلی خوبی هم داره این مدل

12. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •