شما فقط کافی موقع نصب مسیر نصب بازیتون رو بدید مثل این
D:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
بعد همچی رو به راه فقط یادت باشه کیت سرورت باید فعال باشه
یا علی
شما فقط کافی موقع نصب مسیر نصب بازیتون رو بدید مثل این
D:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
بعد همچی رو به راه فقط یادت باشه کیت سرورت باید فعال باشه
یا علی
این به معنای فروش بازی نیست. در منبع اصلی از کلمه ی Ship استفاده شده که این به معنیه که 3 میلیون نسخه از بازی به فروشگاه ها برای فروش داده شده. اون چیزی که مهمه Sale یا فروش بازی به مردمه که فعلا اماری وجود نداره.بچه ها این رو دیدین:
Konami : اعلام کرد سه میلیون نسخه از PES 2010 را منتشر کرده استطبق گزارش Konami Europe این شرکت تا الان 3 میلیون نسخه از ورژن PES 2010 را روانه بازار کرده است .
رئیس قسمت بازار یابی KONAMI اقای Martin Schneider در این مورد گفت من یقین دارم2010 PES بازی سال خواهد شد. او همچنین گفت سری PES در تمام دنیا تا به امروز 55.5 میلیون عدد فروش کرده است و به خاطر اینکه این قسمت یکی از بهترین قسمتهای ساخته شده تا الان هست ما عملکرد بالایی را انتظار داریم ...
سلام،
سیستم من یک گیگ رم، Nvidia 7600 GT 256 MB چرا هنگام بازی فریز داره؟ گزینه Use frame skipping رو فعال کردم.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
قسمت بعدیش رو تا چند ساعت دیگه میزارم (یکم سرم شلوغه ولی سعی میکنم )
اما درمورد نصب باید بگم که بعد از نصب پچ برو اونجایی که نصبش کرد و بعدش هم اونجا فایلهای img رو ببر بزار تو Kitserver .و بعدش هم درست میشه.
من که نگفتم فروش رفته .
اگه یادتون باشه پارسال pes2009 چندین میلیون نسخه فروش کرد و سودآورترین بازی کونامی بود (حتی از MGS هم بیشتر فروش کرد ) و این نشون میده که با افزایش طرفداران این بازی قروش تا این حد هم غیر قابل باور نخواهد بود.
می خواستم بدونم become a legend این هم مثل 2009 یه سری مشخصات مثل agiliti و ... پیشرفت نمیکنه یه نه درستش کردن.
یه ترینر برا مستر لیگ می خوام که پول رو بی نهایت کنه.
میشه منبع حرفتون رو بدونم چیه که گفتین از MGS 4 هم بیشتر فروش داشته؟!من که نگفتم فروش رفته .
اگه یادتون باشه پارسال pes2009 چندین میلیون نسخه فروش کرد و سودآورترین بازی کونامی بود (حتی از MGS هم بیشتر فروش کرد ) و این نشون میده که با افزایش طرفداران این بازی قروش تا این حد هم غیر قابل باور نخواهد بود.
MGS 4 حدود 5 میلیون فروش داشته و پر فروش ترین عنوان PS3 بوده پس فروش PES 2009 باید از 5 میلیون هم بیشتر بوده باشه!!
حالا منبع این حرفتون منبی بر فروش PES 2009 رو میشه بگید؟
The PlayStation 2 version of Pro Evolution Soccer 2009 was the 100th best-selling game in Japan in 2008, selling 135,128 copies, with total lifetime sales of 680,152, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] while the PlayStation 3 version of it was the 32nd best-selling game of that year in Japan, selling 297,896 copies. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bahador2009; 25-10-2009 at 19:53.
من فیفا رو گرفتم اند خنده بود یاد سگا افتادم
این بازی چطوریه؟
باز نریم پول بدیم ضایع بشم
چرا انقدر گزارشگری خشک و بیروح هستش؟؟
بازم همون گزارشگر شخمیه قبلی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)