تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 671 از 923 اولاول ... 171571621661667668669670671672673674675681721771 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,701 به 6,710 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض کمک برای یادگیری زبان

سلام به همه
    سایتهایی را برایم معرفی کنید که از مبتدیترین سطح باشد و شامل LISTENINGوGRAMMER باشه.
    ممنون.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام.

در این تاپیک مطرح کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همیشه اول فهست رو مطالعه کنید.

با تشکر..

3. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Saeid18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام

دوست خوبم .. من هم حدود 3 سال تووی ILI (کانون زبان ایران درس خوندم) و بعد رفتم خدمت سربازی... وقتی خدمتم تموم شد توو موسسه سفیر ثبت نام کردم و الان 3 سالی هست که اونجا درس می خونم و زبان آموز Adv level هستم...
    بدون شک سفیر بهترین گزینه حال حاضر برای آموختن زبان انگلیسی هستش...
    من کلاسهای سیمین و کیش رو هم رفتم ولی به پای سفیر نمی رسه...
    هم خیلی با نظم و ترتیبه هم اینکه اساتید با سواد و خوبی داره... محیطش هم دوستانه ست.
    سفیر رو هر چهار مهارت Listening, Speaking, Writing &Reading کار میکنه و تووی بحث مکالمه خیلی قدرتمنده...
    حدود یک سالی هم هستش که کتابهاش رو تغییر داده به English Result که فوق العاده جدید و کاربردی هست...
    در کل پیشنهاد من بهت اینی بود که گفتم

5. 3 کاربر از Saeid18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام

دوست خوبم .. من هم حدود 3 سال تووی ILI (کانون زبان ایران درس خوندم) و بعد رفتم خدمت سربازی... وقتی خدمتم تموم شد توو موسسه سفیر ثبت نام کردم و الان 3 سالی هست که اونجا درس می خونم و زبان آموز Adv level هستم...
    بدون شک سفیر بهترین گزینه حال حاضر برای آموختن زبان انگلیسی هستش...
    من کلاسهای سیمین و کیش رو هم رفتم ولی به پای سفیر نمی رسه...
    هم خیلی با نظم و ترتیبه هم اینکه اساتید با سواد و خوبی داره... محیطش هم دوستانه ست.
    سفیر رو هر چهار مهارت Listening, Speaking, Writing &Reading کار میکنه و تووی بحث مکالمه خیلی قدرتمنده...
    حدود یک سالی هم هستش که کتابهاش رو تغییر داده به English Result که فوق العاده جدید و کاربردی هست...
    در کل پیشنهاد من بهت اینی بود که گفتم
    اینم کتابهای در حال تدریس در سفیر

Oxford University Press 2010

Mark Hancock and Annie McDonald

A new general English course with a strong focus on student motivation and communicative speaking outcomes. Package includes DVDs and interactive whiteboard resources.

English Result offers a fresh approach to learning. The two-page lesson format maximizes student motivation through enjoyment and success.

Enjoyment comes from the visual whole-page texts in every lesson.

Success comes from putting real-world language into practice - in every lesson.

With class DVDs, teacher's DVDs and interactive whiteboard resources available, you get total multimedia support for the classroom

7. 2 کاربر از Saeid18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام. لینک دانلود دیکشنری لانگمن اکتیویتور رو میخواستم. هرچی سرچ میکنم یافت نمیشه

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

workbook یا صرفا کتاب تمرین رایتینگ میشناسید که جواب تمرین هم داشته باشه؟خودم دارم میخونم و توی نوشتن ضعیف هستم میخوام جوابشو هم ببینم که درست نوشتم یا غلط.

بعد از اتمام موفقیت آمیز دوره کتابهای Interchange در چه سطحی قرار میگیریم؟

برای شروع سطح بعدی خوندن چه دوره کتابهایی رو پیشنهاد میکنید؟تشکر
    Interchange دیگه خیلی قدیمی شده .. اگر تا کتاب سبز خوندید شما در دوره Intermediate قرار دارید ، پیشنهاد من برای upper-intermediate یکی از دو کتاب English result یا Natural English هست... باز تاکید من روی English Result هستش چون خیلی جدیده .(2010) و مطالب مفید و کاربردی زیادی داره.

در خصوص Writing هم من به شما پیشنهاد می کنم مطالعتون رو بیشتر کنید.. تا جایی که می تونید کتابها ، مجلات و روزنامه های انگلیسی تهیه کنید و مطالعه کنید... چون اینطوری با قالب نوشتار زبان انگلیسی آشنا می شید...
    نکته بعدی هم اینه که سعی کنید کلمات اکادمیک بیشتری یاد بگیرید... چون شکل رسمی تر و حرفی ای تر به نوشتنتون میدند... واسه این کار هم می تونید از دیکشنری های Longman یا Oxford استفاده کنید که این کلمات رو مشخص می کنند.

10. 2 کاربر از Saeid18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام-دوستان سوالم اینه که فعل Get رو تقریبا به جای هر فعلی و حتی فعل کمکی من شنیدم،تویه فیلم گفت:
    He got murdered
    سوال اینجاست واقعا فعل get اینهمه معنا داره با به جای فعلهای خاصی بکار میره؟
    تووی دیکشنری Longman فقط برای کلمه Get نزدیک به 33 معنی نوشته.. و یکی از پر کاربردترین کلمات در زبان انگلیسی محسوب میشه.

تووی این جمله ای هم که شما گفتی معنی become رو میده

اینم چندتا از معانی get که در لانگمن گفته شده

obtain - receive - bring - buy - arrive - achieve ...

12. 3 کاربر از Saeid18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

منظورت اینه که از
    خانواده‌ی زبان‌های ژرمن هست؟!

در مورد واژه هم درسته... فرانسوی بیشتر واژه داده... آلمانی بیشتر واژه از انگلیسی گرفته تا دادن...

خیلی از واژه‌های انگلیسی هم از لاتین و یونانی و... گرفته یا واژه‌های علمی امروزه با کمک این دو زبان ساخته می‌شن...

مثل schizo + phrenia (روان‌گسیختگی)...
    آلمانی مادر زبان انگلیسی هست..

سایت ویکی پدیا هم تایید کرده این مطلب رو ...
    English family :

Germanic> West Germanic> Anglo Frisian> Anglic> English

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از Saeid18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member godfather_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. لینک دانلود دیکشنری لانگمن اکتیویتور رو میخواستم. هرچی سرچ میکنم یافت نمیشه
    دیکشنری longman Contemporary رو دانلود کن، خیلی کامله، activator رو هم داره!
    این هم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این هم لینک activator واسه بابیلون: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته دوست عزیزمون Kurosh هم از طرفدار های پر و پا قرص این دیکشنریه! در واقع این دیکشنری رو ایشون به من معرفی کرد. اگه راهنمایی بیشتری خواستی مطمئن هستم که ایشون بیشتر میتونه کمکت کنه

16. 4 کاربر از godfather_mk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

دیکشنری longman Contemporary رو دانلود کن، خیلی کامله، activator رو هم داره!
    این هم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این هم لینک activator واسه بابیلون: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته دوست عزیزمون Kurosh هم از طرفدار های پر و پا قرص این دیکشنریه! در واقع این دیکشنری رو ایشون به من معرفی کرد. اگه راهنمایی بیشتری خواستی مطمئن هستم که ایشون بیشتر میتونه کمکت کنه
    خوشحالم که به دردتون خورده

من تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این دیکشنری رو معرفی کردم و لینک دانلودش رو هم تحت برنامه‌ی Lingoes گذاشتم (که البته لینک Activator خراب شده، اگه دوستمون از Longman Contemporary راضی نبود، بگه تا من دوباره آپلود کنم اون فایل رو)

راستی اون تاپیک تجربیات شما در یادگیری زبان انگلیسی به دست فراموشی سپرده شد !
    الان واسه پیدا کردن پستم چند صفحه رو گشتم تا به تاپیک رسیدم !

18. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •