تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 671 از 1138 اولاول ... 171571621661667668669670671672673674675681721771 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,701 به 6,710 از 11377

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

صبح سوزن و ژيگلور قبلي را درآوردم و با جديد مقايسه كردم
    ژيگلور جديد مجراي كوچكتري داشت و كاملا مشخص بود كه كارايي اون از نمونه فعلي نصب شده هم كمتره، و سوزن جديد هم مقدار خيلي كمي ضخيمتر بود.
    بنابراين از نصب اونها منصرف شدم و ترجيح دادم دنبال نمونه بزرگتري از ژيگلور بگردم.
    سراغ فروشنده لوازم جيپ رفتم اما ژيگلورهاي جيپ با شورلت خيلي فرق داشت.
    به يكي از تعميركارهاي قديمي آمريكايي هم سرزدم كه البته خودش نبود اما برادرش گفت شنبه مياد و ممكنه داشته باشه و بايد از خودش بپرسم.
    و در نهايت سراغ يه تعميركار ديگه كه اونهم خيلي قديمي بود رفتم و در مورد استاندارد و اندازه ژيگلور و سوزن نوا سوال كردم.
    همون موقع داشت كاربراتور يه جيپ واگنر رو سرويس و تعمير ميكرد كه از دزفول براش فرستاده بودن.
    گفت ماشين را بيار تا ببينم داستانش چيه؟ چون اينجوري اگر ژيگلور و سوزن ببري ممكنه با وضعيت ماشين جور در نياد، و بايد خودم حتما با شرايط كار موتور تشخيص بدم كه چي براش مناسبه.
    توضيح دادم كه موتور كاملا سالمه و مشكلي نداره، اما قبول نكرد و گفت حتما بايد ماشين را بياري و اونوقت ميتونم بهتر نظر بدم.
    قرار شد چند روز ديگه ماشين رو ببرم و با هم دوباره وضعيت كارب و تنظيمات اون رو چك بكنيم .
    در هر صورت چون قطعات مناسب را در اختيار داره احتمالا بهتر بشه نتيجه گرفت و البته من هم بهتر ميتونم وضعيت و كيفيت سوزن و ژيگلور جديدي كه قراره نصب بشه را ببينم.
    سوزن و ژيگلور چپ جديد و سمت راست قبليها هستند
    .......................
    جناب حجازي، تويي گلگيرها اگه از فايبر گلاس باشه، به راحتي ميتونين بديد داشبرد ساز درست بكنه چون فكر نكنم نمونه اي كه دنبالش هستيد به راحتي پيدا بشه.
    ....................

جناب
    aminbest
    اگر تصوير اين برچسبها را از نت پرينت كنين و بديد تا از روي اونها يك برچسب جديد بسازن( بوسيله پرينتر مخصوص كه برچسب سازها دارن) تصور كنم بهتر باشه چون پيدا كردن فرم اصلي خودش خيلي سخته، من توي چندتا سايت گشتم اما چيزي نديدم. اگر هم باشه براي فروش توي آمريكا است و معلومه كه چقدر گران در مياد.

...........................

سلام آقا سعيد، اختيار داريد اين چه حرفيه؟ چرا شرمندگي؟ اينهمه زحمت به گردن شما افتاد و من بازهم از شما متشكرم.
    من خودم خواستم كه اون كار انجام بشه و متاسفانه به هر دليل ممكن درست از آب در نيامد و البته تقصير از خودمه كه كاربراتور جداگانه فرستادم، به هر حال دهها مورد اين وسط هست كه ميتونه تعيين كننده مشكلات فني باشه فقط من برام سوال بود كه چرا اسم قطعات نو را آورد اما چيز نويي من توي كارب نديدم!!
    حالا هم كه گذشت، اما توصيه ميكنم زياد به اين مصرف كم خوشبين نباشيد چون ممكنه باعث سوختن سوپاپ و ذوب شدن تاج پيستونها بشه، چون مقداري از حرارت موتور در زمان احتراق بوسيله بنزين تزريق شده جذب شده و سيلندر و سوپاپها و پيستون را خنك ميكنه و اگر مقدارش از حد نياز كمتر بشه به مرور باعث صدمه خوردن به موتور ميشه.
    اگر مصرف را در حد همون 14 ليتر نگهداريد خيلي بهتره.

Last edited by camaro lt; 08-08-2013 at 00:17.

2. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جناب کامارو من هم اینجا پیگیر سوزن و ژیگلور میشم و ان شالله اگر پیدا کردم براتون میفرستم.این رو هم عرض کنم که به احتمال 99.9 درصد سایز سوزن و ژیگلور فابریک همون 110 و 130 هست و خیلی خیلی بعیده که کاربراتور سازی این سایزها رو بدونه و حفظ باشه.
    من فردا با بازار تماس میگیرم شاید کسی سایزها رو بدونه .
    بابت تلفن هم باز هم عذز خواهی میکنم.البته من معمولا گوشیم زنگ خور نداره و معمولا یه گوشه ولش میکنم و دوستان من هم همیشه ازم دلگیر میشن که تو چرا جواب نمیدی!

کلا خیلی عادت به گوشی ندارم و خیلی جاها همراهم نیست.(اینجاست که میگن هیچکس تنها نیست! الکی میگن و من اکثرا گوشیم کنارم نیست)

Last edited by MJ1970; 08-08-2013 at 00:36.

4. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متشكرم آقا محمد
    فعلا كه قراره برم پيش خود تعميركار و تعويض و تنظيمات انجام بشه، و تمام موارد را به دقت دنبال ميكنم و اينجا توضيح ميدم.
    اما در مورد سوزن و ژيگلور، باعث زحمت شما ميشه و البته فكر كنم راه بهتري وجود داره كه بشه ژيگلور مناسب را درست كرد.
    اگر ژيگلور 130 در دسترس داريد، مجراي اون را اندازه گيري بكنين و ببينيد چند ميليمتر هست؟ براي اين كار ميشه به راحتي از انتهاي مته ها استفاده كرد و بفرض با وارد كردن انتهاي يه مته 4 م م يا 3.5 م م متوجه شد كه قطر داخلي اون چنده؟
    و در نهايت با استفاده از همان سايز مته، ژيگلورهاي كوچكتر را به سايز دلخواه تبديل كنيم.
    ممكنه اندازه اونها چيزي بين اين دوتا باشه كه فكر كنم بازهم بشه براي اون سايز مناسب مته را پيدا كرد و يا در نهايت با استفاده از سوهان باريك و ميله اي اونها را به اندازه مناسب رساند.
    ديروز توي يكي از كليپهايي كه جستجو كردم تقريبا همين روش با تفاوت جزئي توضيح داده شده بود.
    اينجور كه متوجه شدم احتمالا اعداد حك شده روي ژيگلورها و شايد هم سوزن، ارتباط خاصي با سيستم متريك يا اينچي نداره و يك جور استاندارد شماره گذاري از طرف خود توليد كننده به حساب مياد، بخصوص كه سوزن و ژيگلورهاي بدون عدد خيلي زياد ديده ميشه.
    در توضيحاتي كه براي تعويض و نصب ژيگلور در نت ديدم، ظاهرا ژيگلور نقش بسيار مهم و اساسي تري نسبت به سوزن داره و منطقي هم به نظر ميرسه چون در بخش اعظم زماني كه ماشين در حال حركت هست، به دليل فشرده شدن پدال گاز سوزن در محل بالاتري نسبت به ژيگلور قرار ميگيره و بيشترين تاثير ورود بنزين و مقدار اون به عهده ژيگلور قرار ميگيره، بر اين اساس نسبت تاثير اندازه ژيگلور روي كاركرد و مصرف، بسيار زيادتر از سوزن هست.

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.............................
    Last edited by MJ1970; 12-02-2015 at 19:55.

8. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من از نوآوری هایی که شما انجام میدید واقعا خیلی خوشحال میشم.ولی فکر میکنم صد حیف که شما دارید تمام وقت و هزینه و زحمتتون رو برای این موتور یعنی 6 سیلندر که اونطور که باید و شاید موتور جالبی نیست میذارید.ای کاش که شما یه بیوک داشتید و این همه هزینه و وقت رو برای یه موتور 350 هشت سیلندر میذاشتید که برای تمامی قسمتهاش یه چیز برای تیونینگ هست و حتی با یه سری کارهای ساده میشه به قدرت اون اضافه کرد و من با شناختی که از شما تو این فروم پیدا کردم مطمئن هستم اگه یه همچین موتوری زیر دستهای کاربلد شما بود حتما یه چیز محشری ازش در میومد.
    ممنون

10. 4 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

...........................
    Last edited by MJ1970; 12-02-2015 at 19:55.

12. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

جناب ام جی یه سوالی داشتم واسه نصب فن برقی باتری ودینام هم تعویض کردی ؟دینام وباتری چند آمپره؟وبراحتی خنک میکنه کولر که روشن میکنی داغ نمیکنه؟از ش راضی هستی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

............................
    Last edited by MJ1970; 12-02-2015 at 19:56.

15. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تشكر جناب محمد، من هم از تجارب شما خيلي استفاده كردم .
    متاسفانه حرارت شديد هوا در تابستان خوزستان اصلا اجازه نميده كه صرفا از فن برقي براي خنك كردن موتور استفاده بشه و چندبار هم ديدم كه اينكار را انجام دادن اما بخاطر شرايط سخت آب و هوا و فشار زيادي كه به موتور و فن و باطري و دينام مياد، خيلي زود همه چيز خراب شده، و در اون حال اگر بخوان از كولر هم استفاده بكنن ديگه واقعا غير ممكنه.
    تنها دليل اين موضوع هم چدني بودن سرسيلندرها و مسي بودن رادياتور هست.خودروهاي آمريكايي جديد همه داراي سر سيلندر آلومينيومي و رادياتورهاي تك لول آلومينيوم با توان خنك كنندگي خيلي خوبي هستن و درست مثل ماشينهاي توليد داخل موقع كولر زدن خيلي خوب حرارن منتقل و دفع ميشه.
    در مورد سرسيلندر كه فعلا كاري نميشه كرد بخصوص براي نوا كه فكر نكنم حتي توي آمريكا هم بشه سرسيلندر 6 رديفي ساخته شده از آلومينيوم پيدا كرد، اما رادياتور احتمالا هست ولي خيلي گران در مياد.
    امروز به اين قضيه فكر ميكردم و سوالي برام بوجود اومد كه آيا ميشه از رادياتور 405 اتوماتيك براي شورلتهاي گيربكس اتومات استفاده كرد؟
    من تابحال نمونه رادياتور 405 اتومات رو نديدم اما اگر وضعيت اتصال و محل قرارگيري كولر روغن گيربكس اون مشابه نمونه شورلت باشه ، شايد بشه كاري كرد و اينجوري توان و كارايي موتور بالاتر ميره،
    البته هنوز يه معضل ديگه هست و اون لوله اتصال سر ريز آب راديات به مخزن تبخير هست كه توي 405 كلا وجود نداره و فقط يه سوراخ معمولي گذاشته شده و بايد به اون يه لوله فلزي يا پلاستيكي مستحكم، متصل بشه.

.............
    چندروزه كه درگير درآوردن اسپكشن والو كولر هستم تا براي مراحل گاز گيري آماده بشه. متاسفانه به دليل استفاده نكردن از كولر در طي سالها، اين قطعه در جاي خودش خشك و محكم شده و با انجام ترفندهاي مختلف هم نتونستم در بيارم، فردا روش ديگه اي انجام ميدم كه اميدوارم جواب بده، و با تصوير توضيح ميدم.

17. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hooly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جناب کامبیز عزیز تا جای ممکن 64 رو از دست ندید.مطمینا هرچی رو بشه دوباره خرید بعیده 64 رو بشه دوباره پیدا کرد.

جناب کامارو از کاربرات چه خبر سوزن جدید نصب شد؟نتیجه چی شد؟
    ممنونم از توجه شما و جناب حجازی خدارو شکر مشکلات حل شد البته به سختی. حالا اوضاع خوبه.متاسفانه تو کشور ما از تولید حمایت نمی شه و بدتر از همه اینکه قوانین زود به زود عوض میشه و همین عوامل باعث می شه هر چند وقت با این مشکلات دستو پنچه نرم کنیم
    چند روزی هست که می خوام بلیزر بخرم(البته قبل این مشکلات در شرف خرید بودم که نشد و اوضاع مالی به هم ریخت) دوستان اگر سراغ دارن لطفا راهنمایی بفرمایید
    جناب حجازی شما بلیزر اقا پویان که اصفهان هستن دیدن اگر امکانش هست نظرتون در باره اون بلیزر بفرمایید ممنون می شم
    یکی از گزینه ها برای خرید هست

19. 2 کاربر از hooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •