نظر بقیه دوستان در مورد پیشنهادم چیه؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نظر بقیه دوستان در مورد پیشنهادم چیه؟؟؟
توهین نباشه ولی iq شما چنده ؟![]()
بچه ها اصلا دور رسانت و ماکس رو خط بکشین . من حاضرم از همارا سرویس بگیرم ولی ماکس نه . خودشون سرعتو کم کردن نمی تونن بهانه ی اینو بیارن که وضعیت اینترنت کشوری خرابه یا مرکز تهران مشکل داره . چون اونوقت موقعی که وضعیت خوب بود سرعتمون هم برمیگشت به وضع اول . اینا خودشون 128 ها رو بستن رو 50 کیلو بایت که سرعتمون از این بیشتر نمیشه . احتمالا سیاست جدیدشونه . من سرویسم تموم بشه ( 5 ماه دیگه ) میرم شاتل . رسانت هم میدونید که نمایندگی ماکس نت هست و از ماکس پهنا میگیره و سیستم ماکس استفاده میکنه اونم عین ماکس هست . پس ماکس و رسانت رو ول کنین .
فکر کنم بهتره نرم افزار ها رو توی همین قسمت خود فروم بگیم. البته من یه چیز به فکرم رسید. بیاین یه فروم رایگان بسازیم و بریم توش و بشه پاتق تبریزی ها! وگرنه فکر نکنم خوب باشه که همه ی نرم افزار هامون رو اینجا معرفی کنیم.
اینم تست امروز
128 نامحدود مکس نت
پ.ن:میگم تایپک عجب باحال شده
هر روز یه 4 صفحه ای جلو میره
فکر کنم رکورد رو تو تایپک های اینترنت شهر ها رو شکستیم![]()
فکر نکنم خوب باشه
این تایپک نرم افزار ها رو بگیم ؟
یکم ادمین های این بخش حسودن میان همه رو پاک میکنن یه اخطار هم میدن
حوصله امون به هم میریزه![]()
به نظر من هم خوب نیست توی این تاپیک این کار رو بکنیم. ولی میتونیم بریم یه تاپیک توی قسمت نرم افزار بسازیم و بشه مال تبریزی ها!
مدير اين سايت فايلها رو روي 2 تا سرور آپلود ميكنه،filserve و duckload كه سرور duckload سرعت رو پايين نمياره و با حداكثر سرعت ميتونيد دانلود كنيد ضمن اينكه اگه فايلي رو سرور duckload نبود ميتونيد پيغام بديد كه روي اون سرور هم آپلود كنه. من خودم 2 بار اين كارو كردم و ظرف 24 ساعت لينك سرور duckload هم اضافه شد.
چطوری؟بیاین یه فروم رایگان بسازیم و بریم توش و بشه پاتق تبریزی ها!
من رفتم از رسا سرویس خریدم امیدوارم سرعتم خوب باشه
کاش فردا وصل کنند وگرنه میمونه بعد تعطیلات چون پنجشنبه مخابرات تعطیله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)