عملی ؟اگه استاد داوطلب خواست تو برو جلو تا عملی روت اجرا کنه
![]()
چه بد ، شد ترم آخر..... گذاشتن ترم اخر که پاس کردی بعدش بری ازدواج کنی منحرف نشی
![]()
عملی ؟اگه استاد داوطلب خواست تو برو جلو تا عملی روت اجرا کنه
![]()
چه بد ، شد ترم آخر..... گذاشتن ترم اخر که پاس کردی بعدش بری ازدواج کنی منحرف نشی
![]()
رو من اجرا کنن؟مگه مادینِه نیست که من بشم example؟فروختی مارو به قیمت پوست خیار.شاهین میگه روبرویت گلوله و باتوم، پشت سر خنجر رفیقانت...
کلاس هاش جداس . یعنی تفکیک جنسیتی میشه ..... وگرنه کی روش میشه این درسو درس بده![]()
شوخی کردم محمد رضای گل ... البته اگه اسمتو اشتباه نگفته باشم![]()
آره عزیزم میدونم تفکیک جنسیتی هست این درس.گفتم دور هم بخندیم
آره جیگر اسمم محمدرضاست.تهرانی؟
نه گلم . گرگان .....![]()
حیف شد.اینجا بودی یه قراری باهم میذاشتیم میرفتیم با رفقا بیرون.میرفتیم تو پیام نورهای همدیگه
GOOD LUCK
درباره غير حضوري گرفتنش خبر ندارم ولي در خبر هم گفته شده:
شما اگر ثبت نام ميكرديد و قبول مي شديدچون مدرك پيش تون اماده نبود نمي تونستيد از ترم بهمن وارد دانشگاه بشيد و مهر ماه اونم در صورتي كه تا 31 شهريور مدرك پيش تون رو دريافت مي كرديد، ورودي محسوب مي شديد.وی اضافه کرد: شرط شرکت این نوع متقاضیان در آزمون فراگیر ارائه مدرک پیش دانشگاهی یا چهارم متوسطه تا 31 شهریور سال آینده است.
وی اظهار کرد:در صورت قبولی، این متقاضیان تا مهرماه 92 به عنوان دانش پذیر به تحصیل مشغول بوده و پس از آن با ارائه مدرک پیش دانشگاهی، دانشجو شناخته می شوند.
براي ازمون امسال كه گذشت ولي براي سال بعد مي تونيد اقدام كنيد.زمان براي گرفتن مدرك پيش هم داريد.
سالهاي قبل بچه هاي فني كه در ازمون قبول مي شدن 24 واحد اضافه رو به جاي پيش دانشگاهي در دانشگاه پاس مي كردند.
Last edited by sansi; 01-01-2013 at 23:21.
بهتره اول كل كتاب رو بخونيد بعد بريد سراغ تمرين و تست ها....فصول اخر مهم هستن خوندنشون رو پشت گوش ننداز.
سلام. قبول شدن تو فراگیر پیام نور کارشناسی مهندسی نرم افزار سخته؟ چقدر باید برای مطالعه منابعش وقت گذاشت؟ سوالات آزمون در چه حدی طرح میشن؟ مخصوصا ریاضی عمومی و سوالات دروس عمومی..
سلام
قبولی شما بسته به شهر انتخابی دارد.
ولی فراگیر ها خیلی قبولشون سخت نیست ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)