شما مشكل آلودگي سيستم به ويروس را نداريد؟قبلا از چه آنتي ويروسي استفاده ميكرديد؟آيا مراحل نصب كامل انجام ميشه؟
شما مشكل آلودگي سيستم به ويروس را نداريد؟قبلا از چه آنتي ويروسي استفاده ميكرديد؟آيا مراحل نصب كامل انجام ميشه؟
نسخه 2010 را چطوری به صورت آفلاین آپدیت کنیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسپر اسکای نسخه 64 بیتی نداره ؟
نسخه هاي منتشر شده از سوي كمپاني كاسپر قابل استفاده در ويندوزهاي 64 بيتي نيز هستند و نسخه مجزايي براي آنها وجود نداره.
تا جایی که من میدونم نه مشکلی نداره من بعد نصب ویندوز همین کاسپر رو نصب کردم که همین مشکل رو داشت پاکش کردم نورتن نصب کردم که با مشکل کرک مواجه شدم حالا دوباره کاسپر رو نصب کردم ببینم واسه چی با سیستمم مشکل داره
این کار رو انجام بده بعد ریستارت کن بعد دوباره نصب کن. خبرشو بده.
A VST plugin رو در ویندوز مدیا پیر غیر فعال کن. یا اگر میتونی موقتا ویندوز مدیا پلیر رو پاک کن.
اگر درایو کارت انویدیا داری آخرین نسخه اش رو نصب کن. اگر تازه نصب کردی به قدیمی برگرد.
روی آیکون صدا کلیک راست کن. playback devices-->properties بعد درایوش رو موقتا غیر فعال کن تا بعد از نصب کسپرسکی.
توسط رجیستری کلینر رجیستری رو پاکیزیه کن.
از ویستا Repair هم میتونی استفاده کنی.
من Kaspersky Internet Security 2010_9.0.0.736en رو نصب کردم
خودم مشکلی برای اپدیتش ندارم ولی برای یکی از دوستان وقتی اپدیت های خودم را دادم با طی کاملا درست مراحل بازم درست عمل نمیکنه
حالا سایتی نیست که بشه اپیدت های هفتگی رو دانلود کرد شاید این طوری مشکل حل شه
برای 2009 که وجود نداشت امیدوارم برای 2010 باشه
دوست عزیز میتونی از این ادرس سایتی که برات میزارم استفاده کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در بخش Setting قسمت فایروال نمیتوانم برنامه ای را از لیست خذف کنم (گزینه Delete در این بخش غیر فعال است).
باید چکار کنم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)