بله دیگه اندیشه همیشه بین کاربرانش فرق میزاره تو شهر های مختلف(چه از نظر سرعت و چه قیمت تازه الان کل گیلان هم قیمت شدن) به نظر من کاملا نا عادلانه هست
یه جا بیشتر طرف استفاده کنه یه جا کمتر
کارمون به کجا رسیده باید دس ب دامن ..... باشیم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله دیگه اندیشه همیشه بین کاربرانش فرق میزاره تو شهر های مختلف(چه از نظر سرعت و چه قیمت تازه الان کل گیلان هم قیمت شدن) به نظر من کاملا نا عادلانه هست
یه جا بیشتر طرف استفاده کنه یه جا کمتر
کارمون به کجا رسیده باید دس ب دامن ..... باشیم![]()
والا ما از شما تو مرکز 7 همه چی دیدم شاید اینم ببینیم
دیروز داشتم تو کامپیوتر دنبال یه عکس میگشتم به این بر خوردم 15 اردیبهشت امسال تاریخشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداره اما میخام مطمعن بشم
دوستان هیچ کس تو رشت 128 نا محدود نداره؟ خیلی فوریه ها
سرعت 30 هم باشه اصلا خوب نیست اونجوری واسه یه فایل 1 گیگی باید 1 روز سیستم رو یه سره روشن بزارم
دوستان من الان 512 - 10 گیگ دارم. می خواستم که تبدیل اش کنم به 256 نامحدود.
به نظر شما ارزش داره؟
مرکز 4 هستم
فلکه گاز
من تا الان 10 بار گفتم
128 نامحدود خط 8
سرعت دانلود 25 تا 35
دمو pes رو هم دارم میگیرم 9 صبح گذاشتم فکر کنم 9 شب تموم شه![]()
موضوع اینه که برای ارائه سرویس تو شهرستانها نیاز به تامین پهنای باند ترانزیت اضافه هست و در نتیجه قیمت تموم شده برای اون شهر ها بیشتر میشه
یک مثال میزنم قضیه روشن شه:
مثلا یه سرویس دهنده ای میاد تو رشت دیتا میخره
برای اینکه بتونه تو رودسر سرویس بده باید بره 2مگ 2مگ دیتا برای ترانزیت بین رشت تا رودسر بخره(چون مخابرات بیشتر از 2 مگ رو بصورت یکپارچه تحویل نمیده مگر جاهای خاص و شرایط خاص)(اینترانت که ارزونتره رو هم نمیده)
هر 2مگ دیتا برای ترانزیت بین رشت تا رودسر 450000 تومان در ماهه
یعنی اگه سرویس دهنده 10 تا e1 بزای ترانزیت بگیره علاوه بر اینکه باید تجهیزات اضافه بزاره 4.500.000 تومان در ماهم پول بیشتر بده(10 * 450000)
10 تا e1 یعنی 20مگابیت دیتا
خب با 20 مگابیت به چند نفر میشه سرویس 100 کیلوبایت در ثانیه داد؟
25 نفر حالا ما میگیم 250 نفر(یعنی 10 برابر)
اگه 4500000 رو تقسیم بر 250 نفر کنیم یعنی هر نفر تو رودسر18000 تومن در ماه بیشتر از مشترکین رشت خرج بر میدارن
مگر اینکه بیان دیتا رو تو همون شهر از مخابرات بخرن که اینم براشون به صرفه نیست
چون وقتی اونا پهنای باند رو یکپارچه میخرن هر 1 مگ رو تقریبا 230.000 تومن در ماه میخرن(بله هر 1 مگ 230.000 تومن در ماه) اما اگه بیان مثلا 20 مگ 20 مگ بخرن باید هر مگ رو مثلا 700.000 تومن در ماه بخرن
برای همینه که تو شهرستانها یا باید سرویس رو گرونتر بدن یا با سرعت کمتری بدن
این در مورد همه سرویس دهنده صادقه
اگه هم اینکار رو نکنن باید هزینشو سرشکن کنن رو بقیه شهرها ولی حتی اگه این کار رو هم بکنن مشکل اصلی هنوز حل نشده
تامین ترانزیت برای شهرها غیر از مراکز استانها راحت نیست
یعنی اینجوری نیست که بری مخابرات بگی 20 مگ دیتا بده تو رودسر بگن چشم.
فکر کنم اندیشه تازه چند روزه که قیمتاش رو آورده پایین که بخوای مقایسه انجام بدی 128 شاتل هم فکر کنم بین 30 تا 45 باشه ولی راجع به 256 نامحدود مطمئن هستم روز 65 تا 75 داره دور می زنه که باید سرعت مطلوبی باشه چون یکی از دوستام داره ازش استفاده می کنه
اول اینکه شاتل مغز خر نخورده که به خاطر یه شهر دوباره سرویس های خودش را ارزون کنه اگر هم ارزون کنه شهر های دیگه نارازی میشن.
شما یه سوال کنید که کدام یک از سرویس های 256 را دارند(ART6/7) بعد در این مکان اعلام کنید .
در هر صورت 65تا75هم باشه به درد نمیخوره.
چون اندیشه با گرفتن 35500تومان داره به من سرعت 50 تا 55 میده.
نه93000تومان.
با تشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 15-09-2010 at 15:23.
فکر نکنم نیاز به مثال یا تصور خیالی باشه تو همین پستهای چند صفحه پیش کاربر 128 نامحدود شاتل moz سرعتش زیر 100 کیلو بیت بوده و بنده خدا چند روزه با gprs ایرانسل داره اینترنت کار می کنه لطفا مردم رو به خاطر منافع شخصی فریب ندین![]()
به نظر من که بحثه الکی فایده نداره، تا زمانی که متوسط پهنای باند کشور بالا نره همینه که هست. حالا یه وقت پیش میاد یکی تو یه منطقه سرعتش نسبتا از یکی دیگه بهتر باشه.
مثلا خود من 2-3 هفتست که حتی 1دققه هم سرعت ثابت نداشتم و از صفر تا 147 کیلوبایت در ثانیه تغییر میکنه و چند روزی ه میشه که از صفر تا 45 رسیده.
Last edited by excessive; 15-09-2010 at 15:47.
پس با این حساب یعنی قیمت و سرعت شهرستانها همینطوری ثابت میمونه؟
امروز رفتم شارژ کنم گفتن که اگه مخابرات بدقولی نکنه شاید تا هفته دیگه بهمون پهنای باند دادن.
اکانتم داره تموم میشه به نظرتون ارزش داره یکی دو هفته وایسم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)