تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 671 از 2376 اولاول ... 17157162166166766866967067167267367467568172177111711671 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,701 به 6,710 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

نه سینا جان..
    از زمانی که من تو این تاپیک اومدم تا حالا، ما همین طوری پست میدادیم..
    آخه اینجا پست ها حساب نمیشه..
    ما هم سعیمون براین بوده که دیگه خیلی پست های اسپم گونه ندیم..

تو این تاپیک، استقلالی ها دور هم جمع میشن و در مورد تیمشون با هم صحبت میکنن. حالا تو این بین یکی دوبار هم حال هم رو بپرسن ایرادی نداره..
    تو خوبی ؟

نه، خیالت راحت باشه..
    سعی کردیم تاپیک به انحراف کشیده نشه..

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

اینم یه پست خوب !

استقلال 2 راه آهن 0

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

به این میگن یه پست خوب..
    قبلاً من مسؤل ثبت پیش بینی ها بودم. ولی الآن این پست به علیرضا محول شده..
    انشاا.. فردا میاد پیش بینیت رو ثبت میکنه..
    من نتایج کلیه ی پیش بینی ها (امتیازها) و اعلامیه های پیش بینی ها رو میذارم..

صدر نشین پیش بینی ها 6 امتیاز داره و خیلی فرصت داره که برسی به بچه ها..
    انشاا.. که دشت کردن امتیازها رو از همین بازی شروع کنی.. (با یه تیر، دو نشون زدم. هم واسه تو و هم واسه استقلال آرزوی موفقیت کردم )

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

12 چند خبر كوتاه از استقلال تهران

* مجتبي جباري هافبك طراح تيم استقلال تهران در آستانه جريمه سنگيني از سوي اين باشگاه قرار دارد.

غيبت جباري به دليل وصول نشدن چك هايش است كه باعث شده بيش از سه جلسه در تمرينات آماده‌سازي تيم استقلال تهران شركت نكند.

قرار است پس از بازگشت مديرعامل باشگاه استقلال تهران از ايتاليا در مورد وضعيت هافبك اين تيم تصميم‌گيري شود.

* وحيد طالب لو دروازه بان تيم استقلال تهران امروز آزمايش‌هاي لازم را بر روي دست مصدوم خود انجام داد تا وضعيت آسيب ديدگي‌اش مشخص شود.

كادر فني تيم استقلال تهران پيگير وضعيت طالب لو هستند تا اين دروازه بان بتواند اين تيم را در بازي حساس مقابل پرسپوليس تهران همراهي كند.

* باشگاه استقلال تهران روز چهارشنبه با ارسال نامه‌اي به كميته داوران فدراسيون فوتبال خواستار تغيير داور ديدار اين تيم مقابل پرسپوليس تهران شد.

باشگاه استقلال تهران در اين نامه از رييس كميته داوران خواسته شده است تا داور ديگري را براي شهرآورد پايتخت انتخاب كنند.

سعد كميل كويتي قضاوت ديدار تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس تهران در هفته نهم ليگ برتر باشگاه‌هاي ايران را برعهده خواهد داشت.

* فرهاد مجيدي مهاجم تيم استقلال تهران شايعه نارضايتي خود از نيمكت نشيني اين تيم را تكذيب كرد.

وي با بيان اينكه نيمكت نشيني براي او سخت است، افزود : اما به هيچ وجه از اين موضوع ناراحت نيستم چرا كه تنها هدفم موفقيت استقلال تهران در ليگ برتر است.

مجيدي اظهار اميدواري كرد كه تيم استقلال تهران با پيروزي مقابل راه آهن ري به رده‌هاي بالايي جدول رده بندي ليگ برتر صعود كند.

منبع : ایرنا

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مدافع استقلال به بیمارستان منتقل شدابراهیم تقی پور که در تمرین عصر امروز تیم فوتبال استقلال مصدوم شده بود، جهت مشخص شدن میزان مصدومیتش به بیمارستان آتیه منتقل شد.به گزارش خبرنگار مهر، تقی پور در تمرین امروز روی تکل خطرناک آرش برهانی از ناحیه پا دچار مصدومیت شدید و خونریزی شد. پزشک تیم استقلال پس از این مصدومیت احتمال شکستگی پای تقی پور را داد اما اعلام نتیجه نهایی را به انجام معاینات بیشتر موکول کرد.
    به همین خاطر پس از پایان این تمرین، ابراهیم تقی پور که پای مصدومش توسط امین نوروزی بخیه شده بود، به بیمارستان آتیه منتقل شد.
    به گفته نوروزی قرار است امشب از پای مصدوم تقی پور عکسبرداری شود و نظر نهایی پزشکان در مورد میزان مصدومیت این بازیکن اعلام شود.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

این برهانی هم چه کارا که نمیکنه..
    با تقی پور بدبخت چکار داشت آخه..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

1 اولین نفری که خاطرش رو میگه منم

خاطره اول :
    من دیشب خیلی شانس آوردم که تونستم به اجتماع برسم.. ADSLم قطع شده بود و میگفتن که به زودی وصل میشه. منم رو حرف اونا تا 22:45 منتظر موندم. بعد که تماس گرفتم، گفتن که معلوم نیست کی وصل شه. سریع رفتم یه کارت Dial-up خریدم، خدا خدا میکردم که ماشین بنزین تموم نکنه. آخه هیچی بنزین نداشت. چراغ بنزینش هم از عصر روشن شده بود..
    خلاصه با کلی بدبختی و کلنجار رفتن با Dial-up تونستم بیام بالا. ولی نمیدونم چرا پست نمیتونستم بدم. میدیدم که شما مرتب پست میدادید که عماد چرا حرف نمیزنه..
    جای منو تو تاپیک واقعاً خالی کرده بودید.. دست همتون درد نکنه..
    ساعت 23:45 بلاخره ADSLم وصل شد و تونستم پست بدم.. (بازم با کلی بدبختی. اولش که لینکم نمیگرفتم.)
    میگن هرچی سنگه، ماله پای لَنگه، واقعاً درسته..
    این بود ماجرای اولین حضور من تو جشن تولد استقلال تو تاپیک استقلال که اگه موفق به حضور تو تاپیک نمیشدم، تبدیل میشد به بدترین خاطرم از تاپیک..
    ولی خوشبختانه الآن شده جزءِ بهترین خاطره هام از تاپیک استقلال..

شاید بنظرتون بیمزه اومده باشه. ولی این به روزترین خاطره ی من از استقلال بود

خاطره ی دومم، چون یه بار تو تاپیک گفته بودم، نقل قولش رو میذارم :
    خاطره ی من..
    دقیق یادم نمیاد که کدوم بازیه استقلال با سپاهان بود. فقط یادمه که بازیای لیگ بود. فکر کنم مال 3 فصل پیش بود..
    استقلال از سپاهان یه گل خورد. گلش رو هم رسول خطیبی روی یه فرار زد به وحید. یادم نمیاد دقیقاً بازی چند چند شد.. ما تو ولایتمون نشسته بودیم و داشتیم بازی رو میدیدیم. ( من و پسرخالم استقلالی بودیم، بقیه همه ساز مخالف).
    دقیقه آخر بازی بود که یه پنالتی به نفع سپاهان داور گرفت. فریاد پرسپولیسی ها رفت هوا. ما هم اعصابمون خورد، چیزی هم نمیتنستیم بگیم.
    بازیکن سپاهان پشت توپ، وحید هم تو دروازه..
    توپ به سمت دروازه زده شد، وحید توپ رو گرفت، خدا میدونه منو پسرخالم چکار که نمیکردیم. وحید توپ رو که گرفت، پسرخالم کشید زیر فلاکس چایی . پرسپولیسی ها هیچی نمیگفتن. الآن هم که دارم اینو مینویسم، یاد اون موقع که افتادم، باز خندم گرفت. کاش بودید و اون صحنه رو میدیدید. از سقوط به اوج رسیدیم.. باید تو این شرایط بوده باشید تا بفهمید من چی میگم..
    خلاصه خیلی با اون پنالتی گرفتن وحید حال کردم..
    وحید بود دیگه ؟ خیلی بازی رو یادم نیست، ولی جو اونجا رو کاملاً یادمه..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

12 کادو من

گل های به یاد ماندنی استقلال در دربی ها :

گل هرکول جیبی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

گل 40 متری محمود فکری :
    کد:

گل آخرین دقیقه ی بازی پیروز قربانی به پرسپولیس (استقلال 3 - 2 پرسپولیس) :
    کد:

بگم علی 30 ثانیه، خودتون میفهمید منظورم کدوم گُله !
    کد:
    گل فنی علی سامره از پشت محوطه جریمه :
    کد:

یه عذرخواهی بابت کیفیت پایین کلیپ ها. ولی دیدن دوباره ی این گل ها، خالی از لطف نیست..
    فایل ها حجم زیادی ندارن.. ماکزیمم حجم 3.17 مگابایته.

منبع این گل ها سایت آبیته هست که روی یه هاست دیگه آپلود شدن..

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مر30 عمادجون از خاطره ها من ظهر میام خاطرم را میگم...

خاطره ی من..
    دقیق یادم نمیاد که کدوم بازیه استقلال با سپاهان بود. فقط یادمه که بازیای لیگ بود. فکر کنم مال 3 فصل پیش بود..
    استقلال از سپاهان یه گل خورد. گلش رو هم رسول خطیبی روی یه فرار زد به وحید. یادم نمیاد دقیقاً بازی چند چند شد.. ما تو ولایتمون نشسته بودیم و داشتیم بازی رو میدیدیم. ( من و پسرخالم استقلالی بودیم، بقیه همه ساز مخالف).
    دقیقه آخر بازی بود که یه پنالتی به نفع سپاهان داور گرفت. فریاد پرسپولیسی ها رفت هوا. ما هم اعصابمون خورد، چیزی هم نمیتنستیم بگیم.
    بازیکن سپاهان پشت توپ، وحید هم تو دروازه..
    توپ به سمت دروازه زده شد، وحید توپ رو گرفت، خدا میدونه منو پسرخالم چکار که نمیکردیم. وحید توپ رو که گرفت، پسرخالم کشید زیر فلاکس چایی . پرسپولیسی ها هیچی نمیگفتن. الآن هم که دارم اینو مینویسم، یاد اون موقع که افتادم، باز خندم گرفت. کاش بودید و اون صحنه رو میدیدید. از سقوط به اوج رسیدیم.. باید تو این شرایط بوده باشید تا بفهمید من چی میگم..
    خلاصه خیلی با اون پنالتی گرفتن وحید حال کردم..
    وحید بود دیگه ؟ خیلی بازی رو یادم نیست، ولی جو اونجا رو کاملاً یادمه..
    اون بازی را یادم هست فکر کنم بازی دوران مرفاوی بود که ما فکر کنم 3-2 بردیم سر اون پنالتی منصوریان شیطونی کرد و لباس خطیبی را قبل از پنالتی گرفت و تمرکزش را بهم زد اما دمش گرم......

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قهر ادامه دار جباري
    2 مهاجم خارجي در تمرين استقلال شركت كردند
    خبرگزاري فارس: تمرين امروز تيم فوتبال استقلال تهران با حضور 2 مهاجم از كامرون و برزيل و در غياب هافبك ناراضي اين تيم برگزار شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان استقلال از ساعت 16 در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي تمرين كردند.
    چامي بازيكن 23 ساله كامروني و رودريگوئز 26 ساله برزيلي امروز همراه آبي پوشان تمرين كردند.
    كادر فني استقلال مدت هاست به دنبال جذب يك مهاجم خارجي است.
    مجتبي جباري به دليل پرداخت نشدن مطالباتش همچنان از حضور در تمرين خودداري مي كند.
    حدود 50 تماشاگر در محل تمرين حضور داشتند.
    بازيكنان در 2 گروه سبز و آبي تمرين كردند.
    استقلال در هفته هشتم ليگ برتر بايد برابر راه آهن به ميدان برود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •