تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 671 از 1219 اولاول ... 1715716216616676686696706716726736746756817217711171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,701 به 6,710 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

جاوید دادا ترکوندیا........
    بسی لذت بردیم........
    راستی چرا استارتر پک رو گذاشتی قاطی بازیهات؟؟؟

به قول یکی از دوستان،بهترین لحظه عمر آدم اون لحظس که داری وکیوم یه بازی رو باز میکنی.........

2. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشین.
    بازی GT5 رو از مانیا سافت گرفتم و ریختم تو هارد خود کنسول.
    تو دی وی دی 5 یه Tools داشت که گفته بود اونو نصب کنم. اسمش PL3 FixPermissions هست. بعدش نوشته پس از نصب اجراش کنید. من نصبش میکنم و نصب هم میشه.
    ولی موقع اجراش ارور میده. همینطور بازی هم وقتی اجرا میکنم ارور میده.

تو بازی LBP 2 هم وقتی بازی رو میارم همین ارور رو میده. یه ویدیو براتون میزارم بی زحمت ببینین مشکلش چیه.
    خیلی خیلی ممنون میشم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام. ببخشید چند روز به اینترنت دسترسی نداشتم.
    من هنوز هم این مشکل رو دارم.
    حتی بعد از نصب Lv2patcher.

دوستان راه دیگه ای نیست؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

جاوید جان وقتی آدمایی مثل تورو میبینم حال میکنم ولی دیگه روم نمیشه به خودم بگم گیمر
    دمت گرم داداش.خیلی خوب آرشیو کردی.کاش منم اینقدر پول داشتم
    والا منم خودم رو گیمر نمی دونم چون بیشتر بازی جمع می کنم تا بازی کنم چه شود یه بازی منو بگیره برم تا تهش ! بعدشم ما پول دار نیستیم اونقدرم اگه بودیم الان یاکوزا چهار و موتور استورم آپوکالیپس و لیتیل دو هم می باید اینجا می بودن : ) و یه دستگاه کپی نمی کردیم که یه سری بازی ها رو نخریم از جمله همین سه بازی که نام بردم !

جاوید دادا ترکوندیا........
    بسی لذت بردیم........
    راستی چرا استارتر پک رو گذاشتی قاطی بازیهات؟؟؟

به قول یکی از دوستان،بهترین لحظه عمر آدم اون لحظس که داری وکیوم یه بازی رو باز میکنی.........
    محمد اونو گذاشتم اونجا بازیا زیاد شه! : دی خوب کجا بذارمش : )

سلام. ببخشید چند روز به اینترنت دسترسی نداشتم.
    من هنوز هم این مشکل رو دارم.
    حتی بعد از نصب Lv2patcher.

دوستان راه دیگه ای نیست؟
    دوست عزیز اون کسی که بازیا رو ازش گرفتین و دستگاه رو براتون کپی کرده بهتر از هر کس دیگه ای می تونه راهنمایی تون کنه چون خودش می دونه چیکار کرده ....

5. 3 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

والا منم خودم رو گیمر نمی دونم چون بیشتر بازی جمع می کنم تا بازی کنم چه شود یه بازی منو بگیره برم تا تهش ! بعدشم ما پول دار نیستیم اونقدرم اگه بودیم الان یاکوزا چهار و موتور استورم آپوکالیپس و لیتیل دو هم می باید اینجا می بودن : ) و یه دستگاه کپی نمی کردیم که یه سری بازی ها رو نخریم از جمله همین سه بازی که نام بردم !

محمد اونو گذاشتم اونجا بازیا زیاد شه! : دی خوب کجا بذارمش : )
    به نظر من تو شرایط فعلی فقط بازیهایی رو اوریج خرید که آنلاین خوب داشته باشن......
    منم میخوام عین تو یه دونه اسلیم 120 بگیرم و کپی کنم برای بازیهایی که الکی میخرمشون عین GT5 که هنوز 10 دقه هم بازی نکردم،یا مثلا MK9 که فقط برای تجدید خاطره با Scorpion خریدمش

7. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز اون کسی که بازیا رو ازش گرفتین و دستگاه رو براتون کپی کرده بهتر از هر کس دیگه ای می تونه راهنمایی تون کنه چون خودش می دونه چیکار کرده ....
    دستگاه رو که آقا میثم کپی کرده. بازی ها رو هم از مانیا سافت گرفتم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

من از این بحث ها فقط فهمیدم اسم شرکتی که ایکس باکس رو زده ماکروسافته همینش به دردم خورد بقیش که حرفای تکراری بود هر شرکتی برای هر چیزی ساخته شده.شما نمیتونی بگی چون ماکروسافت بهترین ویندوزا رو داره توی عرضه کنسول هم میتونه بهترین باشه.اصلا اینطور نیست
    راجع به اینکه منم پلی 3 خریدم و تعصب دارم خوب قبلش هم که گفتم اصلا بحث اینکه من پلی 3 دارم نیست.همون 2 سال پیش هم که نداشتم دوست نداشتم کنسول و شرکت کنسولم که همه ازش راضی بودن رو عوض کنم با یه شرکتی که تا دیروز داشت اکس پی میزد حالا واسه ما رفته تو کار کنسول
    رقیب هم خوبه.ولی آخه این چه رقابتیه؟من یادمه توی یه فرومی یه عکس دیدم 2 سال پیش.یه جدول بندیه بسیار زیبا از ویژگی های پلی 3 و ایکس باکس زده بود.که قدرتشون در چه میزان حدودا 20 تا مورد رو مقایسه کرده بود.توی اکثریتش پلی 3 بالاتر بود.اگه از این جور مقایسه ها دارید بذارید.وگرنه هر کی نظر شخصی خودشو بگه که نمیشه.در ضمن Fan یعنی چی؟اینم بگید ممنون میشم
    یه چیزی رو بگم بعضیا ناراحت نشنما ایرانیا عادتمونه که وقتی میبینیم یه چیزی داره رشد میکنه و به یه جایی رسیده(حالا اون چیز میخواد آدم باشه.حیوون باشه.وسیله باشه.ماشین باشه.کنسول باشه هر چیزی)میخوایم یه جوری ایراد ازش بگیریم و بکوبیمش زمین چند تا نمونشو مثال بزنم؟
    من توی مدرسه درسم خوبه.ولی همیشه یه کسایی هستن که برای کوچکترین چیز ها برام پاپوش میذارن
    یاس تنها خواننده ای بود که توی دنیا مطرح شد.اما بعدش 100 تا دیس ترک براش دادن و فحش رو کشیدن بهش
    خدای جنگ تنها بازیی بود که توی کل دنیا مثل بمب ترکید و گدای سر کوچتون هم عکسشو دیده اما مثل همین الان میبنید خیلیا انکار میکنن
    کنسول پلی 3 مثل دیگر کنسول های سونی بازم گل کاشت و با بازیهای انحصاریش و قدرت بالای خودش نشون داد رقیبی نداره اما خوب خیلیا چون ایکس باکس گرفتن و دارن موفقیت پلی 3 رو میبینن با اینکه توی دلشون حسرت 2 ساعت هوی راین بازی کردنو دارن فقط دنبال عیب گذاشتن روی کنسول پلی 3 و بالا بردن کنسول مبتدی ایکس باکس هستن
    و خیلی چیزای دیگه توی زندگی روزمره نگاه کنید متوجه میشید کلا ایرانی یعنی همین لج و لجبازی
    همین اول این تاپیک رو نگاه کنید.چه جوری شروع شد؟با دعوا.که تاپیک رو زدن این ایکس باکسیا اومدن هی چرت و پرت گفتن که بابا کی پلی 3 میخره.ایکس باکس بهتره و ...
    خوب معلومه چرا اینجوری گفتن.دیگه بچه که نیستیم.سوختن دیگه.اما وقتی تاپیک ایکس باکس رو زد کدوم یکی از ماها رفت بگه ایکس باکس به درد نمیخوره؟چون ما از خرید کنسولمون پشیمون نیستیم و نسوختیم.هر کی ایکس باکس گرفت مبارکش باشه.من که حتی دوست ندارم یه ساعتم بشینم پاش

من میگم هر کی نظر خودش رو داره این قابل احترامه.ولی یه مقایسه کلی هم هست که نشون میده کدوم دستگاه پرقدرت تره
    اصلا چرا این تاپیک ها جدا هستن؟که سر همین مسائل کاربرا کل کل نکنن
    اما هنوزم که هنوزه کاربرای ایکس باکس میان اینجا و میگن پلی 3 به درد نمیخوره.خوب باشه عزیزم هر چی شما بگی برو با همون ایکس باکست بازی کن چرا میای اینجا پارازیت میندازی؟خدا میدونه من یه بارم پامو نذاشتم تاپیک ایکس باکس به من چه آخه.
    بازیای انحصاریم اگه از هر 10 تا 5 تا قابل پسنده برای پلی 3 برای ایکس باکس از هر 20 تا یه دونه قابل پسنده اونم سبک تکراریه

در ضمن soniaxa همه ی حرفای منو به خودت گرفتی منظور من فقط شما نبودی.بارها دیدم اینجا مقایسه صورت گرفته بین این 2 کنسول که به هیچ جا نمیرسه.

در ضمن شما هم که میخوای ایکس باکس بگیری جز اون معدود کسایی بودی که گفتم.وگرنه همه دارن ایکس باکسا رو میدن پلی 3 میگیرن خوب نظرها متفاوته دیگه شما اونجوری دوست داری.

ولی اگه میخواید مقایسه کنید یه تاپیک بزنید برید از سایتای معتبر لینک و عکس و اطلاعات بذارید توش ما هم ببینیم اصلا شاید نظر خود منم عوض شه.نه اینکه خودتون نظر بدید.چون من و شماها در حدی نیستیم بخوایم مقایسه کنیم

من حرفامو خیلی ساده گفتم که همه متوجه بشن اما بازم برا اونایی که میخوان خودشونو بزنن به اون راه بگم که اگه فکر میکنید من تعصبیم اوکی باشه هستم پس دیگه مقایسه انجام ندید اینجا جای رفع مشکلات پلی 3 هست نه مقایسه و هی بد گفتن از شرکت و کنسول و حرف زدن از یه کنسول دیگه.اگه همیشه توی کاری که بهمون مربوطه دخالت کنیم این مشکلات پیش نمیاد میاد؟
    اینجا نوشته هدف از تاپیک چیه.تمام مشخصات و اطلاعات و ضعف ها و نقاط قوی و همه چیز هم توی پستای اول نوشته شده.دیگه بقیش میمونه برای مشکلات کاربران که اگه بلدید راهنمایی کنید.همین.اگه وضع اینطور باشه یه تاپیک خیلی خوبی میشه نه من اینهمه مقایسه و چرت و پرتا رو راجع به پلی 3 نمیبینم که بخوام جواب بدم.نه شماها نظر منو میبینید که بخواید جواب بدید و دلخور شید نه خیلی مسائل دیگه پیش میاد
    چون من اصلا دلخور نمیشم.همین الان گفتن که من سطح سوادم در سطح ابتداییه خوب حتما هست که گفت دیگه وگرنه که نمیگفت
    اما من یادمه یه بار به شوخی به یکی از کابرای اینجا یه چیز خیلی عادی گفتم دیگه تا الان هر چی سوال میپرسم اینجا بلده و جواب نمیده خودشم میدونه کیه
    پس خلاصه اینکه کارتونو بکنین و کاری نداشته باشین که کی چی خریده و باید بخره و کدوم بهتره
    Last edited by MohammadT15; 24-04-2011 at 14:04.

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از این بحث ها فقط فهمیدم اسم شرکتی که ایکس باکس رو زده ماکروسافته همینش به دردم خورد بقیش که حرفای تکراری بود هر شرکتی برای هر چیزی ساخته شده.شما نمیتونی بگی چون ماکروسافت بهترین ویندوزا رو داره توی عرضه کنسول هم میتونه بهترین باشه.اصلا اینطور نیست
    راجع به اینکه منم پلی 3 خریدم و تعصب دارم خوب قبلش هم که گفتم اصلا بحث اینکه من پلی 3 دارم نیست.همون 2 سال پیش هم که نداشتم دوست نداشتم کنسول و شرکت کنسولم که همه ازش راضی بودن رو عوض کنم با یه شرکتی که تا دیروز داشت اکس پی میزد حالا واسه ما رفته تو کار کنسول
    رقیب هم خوبه.ولی آخه این چه رقابتیه؟من یادمه توی یه فرومی یه عکس دیدم 2 سال پیش.یه جدول بندیه بسیار زیبا از ویژگی های پلی 3 و ایکس باکس زده بود.که قدرتشون در چه میزان حدودا 20 تا مورد رو مقایسه کرده بود.توی اکثریتش پلی 3 بالاتر بود.اگه از این جور مقایسه ها دارید بذارید.وگرنه هر کی نظر شخصی خودشو بگه که نمیشه.در ضمن Fan یعنی چی؟اینم بگید ممنون میشم
    یه چیزی رو بگم بعضیا ناراحت نشنما ایرانیا عادتمونه که وقتی میبینیم یه چیزی داره رشد میکنه و به یه جایی رسیده(حالا اون چیز میخواد آدم باشه.حیوون باشه.وسیله باشه.ماشین باشه.کنسول باشه هر چیزی)میخوایم یه جوری ایراد ازش بگیریم و بکوبیمش زمین چند تا نمونشو مثال بزنم؟
    من توی مدرسه درسم خوبه.ولی همیشه یه کسایی هستن که برای کوچکترین چیز ها برام پاپوش میذارن
    یاس تنها خواننده ای بود که توی دنیا مطرح شد.اما بعدش 100 تا دیس ترک براش دادن و فحش رو کشیدن بهش
    خدای جنگ تنها بازیی بود که توی کل دنیا مثل بمب ترکید و گدای سر کوچتون هم عکسشو دیده اما مثل همین الان میبنید خیلیا انکار میکنن
    کنسول پلی 3 مثل دیگر کنسول های سونی بازم گل کاشت و با بازیهای انحصاریش و قدرت بالای خودش نشون داد رقیبی نداره اما خوب خیلیا چون ایکس باکس گرفتن و دارن موفقیت پلی 3 رو میبینن با اینکه توی دلشون حسرت 2 ساعت هوی راین بازی کردنو دارن فقط دنبال عیب گذاشتن روی کنسول پلی 3 و بالا بردن کنسول مبتدی ایکس باکس هستن
    و خیلی چیزای دیگه توی زندگی روزمره نگاه کنید متوجه میشید کلا ایرانی یعنی همین لج و لجبازی
    همین اول این تاپیک رو نگاه کنید.چه جوری شروع شد؟با دعوا.که تاپیک رو زدن این ایکس باکسیا اومدن هی چرت و پرت گفتن که بابا کی پلی 3 میخره.ایکس باکس بهتره و ...
    خوب معلومه چرا اینجوری گفتن.دیگه بچه که نیستیم.سوختن دیگه.اما وقتی تاپیک ایکس باکس رو زد کدوم یکی از ماها رفت بگه ایکس باکس به درد نمیخوره؟چون ما از خرید کنسولمون پشیمون نیستیم و نسوختیم.هر کی ایکس باکس گرفت مبارکش باشه.من که حتی دوست ندارم یه ساعتم بشینم پاش

من میگم هر کی نظر خودش رو داره این قابل احترامه.ولی یه مقایسه کلی هم هست که نشون میده کدوم دستگاه پرقدرت تره
    اصلا چرا این تاپیک ها جدا هستن؟که سر همین مسائل کاربرا کل کل نکنن
    اما هنوزم که هنوزه کاربرای ایکس باکس میان اینجا و میگن پلی 3 به درد نمیخوره.خوب باشه عزیزم هر چی شما بگی برو با همون ایکس باکست بازی کن چرا میای اینجا پارازیت میندازی؟خدا میدونه من یه بارم پامو نذاشتم تاپیک ایکس باکس به من چه آخه.
    بازیای انحصاریم اگه از هر 10 تا 5 تا قابل پسنده برای پلی 3 برای ایکس باکس از هر 20 تا یه دونه قابل پسنده اونم سبک تکراریه

در ضمن soniaxa همه ی حرفای منو به خودت گرفتی منظور من فقط شما نبودی.بارها دیدم اینجا مقایسه صورت گرفته بین این 2 کنسول که به هیچ جا نمیرسه.

در ضمن شما هم که میخوای ایکس باکس بگیری جز اون معدود کسایی بودی که گفتم.وگرنه همه دارن ایکس باکسا رو میدن پلی 3 میگیرن خوب نظرها متفاوته دیگه شما اونجوری دوست داری.

ولی اگه میخواید مقایسه کنید یه تاپیک بزنید برید از سایتای معتبر لینک و عکس و اطلاعات بذارید توش ما هم ببینیم اصلا شاید نظر خود منم عوض شه.نه اینکه خودتون نظر بدید.چون من و شماها در حدی نیستیم بخوایم مقایسه کنیم

من حرفامو خیلی ساده گفتم که همه متوجه بشن اما بازم برا اونایی که میخوان خودشونو بزنن به اون راه بگم که اگه فکر میکنید من تعصبیم اوکی باشه هستم پس دیگه مقایسه انجام ندید اینجا جای رفع مشکلات پلی 3 هست نه مقایسه و هی بد گفتن از شرکت و کنسول و حرف زدن از یه کنسول دیگه.اگه همیشه توی کاری که بهمون مربوطه دخالت کنیم این مشکلات پیش نمیاد میاد؟
    اینجا نوشته هدف از تاپیک چیه.تمام مشخصات و اطلاعات و ضعف ها و نقاط قوی و همه چیز هم توی پستای اول نوشته شده.دیگه بقیش میمونه برای مشکلات کاربران که اگه بلدید راهنمایی کنید.همین.اگه وضع اینطور باشه یه تاپیک خیلی خوبی میشه نه من اینهمه مقایسه و چرت و پرتا رو راجع به پلی 3 نمیبینم که بخوام جواب بدم.نه شماها نظر منو میبینید که بخواید جواب بدید و دلخور شید نه خیلی مسائل دیگه پیش میاد
    چون من اصلا دلخور نمیشم.همین الان گفتن که من سطح سوادم در سطح ابتداییه خوب حتما هست که گفت دیگه وگرنه که نمیگفت
    اما من یادمه یه بار به شوخی به یکی از کابرای اینجا یه چیز خیلی عادی گفتم دیگه تا الان هر چی سوال میپرسم اینجا بلده و جواب نمیده خودشم میدونه کیه
    پس خلاصه اینکه کارتونو بکنین و کاری نداشته باشین که کی چی خریده و باید بخره و کدوم بهتره

عزیز من اصلاً حوصله این همه متن خوندن نداشتم. همون جواب قرمز هاشو میدم

اون عزیزی که قبلاً راهنماییت می کرد و می گی دیگه نمیکنه هر کی هست اختیارش با خودش هست. اینجا کسی برده یا کارمند کسی نیست که مجبور به کاری باشه قبول داری که؟

دوماً خط آخرت کلاً جواب این 3 صفحه ای که نوشتی رو میده.

11. 4 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

عزیز من اصلاً حوصله این همه متن خوندن نداشتم. همون جواب قرمز هاشو میدم

اون عزیزی که قبلاً راهنماییت می کرد و می گی دیگه نمیکنه هر کی هست اختیارش با خودش هست. اینجا کسی برده یا کارمند کسی نیست که مجبور به کاری باشه قبول داری که؟

دوماً خط آخرت کلاً جواب این 3 صفحه ای که نوشتی رو میده.
    شما چون کامل نمیخونی متن رو یه چیزایی میگی که من به متن خودم شک میخونم دوباره میخونم میبینم ایراد از شماستوقتی کامل نمیخونی خوب کلا نظر نده راجع بهش وقتی بخونی هم که اینجوری نباید نظر بدی چون جواب تک تکشونو دادم

اون عزیزی که کمک میکرد و دیگه نمیکنه من مگه گفتم باییییید بکنه؟بله اینجا کسی کارمند کسی نیست گفتم که هر کی کار خودشو بکنه.خواست جواب بقیه رو بده نخواست نده به غیر از این 2 تا کار کار دیگه ای توی این تاپیک نباید انجام بشه قبول داری؟هدف تاپیک کمک به بقیس و جواب دادن به سوال هاشون.اگه کسی حوصله جواب دادن نداره خوب وظیفش که نیست جواب نمیده.کسیم حوصله داره جواب میده نه اینکه بخواد بیاد یه چیزایی بنویسیه و بگه که ربطی به تاپیک نداره

خط آخرم هم باز با دقت نخوندی.کاش توی کلاس های پایه ابتدایی اینجوری که به ما سخت گرفتن به شما ها هم میگرفتن
    این به خاطر تنبلیه شماست که یا ذهنت مشغوله یا خودت که نمیخونی نظر رو بعد راجع بهش نظر میدی و من دوباره باید تکرار کنم.من اصلا برا این نظر دادم که صد ها بار دیدم اینجا غیر از موضوعی که باید مطرح بشه شده و چرت و پرت گفتنا و مقایسه ها رو دیدم منم نظر دادم و مقایسه کردم.وگرنه اگه هر کی کار مربوط به این تاپیک رو انجام بده این حرف ها پیش نمیاد و منم نظر مزخرفی رو نمیبینم و نظری اینگونه نمیدم.این جمله های من همه در نیم خط خلاصه میشه ها ولی خوب چون شما متوجه منظور من نمیشی من مجبورم تا 10 خط براش بازش کنم

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دیدم هی دارید بحث می کنید نمی دونم پلی سه پنج تا ده تا انحصاری بیشتر نداره گفتم یه عکس از قسمتی از بازی هام بذارم بشمارید ببنیدی بیشتر از اینا انحصاری داره خدایی ، تازه من همه بازی ها رو ندارم ! ولی میلاد راست می گه همش مورد پسند نیست !

اینقدر فن نباشید ، هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن ، والا تو این حدود سه سالی هم که من پلی سه دارم اولین باره که می بینم PSN خوابیده که هی می گید هر روز خرابه و ترکیده اینا ، یعنی فقط منتظرید یه چیزی بشه جو بدینا ، البته قبول دارم خرابی همین یه بارشم خیلی طولانی شده دیگه !
    جاوید جان من هیچ جایی گفتم 5 تا بازی انحصاری داره ، گفتم برای هر شخصی 5 تا بازی انحصاری داره .
    مثلا شما اون یارو میممونه رو خوشت میاد بازی کنی ؟ انحصاری هم هست .

14. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

می دونم میلاد جان خوندم پست هاتونو شما که خودت اینکاره ای منظورم شما نبودی شما فکر کنم خودت قبلا یه لینک از ویکی پدیا گذاشته بودی که لیست بازی های انحصاری توش بود ، من کلا برای رفع شک و شبه این عکس رو گذاشتم تو پست های بقیه بخونید یکم در این مورد بحث شد سر این عکسو گذاشتم !

دستگاه رو که آقا میثم کپی کرده. بازی ها رو هم از مانیا سافت گرفتم.
    خوب شما یه تماس با آقا میثم بگیر ببین مدل کپی خورش چیه و شما چجوری باید بازی رو اجرا کنی اگه همچنان مشکل داشتی با همون مانیا سافت تماس بگیر و بهشون بگو مشکل داری ، دقت داشته باشید که معمولا ( گفتم معمولا حداقل هر چی من دیدم نیاید منو بزنید حالا) Eboot که می ذارن تو دیسک مال فریم ور 3.41 و معمولا فریم ور 3.55 هم می ذارن تو دیسکا نگا کنید و مطمئن بشید از Eboot درست دارید استفاده می کنید .

بازی های 3.60 هم ظاهرا دارن به رحمت خدا می رن و یکی گفته که تونسته دیکدش کنه !
    Last edited by J A V I D; 24-04-2011 at 17:59.

16. 4 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •