دوستان یه سوال داشتم من الان pc دارم و میخوام psp هم بخرم به نظر شما ایا واقعا ارزش داره که من کنارpc
psp هم بخرم یا نه؟؟
دوستان یه سوال داشتم من الان pc دارم و میخوام psp هم بخرم به نظر شما ایا واقعا ارزش داره که من کنارpc
psp هم بخرم یا نه؟؟
psp بیشتر به درد کسانی می خوره که زیاد نمی تونن پای pc باشند.مثلاً اکثراً در سفر باشند یا شب کار باشند ...
مطمئناً هیچ کنسولی به پای pc نمیرسه.اما داشتن یک کنسول دستی که هر جایی بخوای بتونی با خودت ببری خیلی حال میده.ضمناً از psp میشه استفاده های دیگه ای هم کرد.مثلاً کتاب الکترونیکی خواند یا موسیقی یا فیلم گوش کرد و تماشا کرد.به اینترنت وصل میشه و ...
سلام
سيو nfs:mostwanted رو ميخوام
کدوم سیوش را میخوای؟ تازه چندان بازیه جالبی هم نیستش. تو سری nfs در psp من فقط از undercover خوشم اومد. کلا یه سر و گردن از بقیه شون بالاتره. اگرچه ایراداتی هم داره اما مثل بقیه کسل کننده و تکراری نیست و داستان قوی ای هم داره...
سلام . من فقط شنیده بودم . ندیده بودم . واسه همین سوال کردم .
راستی . این قضیه psp2 چیه ؟ وجود خارجی داره یا مثل دریم کست 2 شایعست ؟
بای
Last edited by sonixax; 02-01-2009 at 22:59.
شایعه هست هر روز هم عکسهای fake زیادی ازش منتشر میشه!
سلام . بچه ها من رفتم اون اسلیم رو دادم یه فت گرفتم . منتها وقتی این پاندورا میکر رو اجرا میکنم این ارور رو میده :
The game could not be started (80020148)
فرم ور دستگاه 3.03 هستش . دستکاری هم نشده .
چی کار کنم ؟ راستی این ریکاوری منو هم نداره . کرک هم نشده .
بای
شما برای ساخت باطری پاندورا به یک psp کپی خور شده نیاز دارید.
با psp کپی خور نشده نمیتونید باطری پاندورا بسازید.
شما باید ابتدا یک psp کپی خور شده داشته باشید و باطری را با psp کپی خور شده پاندورا کنید.
اگه هم نمیتونید psp کپی خور برای ساخت پاندورا پیدا کنید باید از روش سخت افزاری باطری را پاندورا کنید.(که البته چون psp شما فت هست آموزش با اونی که توی تاپیک زیر هست یکم فرق داره اگه خواستی بگو تا برات بزارم.)
اگه باز هم سوالی در مورد کپی خور کردن داری توی تاپیک مربوطه بگو.
[ آموزش ] چکونگی کپی خور کردن Psp
خوندن این پست هم میتونه کمکت کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by choory; 03-01-2009 at 00:27.
سلام . میشه برام توضیح بدید چه طوری سخت افزاری پاندوراش کنم ؟ مثل اینکه باید یه پین رو قطع کنم مثل این :
فقط بعد از اینکه کارم تموم شد و دستگاه کپی خور شد بزارم پاندورا بمونه یا درستش کنم ؟
راستی فر ور من 3.03 هستش . کدومو نصب کنم روی این که مشکلی پیش نیاد ؟ مثل اینکه یه دفعه ای نباید رفت رو ورژن های خیلی بالا .
Last edited by sonixax; 03-01-2009 at 00:46.
شما آموزش پست زیر را بخون.
البته این آموزش برای اسلیم هست.برای فت جاهایی که باید سیم ها را لحیم کنی فرق داره.توی عکس زیر پیدا هست که به کجاها باید سر سیم ها را لحیم کنی.بقیه کارها مانند آموزش بالا هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهعد از اینکه کار شما با باطری پاندورا تمام شد فقط کافیه کلید را روی حالت off f گذارید تا باطری به حالت معمولی برگرده.
خودم من به شخصه این آموزش را روی باطری اسلیمم اجرا کردم و بدون هیچ مشکلی در حالت پاندورا و معمولی کار میکنه
در ضمن تمام عواقب این کار به عهده خودتون هست.
چون دستگاه شما کپی خور نیست پس با خود psp نمیتونید مموری مجیک را بسازید و مجبور هستید از برنامه ای که روی pc نصب میشه مموری مجیک را بسازید.راستی فر ور من 3.03 هستش . کدومو نصب کنم روی این که مشکلی پیش نیاد ؟ مثل اینکه یه دفعه ای نباید رفت رو ورژن های خیلی بالا .
شما با این برنامه قادر خواهید بود که مموری مجیکی بسازید که حاوی فریمور 3.90m33-3 هست.
وقتی این فریمور را روی دستگاه ریختی میتونی به آخرین ورژن بعنی 5.00m33-4 آپدیت کنی
آمورش ساخت مموری مجیک توسط برنامه PSP Grader
(پایین صفحه نوشته طریقه ی ساختن Magic Memory Stick)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش آپدیت فریمور به ورژن 5.00m33-4
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by choory; 03-01-2009 at 00:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)