خواهش میکنم.
شرمنده فکر کردم لینک بازی سنتر را میخواهی.
xbox 360 jasper مدل آرکید الان تهران حدود 230-240 هست و شهرستان ها هم بین 250 تا 260
دسته اضافه هم حدود 35 تا 40 هست.
پست اول تاپیک شامل تمامی مدل ها و قیمت ها هست.
خواهش میکنم.
شرمنده فکر کردم لینک بازی سنتر را میخواهی.
xbox 360 jasper مدل آرکید الان تهران حدود 230-240 هست و شهرستان ها هم بین 250 تا 260
دسته اضافه هم حدود 35 تا 40 هست.
پست اول تاپیک شامل تمامی مدل ها و قیمت ها هست.
Last edited by choory; 07-06-2009 at 13:47.
كل تاپيك بازي سنتر رو خودنم ! طرف خيلي نامرد بود!! همه ي صفحه ها رو خوندم تا وسطاش كه رسيدم تابلو شد كه گذاشتتون سر كار ! حالا شما چقدر خريده بودي ::anf-b
اقایون جاسپر فقط ارکید هست الان بقیه مدل ها نیست؟
نه الان فروشگاه فتحی تو BC پریمیوم داره به 300 تومن البته تا هفته پیش اگه اشباه نکنم 285-290 میداد.الان گرون کرده
به احتمال گرون تر هم بشه.
یکی از بچه ها هم گفت که فروشگاه نکست جن هم تعداد محدودی الایت جاسپر آورده به 400 تومن
چرا premium هم هست!!شنیدم به تعداد بسیار محدود و قیمت بالا هم nextgen از elite هم اورده!
دوستان من یه سوالایی داشتم!
1:واسه فهمیدن از ارورهای ایجاد شده در ایکس باکس و 3 چراغه شدن و ... باید به کجا برم که ارورها رو بفهمم با دلیلشون؟
2:اینا همه از اول هک شده هستند دیگه درسته؟ و اینکه من از کجا بدونم برای چه سری از بازی ها هک شده ژاپنی مثلا یا اامریکایی و ...
3:الان چه مدل دسته هایی براشون هست وئو من میتونم مثلا به الایت دسته سیم دار وصل کنم(محض اطلاع گفتم) و اینکه دسته چه جوری شارژ میشه؟؟؟
4:برای دانلود تم ها حتما باید از ایکس لایو دانلود شه نمیشه از پی سی دانلود کنیم بعد وصل کنیم به پی سی و بریزیم تو ایکس باکس؟
5:برای وصل کردن به کامپیوتر کار خاصی نیاز نیست فقط با یو اس بی وصل کنیم حله دیگه؟؟
6:واسه وصل شدن به اینترنت از طریق کابل لن چه تنظیماتی در ایکس باکس و کامپیوتر باید انجام بدم؟
7:خیلی ممنون بهم کمک کنید چون اطلاعات ندارم اینجا هم اینفدر شلئغ پلوغ هست کلا قاطی کردم!
خیلی ممنونم دوستان پیشاپیش ممنون از کمکها!
من 300 تومان دادم!
کلا 265 بابت پرمیوم جاسپر و 25 تومان که بعدا خواست و 10 تومان دیگه که با 25 قبلی برام دسته هم بفرسته!
الان دو ماهه دارم آتیش میگیرم
واقعا چه آدم هایی پیدا میشند
1-دوستان من یه سوالایی داشتم!
1:واسه فهمیدن از ارورهای ایجاد شده در ایکس باکس و 3 چراغه شدن و ... باید به کجا برم که ارورها رو بفهمم با دلیلشون؟
2:اینا همه از اول هک شده هستند دیگه درسته؟ و اینکه من از کجا بدونم برای چه سری از بازی ها هک شده ژاپنی مثلا یا اامریکایی و ...
3:الان چه مدل دسته هایی براشون هست وئو من میتونم مثلا به الایت دسته سیم دار وصل کنم(محض اطلاع گفتم) و اینکه دسته چه جوری شارژ میشه؟؟؟
4:برای دانلود تم ها حتما باید از ایکس لایو دانلود شه نمیشه از پی سی دانلود کنیم بعد وصل کنیم به پی سی و بریزیم تو ایکس باکس؟
5:برای وصل کردن به کامپیوتر کار خاصی نیاز نیست فقط با یو اس بی وصل کنیم حله دیگه؟؟
6:واسه وصل شدن به اینترنت از طریق کابل لن چه تنظیماتی در ایکس باکس و کامپیوتر باید انجام بدم؟
7:خیلی ممنون بهم کمک کنید چون اطلاعات ندارم اینجا هم اینفدر شلئغ پلوغ هست کلا قاطی کردم!
خیلی ممنونم دوستان پیشاپیش ممنون از کمکها!
2- هک که از اول نشده.. هک کردن یک نوع جرمه که تو ایران زیاد بهش احمیت نمیدن .. همون فروشگاهی که شما دستگاه رو میخری برات هک یا کپی خورش میکنه..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- دسته یکدون رویه کنسول هست که به صورت بی سیم هست و با باتری شارژ میشه دسته سیم دار هم داره که دیگه قدیمی شده و کمتر گیر میاد..
4- فقط XBL
برای وصل کردن به لایو و کامپیوتر هم تاپیک های مجزایی تو این سایت هست که میتونی اونجا جواب بگیری..
خیلی ممنون فقط یه چیزی!!!!!!
1:یه سایتی جایی میخوام که اخرین قیمت های ایکس باکس رو داشته باشه و اوانارو اپدیت کنه تا قیمت بفهمیم!!!
2:بهترین جاها واسه خرید در تهران کجاست؟؟؟
3:روش هک فرق داره یعنی بسته به مدلی که میخریم فرق داره چون دوستم گفت قیمت هکش فرق میکنه!!!!!
بعد ماله کجا باید باشه یعنی این چی هست که میگن j or uk اسمش یادم بودا که بازی های تحت اون رو میخونه الان بیشترین بازی ها ی منتظر شده تو چه کدی هستند ژاپنی؟؟؟؟ بعد ما از کجا بفهمیم این بازی که خریدیم دستگاه اونو میخونه؟؟؟؟؟
4:همونطور که میدونید تو e3 مایکروسافت سیستم فیس بوک رو واسه xbl معرفی کرد اون یعنی رو داشبرد جدید میاد یا برنامه ای هست که از تو xbl میشه دانلود کرد؟
5:بعد تمام ایکس باکس ها مموری میخورن؟منظورم هارد دیسک نیستا مموری مثل مدل ارکید!!
خیلی ممنونم
سلام دوستان میخواستم این مطلب رو به شما دوستان ارائه بدم نمی دونستم کجا بگم
امروز در همین ساعت شبکه بی بی سی پرشیا در مورد کنسول ایکس باکس در نسل جدید ش حرف میزد که انسانو وارد بازی میکرد
یه مثال براتون میزنم خودش نشون میداد
2تا زن و یه پسر بودند که بازی فرمول یک همون ماشینهای بسیار سریع رو بازی میکردند زنه بودنه دسته وانمود میکرد دستش روی فرمانه ولی هیچی نبود داشت رانندگی میکرد بعد اومد کنار دوستانش پارک کرد پسره امود 1 متری تلویزیون و داشت وانمود میکرد که چرخ های ماشین رو باز کنه و لاستیک رو هم سوار کرد واقعا" انقدر زیبا بود که من جا خوردم
در یه مثال دیگه یه پسر بچه داشته اسکیت بازی میکرد توی خونه عین انسان واقی و عادی روی اسکیت پاشو گزاشته بود و در داخل بازی هم همون استیل وایسادن پسره رو داشت بعد پسره با پازدن اسکیت رو در بازی راه می انداخت
واقعا" اگه ایکس باکس اینجوری شه دنیای تازه ای به بازی های کامپیوتری و بازی خورها بازمیکنه
از دوستان خواهش میکنم اگه اطلاعات کاملتری دارند بفرمایند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)