تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 670 از 1805 اولاول ... 17057062066066666766866967067167267367468072077011701670 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,691 به 6,700 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام به اقای ملک جعفریان
    حس خوبیه وقتی مدیر یک سازمان شخصا میاد پاسخگوی مشکلات میشه و از این بابت واقعا ممنونیم.

من هم مثل همه خواستار بازگشت اینترنت رایگان شبانه هستم.
    خداییش یک ساله طرح نقره ای شش ماهه داشتم و از همه نظر راضی بودم. سرعت روزانه خوب و شبانه رایگان هم روی 200 و راضی کننده.
    و البته تکلیف دو گیگی که دو بار در سایت 2020 شارژ کردم و پرید چی میشه؟

ممنون.
    Last edited by XMAN9; 01-11-2013 at 00:02.

2. 2 کاربر از XMAN9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

پیشنهاد دوستمونم عالیه
    گفتم واگذاری سرویس نامحدود از نظر اقتصادی برای اپراتورها با این قیمت مرقون بصرفه نمیباشد و میبایستی آن را با تعرفه تجاری فروخت که در سایت مخابرات قیمتهای ان زده شده است

4. این کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ممنون که پاسخ دادید.
    بله شاید اون طرح ارائه نشود ولی تا زمانیکه امکان تمدید آن هست (مثل الان) باید شرایط آنهم همچون قبل پابرجا باشد چون مثلا بنده که طرح طلایی دارم برای تمدید زمانی باید حدود 12720 تومان پرداخت کنم و دیگری که مثلا طرح نقره ای دارد 7500 تومان پس این تفاوت منطقی است.
    حتما تفاوت در عفته اینده لحاظ میشود

6. 5 کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقای ملک جعفریان یه عرض کوچیک داشتم زمانی که من و چندی از دوستان همین فروم اومدیم برای اعتراض به برداشتن غیر قانونی شبانه و بدون اطلاع دادن به کاربر.
    بعد از اینکه کارمنداتون اقایان (نایبیان ثاقب عادل )متوجه اشتباشون شدن اونم با کلی بدبختی. 4 ساعت بعدش کل تعرفه ها رو از سایت

مخابرات عوض کردن گفتن شبانه دیگه تعلق نمیگیره

از طرف دیگر خود اقای ثاقب گفتن که شرکتهای خصوصی از خود ما اینترنت میگیرن
    و کاربر بخاطر شبانه رایگان هزینه میکنه و این حق کاربراست اگه اینطور هست چرا برداشتین؟؟؟؟

اقای تاروردی در مورد برداشتن طرح نامحدود جواب کوبنده ای دادن: (این سیاست استانه) مطمئنن طبق صحبتهایتان نامحدودی در کار نیست اما لطفا فکری به حال شبانه رایگان کنید

نامحدود رو برداشتین هزینه رو زیاد کردین شبانه رایگان هم که محدود کردین سرعت هم که قربونش برم رو 90 تاست

اگه کاربری الان شبانه داشته باشه که از قرداد قبلیش بوده و تعرفع اش تموم شده اگه دوباره همون تعرفه رو بخوان تمدید کنن شبانه ندارن بجاش کاری

میکنید که تعرفع دیگری بگیره مثلا یک ساله با هزینه بیشتر که کنارش یه مودم هم میدین اما با سرعت افتضاع

اقای جعفریان نمیشه که کاربر بخاطر دانلود شبانه با کلی تررس هر ساعت سایت گلدنت رو چک کنه که ازش حجمی کم نشه

با خون دل کلی هزینه کردیم

خواهشا این وضعییت نابسامان شبانه رایگان رو درست کنید
    با تشکر

8. 12 کاربر از shoojats بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان این مشکل مربوط به کل کشوره حتی تو تاپیک اذربایجان هم این مشکل رو داشتن ازحوزه مخابرات هم خارجه
    ولی با اینترنت های ایرانسل یا رایتل و یا همراه اول همچین مشکلی نیست....اگر قبول کنیم مبدا فیلترینگ یکجاست پس مشکل از محل های توزیع یا همان اپراتورها خواهد بود

10. این کاربر از ekhorasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

تصمیم نهایی با خودم هست
    کارشناس چی ؟ کسی که به صورت تخصصی با بتونه با مشترک صحبت کنه و اون رو قانع کنه و جلوی مشترک کم نیاره از لحاظ فهم و سواد خدمات .
    والا هر من اومدم اونجا من رو گفتم برم توی بازرسی .
    بازرسی هم که میرفتم میرفتم جای یک آقای به نام جعفری ( دقیق یادم نیست )
    ایشون که میدید نمیتونه جواب سوال های من رو بده ( کم میاورد ) سریع میرفت یه برگه کاغذ میاورد و میگفت هر مشکلی داری بنویس تا بعدا پیگیری کنیم .
    باور کنید یک روز اومدم اونجا هر چی گشتم و منتظر بودم تا به یک نفر که لااقل یکم اطلاعات و سواد IT و اینترنت داشته باشه پیدا کنم ولی اصلا متاسفانه همچین نفری پیدا نکردم .
    بنابراین مجبور شدم خدمت شما رسیدم اون روز .

12. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام به اقای ملک جعفریان
    حس خوبیه وقتی مدیر یک سازمان شخصا میاد پاسخگوی مشکلات میشه و از این بابت واقعا ممنونیم.

من هیچ خواسته ای ندارم جز اینکه مثل همه خواستار بازگشت اینترنت رایگان شبانه هستم.
    خداییش یک ساله طرح نقره ای شش ماهه داشتم و از همه نظر راضی بودم. سرعت روزانه خوب و شبانه رایگان هم روی 200 و راضی کننده.
    و البته تکلیف دو گیگی که دو بار در سایت 2020 شارژ کردم و پرید چی میشه؟

ممنون.
    دوستان
    اول اینکه وظیفه هر مدیری هست که با مشتریان خودش در ارتباط باشد و وضعیت سازمان و نیازمندی مشتری را رصد کند و اینکه من در سایت شما هستم احصاص خوبی دارم
    در ضمن این نکته را لازم میدانم به تمامی مشترکین اعلان کنم در حال حاضر از طریف شمتره ۲۰۲۰ حتما مک ادرس خود در سیسنم جهت جلوگیری سرقت حجم توسط اپراتور و از طریق تلفن شامل سرویس توسز اپراتور ثبت نماپید و اتشاا... در ۱ ماه ایند این امکان فراهم حواهد شد که توسط همین شماره ۲۰۲۰ و بصورت ivrو توسط شماره دارای سرویس مک ادرس ثبت و حذف گردد توسط مشترک

14. 6 کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

منکه دیگه خسته شدم . هر روز چک می کنم 1 گیگ از حجمم کم میشه حالا چه دانلودی داشته باشم چه نداشته باشم !

بعدشم این انحصاری که روی خط فیبر نوری هست اره مخابرات میزاره شرکت دیگه بیاد ولی به خاطره اون ساختمونی که شرکت دیگه تجهیزاتش رو توش بزاره اجاره گزافی می گیرند که باعث میشه شرکت های خصوصی طرف فیبر نوری نیانند

من دوستم از شاتل طرح ۱۲۸ گرفته.دانلود از سرور های خارجی روی ۸ ولی از ایرانی روی ۵۰۰ .خلاصه هر شب از ایران ۱۱ گیگ دانلود می کنه.چرا ما رو نمیزارن با این سرعت از سرور های ایرانی دانلود داشته باشیم؟
    حداقل دانلود از سرور های ایرانی رو ببرین رو ۵۰۰ تا.اینم نمی تونین.این که مال ایران خودمونه

چرا اگر کاربر زیاده پس چرا میان طرح های یک ساله با مودم رایگان میدن تا کاربرانشون بیشتر بشه؟چرا مخابرات مشهد همانند مخابرات تهران و یا اصفهان همل نمیکنه؟چطور اون ها از پس هزینه های نامحدود بر میان ولی مشهد نه؟
    چرا برای اپراتور ها نمی گین که یکم روابط عمومی رو از ۷۰۰ ایرانسل یاد بگیرن؟

این پنل کی درست میشه؟ چون دوست ندارم بعد از شارژ حجمم بپره

توجه توجه به منظور جبران اختلال مشتركين
    مخابرات 8 روز با 250 مگ حجم دانلود رايگان و به مناسبت
    اعياد قربان و غدير 30 روز اينترنت و150 مگ ترافيك رايگان هديه مخابرات به كاربران اعمال شد.

به بیشتر ما مشترکا هنوز تعلق نگرفته من خودم فقط 2 مورد دیدم
    Last edited by rtmreza; 01-11-2013 at 00:13.

16. 2 کاربر از rtmreza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

کارشناس چی ؟ کسی که به صورت تخصصی با بتونه با مشترک صحبت کنه و اون رو قانع کنه و جلوی مشترک کم نیاره از لحاظ فهم و سواد خدمات .
    والا هر من اومدم اونجا من رو گفتم برم توی بازرسی .
    بازرسی هم که میرفتم میرفتم جای یک آقای به نام جعفری ( دقیق یادم نیست )
    ایشون که میدید نمیتونه جواب سوال های من رو بده ( کم میاورد ) سریع میرفت یه برگه کاغذ میاورد و میگفت هر مشکلی داری بنویس تا بعدا پیگیری کنیم .
    باور کنید یک روز اومدم اونجا هر چی گشتم و منتظر بودم تا به یک نفر که لااقل یکم اطلاعات و سواد IT و اینترنت داشته باشه پیدا کنم ولی اصلا متاسفانه همچین نفری پیدا نکردم .
    بنابراین مجبور شدم خدمت شما رسیدم اون روز .
    اقای امید
    تصمیم به این است که تمامی اپراتورها اموزش لاز م را ببینند و در قرار داد جدید این موضوع دیده شده تا پاسخ های پرت وپلا ندهند حتما این موضوع پیگیری میشود و اطلاخ

18. 4 کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

از همه بخاطر گذاشتن پست تکراری عذر میخام.

مرسی از وقتی که گذاشتید. لطفا صفحات قبلی رو هم بخونیدو پیگیری فرمایید. اینکه میگید شبا به همه برسه "منطقی و قابل قبول" نیست. مطمئنم که خیلیها از شبانه چون از 12 ب 1 تغییر کرده استفاده نمیکنند. آقا اصلا شما محدودش نکنیین، هر چقدر شیر بشه من قبول دارم. مطمئنم از این 90 بیشتر میشه و مطمئنم اگر "شما" محدود نکنیین مثل قبل 240 250 را میده در شب. همانطور که شبهای اول فروش طرح میداد. ولی وقتی شما میگین ما "محدود" کردیم کارمند 2020 و .... میگن شیر میشه کم میشه.... دروغ خوب نیست دیگه.

نمونش ساعت 1 تا یک و ده دقیقه!!!!!!!!اگر همه هجوم میارن چرا یهو کم میشه؟؟؟؟؟؟ چرا تو اون 10 دقیقه ماکزیمومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس اگر "خودتون" محدود نکنین خوبم میشه از طلایی 240 250 گرفت.

صفحه ای که پست با تشکر اعضا تایید شده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 5 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •