دوستان اگه جنگ بشه کسی که کارت پایان خدمت داره هم باید بره ؟ کسی که معافیت داره چی (پزشکی / کفالت / ....)؟
کلا این مواردی که بالا گفته شد رو در چه صورتی و چه کسایی باید برن ؟
دوستان اگه جنگ بشه کسی که کارت پایان خدمت داره هم باید بره ؟ کسی که معافیت داره چی (پزشکی / کفالت / ....)؟
کلا این مواردی که بالا گفته شد رو در چه صورتی و چه کسایی باید برن ؟
کلا همه بعد از خدمت چند سال دوره ضرورت هست و احتیاط
اگر خدایی نکرده جنگ بشه اول سربازا میرن، بعد اگر نیرو کم بیاد، اونایی که تو دوره ضرورت هستند باید برن، و نهایتاً اگر باز هم نیرو کم بیاد، اونایی که تو دوره احتیاط هستن هم باید برن.
بهتره دعا کنیم که جنگ نشه!
البته جنگ هم دیگه مثل جنگهای قدیم نیست که 8 سال طول بکشه. ولی به هر حال!
راجع معاف ها هم اطلاع ندارم.
Last edited by matin_vv; 03-01-2012 at 20:59.
تو جنگ اینقدر شلوغ میشه که کسی نره هم نمیفهمند منکه نمیرم با اینکه کارت پایان خدمت دارم
اگه کسی هست تو پیام خصوصی خبر بده!
سلام، این صفحه توضیحات کاملی داره راجع به خدمت سربازی واسه کشورهای دیگه. البته نمیدونم چقدر اطلاعاتش بروز شدس.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------
Last edited by Ezel; 03-01-2012 at 21:38. دليل: حذف اصلاح امضا - از پی ام استفاده کنید/
اینا که میگین چیه ؟! گی گفته بعد سربازی اگه جنگ بشه اجباری باید رفت
میشه بگید این اطلاعات رو از کجا گرفتید ؟
بعد الان بین گروه الف و د مثلا چه فرقی میکنه![]()
دوست من قانون سربازی به این صورت هست.
همه این کارت ها برای زمان صلح هست! و اگه جنگی بشه همه به نوبت خواهند رفت!
این موارد در سایت نظام وظیفه هم یافت میشه.
ببخشید ولی شما و دوستان دارید خیلی بزرگش میکنید . سربازی یه چیز فرمالیته است , جنگ هم بشه از این خبرا نیست راحت میشه پیچوند میخوان مثلا بیان در خونیه این همه آدم ؟! به اندازه کافی بسیج و این حرفا دارن !جوونای مملکت رو نترسونین
دوست عزیز کسی نمیترسونه صرفا اطلاع رسانیه این قانون مملکته مثل خدمت میمونه درسته اجباریه ولی خیلی ها میرین خیلی هام نمیرن امیدوارم جنگ نشه ولی اگه بشه مطمئن باش یجوری میکشن اونجا و یجوری هم میشه پیچوند جنگ با عراق که اینجوری شد خیلی اشنا سراغ دارم که دو بار رفتن خدمت یکی قبل انقلاب و بعدی تو زمان جنگ.
امیدوارم هیچ وقت جنگ نشهدرسته من خیلی کوچیک بودم ولی قشنگ یادمه صدای وضعیت قرمز خیلی روزای بدی بودن نمیخوام دوباره اون روزا تکرار بشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)