مثل شما که یه روز از مخابرات تست میذاری یه روز از پارس آنلاین![]()
مثل شما که یه روز از مخابرات تست میذاری یه روز از پارس آنلاین![]()
این تست مربوط به adsl نیست،wire less هستش،حداکثر آپلود با adsl 1 مگ هستش
دوست عزیز،دلیل فنی برای این حرفتون دارید ؟؟؟
از زباله دونی تاریخ پیدا کردم
به تاریخ ها دقت کنید
![]()
![]()
تکنولوژی adsl2+ سرعت آپلودش حداکثر 1200 kbps هستش
تا جایی که من میدونم اگه موقع تنظیمات مودم مدولاسیون +adsl2 با ضمیمه Annex M انتخاب بشه پهنای باند لاین آپلود تا 3.5Mbps افزایش پیدا میکنه اما اگه ضمیمه Annex L انتخاب بشه پهنای باند لاین آپلود تا 1Mbps خواهد بود
![]()
سلام
دوست عزيزم خطوط تلفن ايران چون 90 درصد كابل مسي هست و اين سيستم با كابل مسي نهايت تا 1مگ ميتونه آپلود داشته باشه و بيشتر از اين به هيچ عنوان امكان پذير نيست . اگه آپلود سرويس شما رو هم روي مثلا 2مگ ببندن شما بيشتر از 1مگ نميتوني ازش استفاده كني و اون بقيش فقط حالت ظاهري داره . همين سرويس ديناميت شركت نوين نت دقيقا مصداق اين قضيس .
Last edited by attaghi; 10-06-2013 at 23:21.
حرف شما و اون دوستمون کاملا درست
پس مشکل از زیرساخت و کابل و ... ست نه از تکنولوژی +adsl2 ، درسته ؟؟؟
چیزی که من گفتم اینه که تکنولوژی +adsl2 بصورت بالقوه توانایی ساپورت تا 3.5Mbps پهنای باند برای آپلود رو داره ، حالا تو ایران وضعیتمون اینه و بیشتر از 1Mbps نمی تونیم آپلود داشته باشیم تقصیره زیرساخت هست نه تکنولوژی
بله درسته .
adsl هست دوست عزیز چند صقحه قبل تر از مودم هم عکس گذاشتم در ضمن آپلود یکی از دوستام با همین adsl 2 به بالا تر هست این نکته شما می فرمایید مال adsl هست ولی جدیدا adsl 2+ هست که آپلود خیلی بالاتری رو هم پشتیبانی میکنهآپلود من روی 2048 بسته شده البته من مودمم رو از ایران تهیه نکردم شاید به این هم ربط داشته باشه و اگر adsl شما بر مبنای annex m باشد سرعت آپلود با adsl میتواند حتی از 2 مگابیت هم بیشتر باشد
اطلاعات دقیق تر راجع این موضوع :
باز اگر نتونستم دقیق راهنمایی کنم از همتون عذر خواهی میکنم![]()
Last edited by mr_exir; 11-06-2013 at 00:14.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)