تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 670 از 1124 اولاول ... 170570620660666667668669670671672673674680720770 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,691 به 6,700 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

مسخره ها جدیدا خودشون الکی ریست میکنن!
    دیروز ساعت سه id اسکایپ رو آن کردم منتظر زنگ یکی بودم، برنامه رو backgroup کردم، ساعت پنج گوشیم رو چک کردم دیدم هیچی!!! آیدیم هم آفلاینه و داره reconnect میزنه...
    پنل رو چک کردم، ساپورت ها، غیورانه ، نه یک دفعه، 5 دفعه اکانت رو ریست. کردن!!!!

امروز زنگ زدم میگم چرا؟! ( بالاخره این ماییم که باید خودمونو آماده برنامه های مخابرات کنیم!!!) میگه صبر کن، 5 min بعد جیغ جیغ میکنه که برای یه ریست باید بزنگی به ما؟! دیگه نمیگه چرا ریست کردم!!!! خط که آن بوده...
    خاک بر سر این چیزی که اسمشو گذاشتین ساپورت! هر دفعه گند میزنن به یه جا....

میگم بازم که افت دارین، اینه باند تضمین شده یک مگ؟ این که باید حداقل 128 باشه ( بیشتر نخواستیم! کمتر نکنین)....
    جوابی که داد مخم سوت کشید!!! میگه ما به فکر شماییم که حجمتون زود تموم نشه، حسابگر دزده که 512 رو رو 4 مگ میبنده!!!!!!!!!!!!!!!
    به قول یکی از دوستان، تو که اینو میگی پس خدافس

پ.ن: فقط یکی از کارکنان این شرکت جواب مردم رو میده!! خدایش هر دفعه دعاش میکنم!!!!
    این شرکت برعکس همه جاست! بقیه جاها رییس بخش جواب نمیده باید با کارمند ها چونه بزنی، اینجا رییسش باشوره، کارمند هاشون یکم ادعای اضافه دارن
    Last edited by ShadowDragon; 06-02-2013 at 12:59.

2. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دیشب دانلود من هم بیخودی گیر کرده بود و هیچی دانلود نشده بود.

4. این کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه League OF Legends's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مسکن-تنگه

پيش فرض

منم که کلا تایم اوتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

support روز 2020 ری....ده

هیچی بلد نیستند البته نمیگم خنگن، اگه نصف وقتی رو که میزارن برای آرای.شی که هر دفعه میان شرکت صبانت، انجام میدن رو روی یاد گرفتن اینکه اینترنت چیست؟ بزارن تا 1 و یا نهایت دو سال دیگه ساپورت اینترنت مخابرات خوب خواهد شد

یک سری خودم زنگ زدم 2020 طرف یهو وسط حرف زدن با من شروع کرد به حرف های بیخود زدن در مورد یه چیز دیگه! بعد چند لحظه آمد و گفت ببخشید معطل شدید

7. 2 کاربر از LORD..Amir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

support روز 2020 ری....ده

هیچی بلد نیستند البته نمیگم خنگن، اگه نصف وقتی رو که میزارن برای آرای.شی که هر دفعه میان شرکت صبانت، انجام میدن رو روی یاد گرفتن اینکه اینترنت چیست؟ بزارن تا 1 و یا نهایت دو سال دیگه ساپورت اینترنت مخابرات خوب خواهد شد

یک سری خودم زنگ زدم 2020 طرف یهو وسط حرف زدن با من شروع کرد به حرف های بیخود زدن در مورد یه چیز دیگه! بعد چند لحظه آمد و گفت ببخشید معطل شدید
    شما بر چه اساس میگی چیزی بلد نیستن؟ شما بلدی بیا تست ازت بگیریم پاس شدی اینجا مشغول کار شو
    اگه هولدت میکنن بخاطر اینه که کانکشن لاگ و گاهی اوقات credit log, deposit log یا audit log اکانت شما رو چک کنن که generate شدن لاگ هر کدوم ممکنه تا یک دقیقه هم طول بکشه

دلیل کاهش کیفیت پهنای باند مخابرات هم زیاد فروختن و تموم شدن پهای باند نیست! دلیل کاهش کیفیت رو اینجا نمیشه مطرح کرد ولی بزودی مشکلش رو از طریقی هم میکنیم و خدمات احتمالاً burst خطوط حجمی افزایش پیدا میکنه.

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما بر چه اساس میگی چیزی بلد نیستن؟ شما بلدی بیا تست ازت بگیریم پاس شدی اینجا مشغول کار شو
    اگه هولدت میکنن بخاطر اینه که کانکشن لاگ و گاهی اوقات credit log, deposit log یا audit log اکانت شما رو چک کنن که generate شدن لاگ هر کدوم ممکنه تا یک دقیقه هم طول بکشه

دلیل کاهش کیفیت پهنای باند مخابرات هم زیاد فروختن و تموم شدن پهای باند نیست! دلیل کاهش کیفیت رو اینجا نمیشه مطرح کرد ولی بزودی مشکلش رو از طریقی هم میکنیم و خدمات احتمالاً burst خطوط حجمی افزایش پیدا میکنه.
    بعضیاشون واقعا چیزی بارشون نیست
    و بهت قول میدم برخی از بچه های همین تاپیک خیلی بیشتر بلدن
    اونم وقتی که اینجا هیچکی هیچ آموزشی ندیده اما اونا دوره آموزشی دیدن و تو یه مدت با کلی مشکلات چندبار آشنا شدند
    Last edited by smohsen; 06-02-2013 at 17:58.

10. 2 کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

امیدوارم که به غیر از Burst Speed، این Sutained Speed رو هم زیاد کنین چون Burst بیشتر واسه کارهای لخظه ای مثل لود صفحه وب و یا چت و غیرست ولی اگه بخوایم یه کلیپ با کیفیت رو آنلاین نگاه کنیم باید سرعت Sustained با تک کانکشن بالا باشه.
    در ضمن مدتیه که سرعت دانلود هم افتضاح شده و حتی با 2 مگ حجمی و با 16 کانکشن هم سرعت حول و حوش 110 هستش.
    و در آخر جدی میگین که با تست پذیرش میکنید؟ اگه آره چه جور تستی؟ شفاهی؟ تشریحی؟ تستی؟ چه سوالایی و تا چه سطحی؟
    Last edited by AliMirzaie; 06-02-2013 at 19:01.

12. این کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

آدرس رو لطفا برام پ.خ کنین...خودم نیام یکی رو میفرستم بیاد
    شما هم پارتی ما بشو

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بچه ها برای ست کردن pppoe نیازی هست که isp ریستی جیزی انجام بده؟
    من ست کردم ولی عمل نمی کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

امیدوارم که به غیر از Burst Speed، این Sutained Speed رو هم زیاد کنین چون Burst بیشتر واسه کارهای لخظه ای مثل لود صفحه وب و یا چت و غیرست ولی اگه بخوایم یه کلیپ با کیفیت رو آنلاین نگاه کنیم باید سرعت Sustained با تک کانکشن بالا باشه.
    در ضمن مدتیه که سرعت دانلود هم افتضاح شده و حتی با 2 مگ حجمی و با 16 کانکشن هم سرعت حول و حوش 110 هستش.
    و در آخر جدی میگین که با تست پذیرش میکنید؟ اگه آره چه جور تستی؟ شفاهی؟ تشریحی؟ تستی؟ چه سوالایی و تا چه سطحی؟
    Sutained Speed درصورتیکه پهنای باند کیفیت داشته باشه تقریباً برابر همون پهنای باندیه شارژ میکنید.
    رزومه رو واسم پیغام خصوصی کن باقیشو بهت میگم

بچه ها برای ست کردن pppoe نیازی هست که isp ریستی جیزی انجام بده؟
    من ست کردم ولی عمل نمی کنه

اگه خط رو با مک لاک کرده باشن باید زنگ بزنی مکتو ریست کنن یا مک سیستمتو روی مودم ست کنی
    Last edited by sc@ry; 06-02-2013 at 20:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •