چه انتظاری دارین آنتی کشورهای صنعتی چون مردمش باهوش تر از ما هستن همین قدر شناسایی میکنه باقیش رو خود مردم کشور های صنعتی شناسایی میکنن به دلیل هوش زیاد شون![]()
چه انتظاری دارین آنتی کشورهای صنعتی چون مردمش باهوش تر از ما هستن همین قدر شناسایی میکنه باقیش رو خود مردم کشور های صنعتی شناسایی میکنن به دلیل هوش زیاد شون![]()
کسی نیست که microsoft security essential رو تست کنه .
به طور کلی نظرتون درباره اون چیه؟
bitdefender total2013 : وقتی از زیپ خارج کردم خودکار 300 مورد حذف شد و بعد با اسکن 4 مورد حذف شد و در نهایت 304 مورد شناسایی شد.
باقیمانده:![]()
سلام
ممنون jolan عزیز بابت گذاشتن تست امسی سافت
امروز من صبح تست زدم ولی اصلا حوصله شات و این چیز ها نبود چون اصلا روز خوبی نبود برای من امید به خدا
من یه ایرادی دارم به دوستانی که برای سرور کسپر اسکای ویروس ها را ارسال کردند اگر قرار به ارسال هست از این پس بقیه آنتی ها هم باید ارسال کنند خیلی راحت من اگه توی لینک زیر لینک دانلود این فایل را میگذاشتم مطمئن باشید به 6 تا 10 ساعت نمیکشید همش را میشناخت ( اگر مخرب باشند ) پس دوستان شرایط را یکسان کنند و از ارسال مخرب ها خودداری کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا ما به این نتایج فعلی هم اعتراضی نداریم چون قراره قدرت دیتابیس تست بشه نه بقیه پارامتر ها
به نظر من کمودو یا آنلاین آرمور همش را بلاک میکنند پس دلیلی نمیشه و اینجا فقط قدرت دیتابیس ها هست ( البته دوستان لطفا در تست های بعدی از ارسال مخرب ها خودداری کنند )
برای مثال یک نمونه اش با امسی سافت هم از رفتار تشخیص داد هم سایت اتصال دهنده بهش را اعلام کرد مخرب هست
![]()
Last edited by xman681; 23-08-2012 at 22:35.
سلام دوست عزیزمن یه ایرادی دارم به دوستانی که برای سرور کسپر اسکای ویروس ها را ارسال کردند اگر قرار به ارسال هست از این پس بقیه آنتی ها هم باید ارسال کنند خیلی راحت من اگه توی لینک زیر لینک دانلود این فایل را میگذاشتم مطمئن باشید به 6 تا 10 ساعت نمیکشید همش را میشناخت ( اگر مخرب باشند ) پس دوستان شرایط را یکسان کنند و از ارسال مخرب ها خودداری کنند
شرایط قبل از اپدیت که یکسان بوده یعنی مخرب گذاشته شده و انتی ویروسهای مختلف تست و نتاییج قرار داده شده
این ارسال مخرب به هیچ عنوان تایید نمیشه باید تا پایان مراحل تست دوستان از ارسال مخرب خودداری کنند
اما مسله اینجاست که دوستان فکر کردند که تست به پایان رسیده و مخرب رو ارسال کردن بعد از تست عباس گفت که باید دوباره تست بزنیم که ببینیم سرعت عمل دیتابیس انتی ها چجوری هستن اگه از اول مشخص شده بود تست به پایان نرسیده مطمینا دوستان برای کسپرسکی ارسال نمیکردند![]()
سلام
1-چه ویروس بازیی است اینجا .... !!
2- در مورد ارسال مخربها باید عرض کنم که دوستان فکر میکنند که مخربها را برای لابراتوار آنتی ویروسشون ارسال کردند و بعد از اپدیت، آنتی ویروسشون تشخیص داده! ؛؛ عزیزان باید خدمتتان عرض کنم این نمونه ها که در نت منتشر میشه و به دست من و شما میفته شک نکنید که قبلش توسط تیمهای آنتی ویروسهای مختلف شکار میشه(البته اگر تیم درست و حسابی داشته باشند)..... پس الکی خودتونو خسته نکنید و فایل واسه آنتی ویروستون نفرستید!!!(مگر اینکه واقعا یک نمونه پیدا کنید که در سطح وب منتشر نشده باشه! و یک زیرو دی واقعی باشه، که اون بحثش فرق میکنه، من خودم این نمونه را میفرستم)
3- این نوع تستها براتون خسته کننده میشه............ میگین نه؟ برین جلو خودتون بهش میرسین!؛؛ ضمنا یه حالت بچه بازی میشه( البته به کسی بر نخوره) و همه آنتی ویروسشون را به رخ بقیه میشکن. ضمنا اینجوری از یکی از اهداف این تاپیک که آشنایی با سوییت مورد استفاده مونه هم دور میشیم. البته من مخالف کامل این تستها نیستم... ولی بحث اینه که خواه ناخواه این مخربها بعد از چند ساعت(کمتر و بیشتر) به دیتابیسهای آنتی ویروسها اضافه میشه، الان در دنیای امنیت مهم تعداد تشخیص نیست، بحث اینه که قبل از این چند ساعت( یعنی قبل از تشخیص) یعنی حین: فرایند کشف نمونه + قرار گیری روی سرور در قالب یک بسته آپدیت + دریافت توسط کاربر ==>آنتی ویروسمون بتونه از ما دفاع کنه....
البته برای تنوع هر چند وقت یکبار از نوع تستها هم داشته باشیم بد نیست؛ همین.
4-بحث بلوک شد من چند تا از نمونه های باقی مونده را برسی کردم و کومودو برخی را که در دیتابیس نبود را توسط دیفنس پلاس ، کشف و بلوک کرد و بقیه هم بلوک!(چیزی در نمیره این وسط)
به عنوان مثال:
دوستان من فقط نظر خودمو گفتم، منو ببخشید....
موفق باشید![]()
سلان علی جان
با قسمتی زیادی از حرف های شما موافقم به خصوص این قسمتش
ولی مشکلی که باهاش دارم شما سعی میکنید دیتابیس آنتی ویروس ها رو کم اهمیت جلوه میدین (البته این برداشت من از کامنت شما بود شایدم اشتباه باشه )ضمنا اینجوری از یکی از اهداف این تاپیک که آشنایی با سوییت مورد استفاده مونه هم دور میشیم
بله برای کابر حرفه ای مثل شما با وجود HIPS شاید هیچ وقت نیاز به آنتی ویروس نداشته باشین ولی ما با 90 درصد کاربرانی سر و کار داریم که شاید حتی کلمه HIPS رو هم نشنیده باشن و با یک سری سوال های گیج کننده طرف بشن
این پروسه برای من جذابیت داره و به نظر من هم بچه بازی نیست :
تست اولیه آنتی ویروس بعد از انتشار ویروس ها: اینجا میتونیم با هوش مصنوعی و قدرت دیتابیس آنتی ویروس ها در مقابل ویروسات نسبتاً جدید آشنا بشیم
مدتی پس از آپدیت آنتی ویروس : اینجا هم میتونیم به حرف شما برسیم که(البته اگر تیم درست و حسابی داشته باشند).میتونیم بفهمیم که کدام شرکت ها به قول شما تیم درست و حسابی دارن
البته قبلا هم گفتم به نظر من بهترین تست ها Dynamic Test است ولی مشکل اینو داریم که خیلی از کاربران حاضر به انجام این تست ها نیستند با این حال من سعی میکنم تست بعدی Dynamic Test باشه ولی میدونم اکثر کاربران میان و نتیجه اسکن با آنتی ویروسشون رو میذارن و میرن
آخرین آپدیت
امسی سافت 292/324
آویرا 315/324
کمودو 151/324
Last edited by jolan57; 24-08-2012 at 00:19.
سلام عباس آقا
1- به جان جفتمون من با این تستها مخالف نیستم. اینجا داره دیتابیس تست میشه. منم مشکلی ندارم. عرض کردم که به شکل دوره ای این تستها را داشته باشیم خوبه. فقط خواستم کمی ذهنها را باز کرده باشم... همینطوری هم که گفتم میتونیم بفهمیم که کدام آنتی ویروس تیم خوبی داره، سرعت عمل خوبی داره، بعد از کشف یک نمونه بیخیال نیستند و دلشون برای کاربراشون و برای اعتبار خودشون میسوزه و ضمنا با هوش مصنوعی و قدرت دیتابیس هم اشنا میشیم. همینهاست که باعث میشه من بگم: با این تستها مخالف نیستم. و این یعنی دقیقا==> من مخالف نیستم.(خودم اگر نیستم، شرایط اجازه نمیده)
2- در مورد بچه بازی (شاید این کلمه را نباید بکار میبردم) منظورم این بود که نوع نگاه ما به این تستها اگر به بیراهه بره میتونه این حالت را در مَنه کاربر ایجاد کنه.....
3- در مورد کاربران مبتدی تر مثل من، اگر توی تستی که میکنه کل سوییت در گیر بشه، کاربر یک هفته ای راه دو ماهه رو میره.
4- در مورد کم اهمیت جلوه دادن دیتابیس: نه! من برام شناسایی مهمه. دیتابیس مهمه. هر کی میگه نیست، داره دروغ میگه. حالا که بحث به اینجا رسید یک نکنه داخل پرانتز بگم:( ولی برام این هم مهمه که بهش تکیه نکنم، من همیشه خودمو بین اون چند ساعت میبینم)
5- تست بعدی تونم از همین نوع باشه، احساس میکنم یک مقدار باید این تستها را هم داشته باشیم و جاش خالی بود.... (ما هم که بازنشسته شدیم کنار وامیستیم)
در مورد صحبت های دوستان من هم تایید میکنم صحبت Jolan عزیز چون خودم به کرات دیدم 99 % کاربران فقط آنتی ویروس را با دیتابیس و اسکن میشناسند و اصلا از فایروال و .... اطلاعاتی ندارند
برای نمونه من برای یکی از دوستام فایروال آنلاین آرمور را نصب کردم چند وقت بعد گفت بیا این آشغال را ببر چقدر سوال میکنه اعصاب آدم را خورد میکنه
تازه کمودو را اگه نصب میگردم مطمئنا کافر میشد دیگه
حتی همین پیغام های ساده امسی سافت را هم کاربران اعتراض بهش دارند و میگند بیخود هست پس به نظر من حالا حالا ها بخصوص ایران آنتی ها فقط با دیتابیس میتونند جا باز کنند بین کاربران
موفق باشید
امسی شناخت مخرب ها را کامل کرد امروز صبح
![]()
Last edited by xman681; 24-08-2012 at 10:55.
Win32/Kryptikآنتی ویروس هایی که میشناسند
Comodo
ESET-NOD32
McAfee
مناسب برای اجرا وDynamic test, میتونید از Sandboxie یا Shadow defender استفاده کنید
Last edited by jolan57; 24-08-2012 at 11:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)