وای چقدر چرت و پرته!
دیروز اگه دو عدد رو جمع میزدی، میشد 30 گیگ، امروز جمع میزنی میشه 31 گیگ!
چند روز پیش جمع زده بودم، شده بود 27 گیگ! قانون پایستگی ترافیک برقرار نیست! ترافیک از بین نمیره ولی تولید میشه!![]()
وای چقدر چرت و پرته!
دیروز اگه دو عدد رو جمع میزدی، میشد 30 گیگ، امروز جمع میزنی میشه 31 گیگ!
چند روز پیش جمع زده بودم، شده بود 27 گیگ! قانون پایستگی ترافیک برقرار نیست! ترافیک از بین نمیره ولی تولید میشه!![]()
عدد بالایی بر حسب کیلو بایته و اگه اونو تقسیم بر 1024 کنی میش مصرف برحسب مگابایت....
عدد پایینی معلوم نیست واحدش چیه ولی اگه تقسیم بر صدش کنی میشه حجم باقی مونده بر حسب مگابایت..
طبق عکس شما 139 گیگ حجم داری...حالا اگه حساب کنی درست در میاد
دوست عزیز اون اعداد و ارقا فوق سری هستش که فقط خود ایرانسل سر در میارهالبته م که بعید میدونم خودشونم هم سر در بیارن
منم 4 گیگ داشتم 2 روز اول تموم شد اصلا کار نکردم. نمیدونم چطوری حساب میکنه. بر واحد عدد - سانتی متر- متر - کیلوگرم- تن و ...
![]()
![]()
حالا به اون حرفم رسیدی که اون اعداد چرتو پرت هستن!!!![]()
آره بالایی که خودش گفته کیلوبایته و من تو محاسباتم همیشه دو بار تقسیم بر 1024ش میکنم که گیگابایتش به دست بیاد...
ولی خوب عدد پایینی خیلی جالبه!
مرسی که توضیح دادی...
میدونی یاد سیستم اکانتینگ IBSng افتادم که مخابرات قبلا ها استفاده میکرد!
اونجا میزان شارژ رو بر حسب قرون مینوشت!
مثلا وقتی 10 تومن شارژ میکردی، مینوشت 10000000!
خلاصه خیلی جالب بود! شاید اینم قرون باشه!![]()
بچه ها یه سوالی.اگه کسی وایمکس داشته باشه با گوشیه آیفون هم میتونه بهش وصل شه؟
مودمت وایرلس باشه در محدودش باشی می تونی.بچه ها یه سوالی.اگه کسی وایمکس داشته باشه با گوشیه آیفون هم میتونه بهش وصل شه؟
بخش تنظیمات فیس بوک همیشه https هست و خودم الان به اون قسمت نمی تونم برم برات توضیح بدم و عکس بگیرم.![]()
اما سادس کمی در تنظیمات بگردی یه تیک هست برداری صفحات اصلی عادی میشه.
جی میل هم همینطوره.
Last edited by Alireza Taji; 11-02-2012 at 15:16.
بچه ها این روزا کیفیت اینترنت اومده پایین-مثلا سایت گوگل جون میکنه تا بازشه. اما سایت هایی با دامنه ir به راحتی باز میشن
مشکل کل کشور بوده. و فقط به ایرانسل نیست و همه شرکتا اینطورین و به مخابرات ربط داره......دلیلش هم واضحه دیگه به خاطر ایامی که الان توش قرار داریم!!.البته الان تقریبا بهتر شده و اکثر سایتا باز میشه....
من تا روز 22 بهمن مشكلي نداشت با وي پي ان هم همه ايميل ها باز ميشد ولي الان بدون وي پي ان و با وي پي ان سايت هاي Https خارجي رو نميتونه باز كنه يعني 10 بار بايد ريفرش كني تا نصفش رو بياره با سرعت 3مگ و 512 خودم يكي هست فرقي نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)