تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 670 از 1024 اولاول ... 170570620660666667668669670671672673674680720770 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,691 به 6,700 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

عجیبه، روی سایت آزمونای سنجش نحوه ی رفع نقص کارت جامع دوم اومده ولی خود کارت نیومده!

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عربی و ریاضی خیلی مهم هستن !! ، درصدهای پارسال من این بود :

ادبیات 50
    عربی 13
    دین و زندگی 35
    زبان 60
    ریاضی 30
    فیزیک 44
    شیمی 48

ولی رتبم شد حدود 10 هزار منطقه و فکر کنم 20 یا 21 هزار کشور !
    خیلی کارنامه ها رو دیدم که فقط عربی و معارفش از بیشتر بوده ولی رتبش مثلا شده 8 یا 7 هزار ، توی همون گزینه ی دو هم چند تا هست ...

مثلا یکی از دوستانم رتبش شد 9 هزار ، ریاضی رو فقط زده بود 40 ، فیزیک و شیمی هم به ترتیب 16 ! و 30 زده بود
    عمومیاش رو دقیق نمی دونم ...

یکی دیگه از دوستانم رتبش شد حدود 800 ، ریاضیش زیر 40 بود ولی فیزیک بالای 60 و شیمی رو حدود 80 زده بود ، این رو هم عمومیهاش رو دقیق نمی دونم ...

یا یکی دیگه از دوستانم ! که رتبش شد حدود 4 هزار درصدهاش تقریبا اینجوری بود :

ادبیات زیر 40
    عربی 85
    دین و زندگی 45
    زبان زیر 30
    ریاضی 25
    فیزیک حدود 60
    شیمی 40

عربی خیلی تاثیر داره !! درسی که من هیچ وقت خوب نمی خوندم ...
    پس کلا قانون و قاعده خاصی نیست ها؟

یا شاید اینا از این جایگاه های مخصوص دارن. اسمش رو فراموش کردم. آها سهمیه. شاید سهمیه دارن ها؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

یا شاید اینا از این جایگاه های مخصوص دارن. اسمش رو فراموش کردم. آها سهمیه. شاید سهمیه دارن ها؟
    تا اونجایی که من می دونم و تقریبا هم مطمئنم ، همشون سهمیه ی منطقه ی 2 شرکت کردن ...

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من کتابام رو گم کردم از یکی کتاب گرفتم ولی برای سال 85 هست از رو اون ها بخونم مشکلی نداره؟

داره خودمونی میشه D & G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

پس کلا قانون و قاعده خاصی نیست ها؟

منو دوستام مال سال 88 رو بررسی کردیم (رتبه های زیر1000 از سایت قلم) دیدیم بیشتر شیمی و ادبیات تاثیرش زیاد بوده عربی پارسال سطح درصدا بالا بود حدود 138 تا (به گفته گاج تو سنجش آخر) 100 داشتیم ولی ادبیات اصلا 100 نداشتیم...کلا هر درسی که سطح درصداش پایین تر باشه بالاتر زدنش موثرتره پس تا وقتی که کنکور امسالو ندیم مشخص نمی شه که کدوم موثرتره

داره خودمونی میشه hossein1320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه سوال داشتم
    معلم ما قسمت نمودارها رو خوب درس نداده یعنی تستی درس نداده البته من کتاب کمک آموزشی رمزینه و خوشخوان دارم ولی یه کم طولانین به نظر شما من این قسمت رو بخونم ؟
    تو این چندساله تو کنکور از نمودار ها سوال اومده؟

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من کتابام رو گم کردم از یکی کتاب گرفتم ولی برای سال 85 هست از رو اون ها بخونم مشکلی نداره؟
    ??
    کتاب های پیش سال 84 و85 رو بخون مشکلی پیش نمیاد؟

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    بلاخره وقت بذاریم واسه امتحان نهایی پیش2 یا نه؟
    تاثیر داره یا واسه سال دیگه تاثیر داره؟
    من که گیج شدم تو این وقت کمی که دارم.
    اگه منبعی مطمئن گفته به منم بگین تا برم ببینم.
    ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان کنکوری 89 و آرزوی موفقیت

من یه داوطلب رشته ی ریاضی منطقه 3 می باشم
    از دوستان خواهش می کنم در یه مورد کمکم کنند
    راستش من سال 88 هم کنکور شرکت کردم از بهمن ماه سال سوم هم درس خوندن برای کنکور رو به طور جدی شروع کردم و دبیرم بهم می گفت تو ریاضی توی کنکور 80 به بالا میزنی ولی به دلیل اضطراب شب کنکور خوابم نبرد و صبح عین اعدامی ها رفتم کنکور دادم خیلی از سوال های عمومی را توی شک بین دو گزینه رها کردم تا در دور بعد بیام و جوابشون بدم اما به سوالات زبان رسیدم وقتی می خواستم 2 ریدینگ رو جواب بدم زمان تمام شد و برگه ام رو ازم گرفتن اگه می رسیدم جواب بدم درصد هام به ترتیب ادبات 65 که شد 40 عربی 85 که شد 50 دینی 80 که شد 64 زبان 80که شد 44 و حتی عربی هم فکر می کردم که همون 85 زدم تا کارنامم اومد فکر کردم سازمان سنجش اشتباه کرده تا یادم اومد که خودم چه کار کردم وقتی که برگم رو ازم گرفتن دیگه حس خیلی بدی پیدا کردم وقتی که سوال های اختصصاصی رو گرفتم رفتم روی ریاضی اعصابم بسیار خورد بود و به فکر عمومی ها بودم بعد از یه مدت خواستم از جلسه بیام بیرون که به یاد خانواده افتادم که پشت در منتظر بودم به درس فیزیک که رسیدم کم کم روحیم رو به دست آوردم و به شیمی که رسیدم وقتی به سوالات پیش دانشگاهی و دو سوال از سال سوم رسیدم اعلام کرد وقت تمام شده انگار برق گرفتم و خیلی حالم گرفته شد با این حال درصد ریاضیم شد 20 فیزیک 60 و شیمی 40 درصد و رتبم توی منطقه 3 شد 2600 و کشوری 21000 و مهندسی شیمی دانشگاه اراک شبانه قبول شدم و همه بهم می گفتند که پاشو برو درست رو بخون اما من نمی خواستم و به دلیل این که درس خوندن برای کنکور 89 رو از فردای روز امتحان دانشگاه آزاد حدود 15 16 تیر 88 شروع کردم نرفتم دانشگاه و موندم تا یه سال دیگه شرکت کنم و از همان تابستان روزانه در حدود 12 ساعت درس می خواندم
    من خیلی دوست داشتم مهندسی شیمی دانشگاه شریف یا تهران یا امیرکبیر قبول بشم از دوران راهنمایی
    امسال توی آزمون های گاج شرکت می کنم و رتبه ام بین 80 تا 120 کشور و در منطقه 3 بین 8تا 20 میشه

حالا بیش تر از دوستان یه سوال در مورد آزمون های سنجش دارم در امتحان اول جامع درصد هام به صورت
    ادبیات 70
    عربی 68
    دینی 64
    زبان 80
    ریاضی 70
    فیزیک 70
    شیمی 45 (به دلیل زود گرفتن برگه ها و نخواندن فصل آخر شیمی پیش طبق برنامه گاج)
    رتبه در منطقه 3 : 80
    رتبه کشوری : 1700
    معدل کتبی : 18
    رتبه معادل در کنکور سراسری : 127 شد
    حالا با توجه به این که در منطقه 3 تا رتبه 140 تا 150 دانشگاه شریف قبول میشن و دوستام پارسال در سنجش هر رتبه ای آوردن توی کنکور سراسری حدود 5/1 برابر شد به نظرتون من امسال رتبم توی کنکور چند میشه
    خواهش می کنم دوستان اگر تجربه ای در رابطه با آزپمون سنجش دارن بیان کنن
    با تشکر از دوستان که به حرفام گوش دادن

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    بلاخره وقت بذاریم واسه امتحان نهایی پیش2 یا نه؟
    تاثیر داره یا واسه سال دیگه تاثیر داره؟
    من که گیج شدم تو این وقت کمی که دارم.
    اگه منبعی مطمئن گفته به منم بگین تا برم ببینم.
    ممنونم
    به نظر من ریسک نکن.

به قول معلم دیف ما همیشه میاد میگه, تو این مملکت اصلا قانون نیست. هر کسی که از صبح پا میشه یه قانون وضع میکنه و صبح روز بعدش نقضش میکنه. اصلا معلوم نیست.

ممکنه امروز بگن تاثیر نداره ولی یه روز مونده به روز نهایی, بگن نه ما تاثیر دادیم.

بعلاوه وقتی هم کنکور داری و هم امتحان نهایی دیگه چه فرصت از این بهتر که اونا رو خوب بخونی برای کنکور؟

11. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •