عجیبه، روی سایت آزمونای سنجش نحوه ی رفع نقص کارت جامع دوم اومده ولی خود کارت نیومده!
عجیبه، روی سایت آزمونای سنجش نحوه ی رفع نقص کارت جامع دوم اومده ولی خود کارت نیومده!
پس کلا قانون و قاعده خاصی نیست ها؟
یا شاید اینا از این جایگاه های مخصوص دارن. اسمش رو فراموش کردم. آها سهمیه. شاید سهمیه دارن ها؟
تا اونجایی که من می دونم و تقریبا هم مطمئنم ، همشون سهمیه ی منطقه ی 2 شرکت کردن ...یا شاید اینا از این جایگاه های مخصوص دارن. اسمش رو فراموش کردم. آها سهمیه. شاید سهمیه دارن ها؟
من کتابام رو گم کردم از یکی کتاب گرفتم ولی برای سال 85 هست از رو اون ها بخونم مشکلی نداره؟
منو دوستام مال سال 88 رو بررسی کردیم (رتبه های زیر1000 از سایت قلم) دیدیم بیشتر شیمی و ادبیات تاثیرش زیاد بوده عربی پارسال سطح درصدا بالا بود حدود 138 تا (به گفته گاج تو سنجش آخر) 100 داشتیم ولی ادبیات اصلا 100 نداشتیم...کلا هر درسی که سطح درصداش پایین تر باشه بالاتر زدنش موثرتره پس تا وقتی که کنکور امسالو ندیم مشخص نمی شه که کدوم موثرتره
یه سوال داشتم
معلم ما قسمت نمودارها رو خوب درس نداده یعنی تستی درس نداده البته من کتاب کمک آموزشی رمزینه و خوشخوان دارم ولی یه کم طولانین به نظر شما من این قسمت رو بخونم ؟
تو این چندساله تو کنکور از نمودار ها سوال اومده؟
??
کتاب های پیش سال 84 و85 رو بخون مشکلی پیش نمیاد؟![]()
سلام دوستان
بلاخره وقت بذاریم واسه امتحان نهایی پیش2 یا نه؟
تاثیر داره یا واسه سال دیگه تاثیر داره؟
من که گیج شدم تو این وقت کمی که دارم.
اگه منبعی مطمئن گفته به منم بگین تا برم ببینم.
ممنونم
با سلام خدمت دوستان کنکوری 89 و آرزوی موفقیت
من یه داوطلب رشته ی ریاضی منطقه 3 می باشم
از دوستان خواهش می کنم در یه مورد کمکم کنند
راستش من سال 88 هم کنکور شرکت کردم از بهمن ماه سال سوم هم درس خوندن برای کنکور رو به طور جدی شروع کردم و دبیرم بهم می گفت تو ریاضی توی کنکور 80 به بالا میزنی ولی به دلیل اضطراب شب کنکور خوابم نبرد و صبح عین اعدامی ها رفتم کنکور دادم خیلی از سوال های عمومی را توی شک بین دو گزینه رها کردم تا در دور بعد بیام و جوابشون بدم اما به سوالات زبان رسیدم وقتی می خواستم 2 ریدینگ رو جواب بدم زمان تمام شد و برگه ام رو ازم گرفتن اگه می رسیدم جواب بدم درصد هام به ترتیب ادبات 65 که شد 40 عربی 85 که شد 50 دینی 80 که شد 64 زبان 80که شد 44 و حتی عربی هم فکر می کردم که همون 85 زدم تا کارنامم اومد فکر کردم سازمان سنجش اشتباه کرده تا یادم اومد که خودم چه کار کردم وقتی که برگم رو ازم گرفتن دیگه حس خیلی بدی پیدا کردم وقتی که سوال های اختصصاصی رو گرفتم رفتم روی ریاضی اعصابم بسیار خورد بود و به فکر عمومی ها بودم بعد از یه مدت خواستم از جلسه بیام بیرون که به یاد خانواده افتادم که پشت در منتظر بودم به درس فیزیک که رسیدم کم کم روحیم رو به دست آوردم و به شیمی که رسیدم وقتی به سوالات پیش دانشگاهی و دو سوال از سال سوم رسیدم اعلام کرد وقت تمام شده انگار برق گرفتم و خیلی حالم گرفته شد با این حال درصد ریاضیم شد 20 فیزیک 60 و شیمی 40 درصد و رتبم توی منطقه 3 شد 2600 و کشوری 21000 و مهندسی شیمی دانشگاه اراک شبانه قبول شدم و همه بهم می گفتند که پاشو برو درست رو بخون اما من نمی خواستم و به دلیل این که درس خوندن برای کنکور 89 رو از فردای روز امتحان دانشگاه آزاد حدود 15 16 تیر 88 شروع کردم نرفتم دانشگاه و موندم تا یه سال دیگه شرکت کنم و از همان تابستان روزانه در حدود 12 ساعت درس می خواندم
من خیلی دوست داشتم مهندسی شیمی دانشگاه شریف یا تهران یا امیرکبیر قبول بشم از دوران راهنمایی
امسال توی آزمون های گاج شرکت می کنم و رتبه ام بین 80 تا 120 کشور و در منطقه 3 بین 8تا 20 میشه
حالا بیش تر از دوستان یه سوال در مورد آزمون های سنجش دارم در امتحان اول جامع درصد هام به صورت
ادبیات 70
عربی 68
دینی 64
زبان 80
ریاضی 70
فیزیک 70
شیمی 45 (به دلیل زود گرفتن برگه ها و نخواندن فصل آخر شیمی پیش طبق برنامه گاج)
رتبه در منطقه 3 : 80
رتبه کشوری : 1700
معدل کتبی : 18
رتبه معادل در کنکور سراسری : 127 شد
حالا با توجه به این که در منطقه 3 تا رتبه 140 تا 150 دانشگاه شریف قبول میشن و دوستام پارسال در سنجش هر رتبه ای آوردن توی کنکور سراسری حدود 5/1 برابر شد به نظرتون من امسال رتبم توی کنکور چند میشه
خواهش می کنم دوستان اگر تجربه ای در رابطه با آزپمون سنجش دارن بیان کنن
با تشکر از دوستان که به حرفام گوش دادن
به نظر من ریسک نکن.
به قول معلم دیف ما همیشه میاد میگه, تو این مملکت اصلا قانون نیست. هر کسی که از صبح پا میشه یه قانون وضع میکنه و صبح روز بعدش نقضش میکنه. اصلا معلوم نیست.
ممکنه امروز بگن تاثیر نداره ولی یه روز مونده به روز نهایی, بگن نه ما تاثیر دادیم.
بعلاوه وقتی هم کنکور داری و هم امتحان نهایی دیگه چه فرصت از این بهتر که اونا رو خوب بخونی برای کنکور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)