این شارپ ال ای 830 یو من خیلی جاها دیدم مشکیش خیلی افتضاحه در حد lcd یای 2 سال پیش سامسونگ کنتراست داره.
این شارپ ال ای 830 یو من خیلی جاها دیدم مشکیش خیلی افتضاحه در حد lcd یای 2 سال پیش سامسونگ کنتراست داره.
یه دفعه دیگه ببینم موقع بحث به هم دیگه توهین کردین و یا با لحن تمسخر آمیز جواب هم دیگرو دادین دسترسی اون کسی که بحث رو شروع کرده و کسی که جواب داده با هم قطع میشه فرقیم نداره چه کسی باشه.
Xvision با این قیمت مدلهای نسبتا خوبی دارد.
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنن که آیا خرید hx800 هنوز بصرفه هست یا نه؟
در ضمن معایبnx720 نسبت به hx800 چیه؟
کسی جواب مارو نمیده
دوستان بین مدل های سونی ex720 و nx720 و پاناسونیک st30 کدوم بهتره؟
اول کدوم؟دوم کدوم و سوم کدوم خوبه؟
ممنون
ببخشید hx800 سنسور تشخیص حضور فرد تو مشخصاتش نیست در صورتی که تو تاپیک ها گفتن داره میشه کسی توضیح بده،در ضمن kdl با klv این tv خیلی از نظر امکانات با هم متفاوته؟
سلام دوست عزیز
اطلاعات شما کاملا درسته
مدل PFL9705 جزو Full LED های خوب هست و همچنین پلاسمای پایونیر.اما خب قیمت ها بالای 3میلیون که با توجه به قیمت و کیفیت مناسب شارپ و پنل خوب این TV به شما در انتخابتون تبریک میگم و مبارک باشه. من خودم چشم بازار در آوردم بالاخره شارپ خریدم.
دوستان عزیز در مورد کیفیت و تکنولوژی شارپ همین بس که کمپانی دوست داشتنی Apple خط تولید تمام LCD هاشو به SHARP محول کرده.
دوست عزیز بهتره سمت سامسونگ نری چون اصولا دیگه TV نیستن و بیشتر تجاریه
من به شخصه کیفیت تصویر و تکنولوژی پایونیر ، فیلیپس و شارپ رو پسندیدم و خودم بخاطر وجود نمایندگی مادیران و محترم شمردن مشتری شارپ LE700M گرفتم و همین الان هم دارم لذت می برم.
سونی مدل HX 925 هم تلویزیون خوبیه
باز هم میگم از تلویزیون تصویر خوب بخواه ما بقی امکانات با رسیورها و پلیرها قابل پوشش هستن.
1-st30
2-nx720
3-ex720
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)