چرا نباید به خواسته های به حقمون برسیم؟
عرض سلام دارم خدمت همه دوستان
به اعتقاد من کونامی در ساخت pes 2010 نتونسته موفق عمل کنه و کارنامه خوبی در این زمینه از خودش به جای نگذاشته.
برای گفته خودم دلایلی دارم که خدمت همگی عرض خواهم کرد.
به سوال از همه شما دارم ، مگر همه ما انتظار نداریم تا کونامی تو نسخه های جدیدش در جهت بهبود بازی قدم گذاشته باشه ؟
اصلا" برزگترین انگیزه ما مگر این نیست که هر ساله شاهد تحولات چشمگیر تر در جهت هر چه زیباتر شدن بازی باشیم؟
خوب همه این موارد در چه صورت اتفاق می افته؟ پاسخ کاملا" واضح و روشنه ، زمانیکه نقاط قوت بازی رویا حفظ کند یا نسبت به هرچه بهتر شدنش اقداماتی رو صورت بدن ضمن اینکه کاستی ها رو هم به نسبت ،از بین ببرند یا به حداقل برسونن.
ببینید دوستان من اصلا" انتظار ندارم تا کونامی تو شبیه سازیه فوتبال به یکباره دست به اقدامات اساسی بزنه و یا اینکه در گیم پلی تغییراتی رو اعمال کنه که رضایت همه رو جلب کرده باشه.
جلب رضایت همه نه عملی هست نه تو کوتاه مدت انتظارچنین تحولات اساسی منطقی هست.
ولی منه گیمر حداقل انتظارم از کونامی اینه که آیتم های مثبتی که تو نسخه های قبلی وجود داره رو دستخوش تغییر نکه یا اگر هم منوال بر این تغییرات هست در جهت بهبودش حرکت کنند نه تخریبش.
این بدیهی ترین انتظاریه که همه ما داریم و فکر میکنم کاملا" معقولانه و به حقه.
واقعا" برای من جای سوال چرا کونامی اون سیستم پاس دادنهای روان و فوق العاده زیبای pes 09 رو تغییر داده و تو نسخه pes 10 اینقدر غیر طبیعی و نا امید کنندش کرده.
واقعا" تو کجای دنیا اینقدر پاسها با سرعت زیاد بین بازیکنا رد و بدل میشه؟ والا به خدا من هر موقع pes 10 رو بازی میکنم و شروع میکنم به پاسکاری سرعت توپ اینقدر زیاده که به یاد فوتبال 89 سونی می افتم ، از همتون می خوام دقت کنید چقدر این پاسها تو pes 09 به زیبایی و نرم رد و بدل میشد ، ولی حالا چی؟
یه جمله بیشتر نمی تونم بگم و اونم اینه که واقعا" متأسفم