تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 670 از 1211 اولاول ... 1705706206606666676686696706716726736746807207701170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,691 به 6,700 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چرا نباید به خواسته های به حقمون برسیم؟

عرض سلام دارم خدمت همه دوستان

به اعتقاد من کونامی در ساخت pes 2010 نتونسته موفق عمل کنه و کارنامه خوبی در این زمینه از خودش به جای نگذاشته.
    برای گفته خودم دلایلی دارم که خدمت همگی عرض خواهم کرد.

به سوال از همه شما دارم ، مگر همه ما انتظار نداریم تا کونامی تو نسخه های جدیدش در جهت بهبود بازی قدم گذاشته باشه ؟

اصلا" برزگترین انگیزه ما مگر این نیست که هر ساله شاهد تحولات چشمگیر تر در جهت هر چه زیباتر شدن بازی باشیم؟

خوب همه این موارد در چه صورت اتفاق می افته؟ پاسخ کاملا" واضح و روشنه ، زمانیکه نقاط قوت بازی رویا حفظ کند یا نسبت به هرچه بهتر شدنش اقداماتی رو صورت بدن ضمن اینکه کاستی ها رو هم به نسبت ،از بین ببرند یا به حداقل برسونن.

ببینید دوستان من اصلا" انتظار ندارم تا کونامی تو شبیه سازیه فوتبال به یکباره دست به اقدامات اساسی بزنه و یا اینکه در گیم پلی تغییراتی رو اعمال کنه که رضایت همه رو جلب کرده باشه.
    جلب رضایت همه نه عملی هست نه تو کوتاه مدت انتظارچنین تحولات اساسی منطقی هست.

ولی منه گیمر حداقل انتظارم از کونامی اینه که آیتم های مثبتی که تو نسخه های قبلی وجود داره رو دستخوش تغییر نکه یا اگر هم منوال بر این تغییرات هست در جهت بهبودش حرکت کنند نه تخریبش.

این بدیهی ترین انتظاریه که همه ما داریم و فکر میکنم کاملا" معقولانه و به حقه.

واقعا" برای من جای سوال چرا کونامی اون سیستم پاس دادنهای روان و فوق العاده زیبای pes 09 رو تغییر داده و تو نسخه pes 10 اینقدر غیر طبیعی و نا امید کنندش کرده.

واقعا" تو کجای دنیا اینقدر پاسها با سرعت زیاد بین بازیکنا رد و بدل میشه؟ والا به خدا من هر موقع pes 10 رو بازی میکنم و شروع میکنم به پاسکاری سرعت توپ اینقدر زیاده که به یاد فوتبال 89 سونی می افتم ، از همتون می خوام دقت کنید چقدر این پاسها تو pes 09 به زیبایی و نرم رد و بدل میشد ، ولی حالا چی؟

یه جمله بیشتر نمی تونم بگم و اونم اینه که واقعا" متأسفم

2. این کاربر از Talar2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

معلومه خیلی وقت آزاد داری
    --------
    دوست عزیز اینجا همه وقت آزاد دارند که بازی رو انجام میدهند. لطفا توهین نکنید

4. این کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز پچهای pes edit همشون با کیت سرور کار میکنن شما وقتی نصب میکنی نباید کیت سرور رو غیر فعال کنی باید فعال باشه تا عمل کنه
    این پچ بخوبی کار میکنه
    یا علی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    سر کوچه !!!

پيش فرض

دوستان اين قسمت community چه كاري انجام ميده من روي ايكس باكس دارم انجام ميدم زيرش نوشته شما با دوستاتون ميتونيد جام يا ليگ برگزار كنيد و ركورداتون ذخيره ميشه ميشه بيشتر توضيح بدين؟
    تا شب یه توضیح کامل از این قسمت میذارم چون باهاش زیاد ور رفتم
    موفق باشید

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها يكي در مورد خريد فروش بازيكن در مستر ليگ توضيح بده يامه چند صفحه قبل يكي از دوستان نوشته بود من هفته چهارم بازيكن خريدم چطوري ميشه
    هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستم
    فرقش با قبلی اینه که تو طول فصل هم می تونی بازیکن بخری فقط آخر فصل میاد و بازکنای تازه رو باید از تیم جوانان خودت بخری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من یه تراینر یا چیزی میخوام که تو بی کام لجند قدرت ها رو افزایش بده
    چی چی دارین؟

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز پچهای pes edit همشون با کیت سرور کار میکنن شما وقتی نصب میکنی نباید کیت سرور رو غیر فعال کنی باید فعال باشه تا عمل کنه
    این پچ بخوبی کار میکنه
    یا علی
    میشه مراحل نصب رو مو به مو توضیح بدید؟

تو توضیحات نوشته فقط نصب کنید و حرفی از کیت سرور و img و محل نصب و ..... نزده....دقیق باید چیکار کنیم؟

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

ببخشيد اسمش رو اشتباه ميگفتم منظورم همين نرم افزار هست
    ببین با این روش مشکلت حل میشه
    http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4244093&postcount=3617

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من پیشنهاد میکنم موقع بازی کردن Pressing رو و Compactness رو تو Playing Style کم کنید ...
    چون واقعا همینجوری هم وقتی توپ میوفته دست حریف همه بازیکنا میریزن سرش چه برسه اونا هم زیاد بشه ....
    من که گذاشتمشون رو 45 خیلی خیلی بهتر شد و موقع دفاع به هم ریخته خیلی نمیشه ...

راستی من چون خوره یووه هستم در آینده بهترین ترکیب (پیشنهادی) خودمو میذارم ... الان دارم تست میکنم روش های مختلف رو

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بهادر جان ممنون از اموزش بی صبرانه منتظر بقیه اموزشت هستم فقط اگر وقت کردی طریقه نصب پچ هم بگو فقط همون فایل ستاپ بزنیم و مراحل نصب طی کنیم کفایت میکنه یا مثل کیت سرور باید فایلی کپی بشه ؟

ممنون از لطفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •