من adsl مخابرات دارم مرکز مخابراتیمم توحیده
2 روزه میخوام کانکت شم error 691 میده که میگه user & pass اشتباهه کسی همچین مشکلی نداره؟
به مرکز مخابراتیم زنگ زدم گفتن مشکل کلیه مگه میشه اشکال تو user & pass پیش بیاد؟
من adsl مخابرات دارم مرکز مخابراتیمم توحیده
2 روزه میخوام کانکت شم error 691 میده که میگه user & pass اشتباهه کسی همچین مشکلی نداره؟
به مرکز مخابراتیم زنگ زدم گفتن مشکل کلیه مگه میشه اشکال تو user & pass پیش بیاد؟
وليعصر ميشه مركز توحيد درسته ؟
بله چرا نشه مشكل از طرف خودشونه نگران نباش
دقیقا نمیدونم ولی فکر نکنم
ولی می تونی قبض تلفنتو ببینی اون پایینش نوشته مرکز مخابراتیت کجا میشه
شما از سرویس راضی هستید؟ سرعتش چنده؟ با چه سرعتی دانلود دارید؟ هزینه ماهیانه چی؟
ممنونم![]()
والا من قبل از این فقط از dialup استفاده میکردم از dialup که خیلی سر تره واسه همین راضی ام
در کل قعطی و مشکل سرعتم تا حالا نداشتم بجز این دفعه
ولی یه بدیم که داره پشتیبانی کلا تعطیله دیگه اگه مشکلی واست پیش بیاد باید بری مرکز مخابراتی تازه اونم با کلی منت جوابتو میده
سرعتتشم فقط 128 هست بیشتر از این نمیده
سرعت دانلود از لینک مستقیم بین 10 تا 13 در نوسانه ولی با تورنت خیلی مشکل داره سرعتش دغونه از 7 بالاتر نمیره بعضی موقع ها رو 2 ام میمونه![]()
منم از سرویس مخابرات استفاده می کنم. من تا به حال قعطی نداشتم (مرکز مخابرات بهشتی). سرعت دانلود بین 13 الی 14 هست. ماهی 9900 تومن.
پینگش هم در حد متوسط هست.
سلام
من تا حالا از بهین نت 64 استفاده می کردم و سرعت دانلودش 8kb بود! یعنی فاجعه!
حالا می خوام پاس آنلاین 256 بگیرم. خوبه؟!
با عرض سلام
میخواستم من رو برای گرفتن adsl راهنمایی کنید که شرایط زیر رو داشته باشه :
1.بدون محدودیت حجمی
2.سرعت 128
3.پشتیبانی و کیفیت خوب
4.قیمت مناسب
من خودم در حال حاضر adsl دارم و برای کاری که دارم راه میندازم این سرویس رو میخوام، بدون محدودیت لازم دارم چون میخوام بصورت wireless اینترنت رو بین مثلا 10-15 نفر پخش کنم و کاری به مقدار مصرفشون هم نداشته باشم و صرفه اقتصادی هم داشته باشه.
در مورد مودم هم برای اینکار نظر خودم asus dsl-g31 هستش که wireless هم داره، در این مورد هم خوشحال میشم نظرتون رو بگین.
ممنون میشم کمکم کنید.![]()
سلام
من متوجه نشدم يه خط adsl رو ميخواين بين 15 نفر پخش كنين؟؟ اگه اينطوريه پيشنهاد ميكنم براي هر سيستم ديال آپ استفاده كنيد سرعت بيشتره
الان شركتهاي زيادي نامحدود نميده
سپنتا هست
فن آوا هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لايزر هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و يه شركتم هست oracleکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پيشنهاد من اول لايزر هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پشتيباني عالي
سرويس ها عالي
قيمتش يكم بالاس
بعدش هم سپنتا رو پيشنهاد ميدم
البته ميگن oracle هم شركت خوبيه بايد تحقيق كنيد
درباره مودم هم مودم خيلي عالي و خوبي هست و به جاي مودم Asus am604 اومده
كاراييش خوبه
سوالي بود در خدمتم
آقا پس تکلیف اینترنتی که خود مخابرات سرویس میده چیه؟ آیا خوبه یا نه؟ محل ما(دهکده المپیک) جدیدا مخابراتش adsl میده هم 128 هم 256. یه مودمی هم خودشون میدن 27 تومن. آیا از خودشون بگیرم ؟سرعتش خوبه ؟ اونایی که گرفتن یا میدونن نظر بدن.
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)