از سایتش درایور مخصوص 64 بیت رو دانلود کنید در ضمن از قسمت آپدیت ویندوز هم میتونید مشکلتون رو حل کنید
از سایتش درایور مخصوص 64 بیت رو دانلود کنید در ضمن از قسمت آپدیت ویندوز هم میتونید مشکلتون رو حل کنید
من خودم AM602 رو خریدم 40 تومان. رفیقم هم با همین حدود قیمت می خواد...
شاد و پیروز باشین
نوروزتان پیروز![]()
سال نوی همه دوستان مبارک
ارسال اولین پست تون رو بعد از دوسال عضویت تبریک می گم. ایشالله امسال بیشتر ببینیمتون !!
اگه بگین ویندوزتون چیه ، لینک درایور رو واستون میفرستم ( Xp,Vista,win7 ) ؟؟
دوستان سلام سال نو مبارک
من tp link 8811 دارم اپدیت کردم ولی اشتباهی به جای ورژن 1 ورژن 5 ریختم..هرچی رسیت میکنم درست نمیشه وقتی 192.168.1.1 رو میزنم مدل مودم رو 8810 مینویسه حالا من چیکار کنم
با تشکر
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه میشه کمک کنید به من
لینک فایل Firmware ای که دانلود کردی رو واسم بفرست ، تا اول ببینیم چی ریختی و بعد حلش کنیم.
اقا بفرما من اینو ریختم
با تشکر که زود جواب دادیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
به جای اینکه ورژن 1 رو بریزم ورژن 5 ریختم و حالا مدل مودم 8810 مینویسه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- اول مطمئن شو که ورژن مودمت 1 هستش و یه وقت V4 نباشه:
2- اگه مطمئنی ورژن 1 هستش ، فایل V1 رو دانلود و بعد نصبش کن.
اول TD-8811_081010 رو امتحان کن ، نشد برو سر دوتای بعدی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی از راهنماییت ولی دوست عزیز فایل درست هم که میریزم ارور میده هر کاری کردم نشد
خیلی ممنون ازت
1- Error اش چیه؟
2- الآن باهمون مودم وصلی به نت یا با Dial-up اومدی؟
راستی میشه این سوالمو جواب بدی
من موقع دانلود بعد از اینکه 10 20 mbدانلود میکردم مودم خود به خود هنگ میکرد مجبور میشودم روشن خاموشش کنم تا درست شه به isp زنگ زدم گفتن ما مشکل ندارین
موندم مشکل از کجاست واسه همین گفتم اپدیت کنم تا شاید درست شده که زدیم خراب کردیم
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
مودم الان کار میکنه اره با مودم وصلم وقتی فایل اپدیت رو میزارم این اروور رو میده Fatal error during image uploading.
بعدش مودم خودش rstart میشه
Last edited by fsh_num7; 24-03-2010 at 17:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)