کسی دوست نداشت جواب مارو بده؟؟
روش وارد کردن منوها و transfer ها و چیزای دیگه رو هم بگین ممنون میشم.سلام دوستان یه پچ میخواستم که اسم تیم و بازیکن های بعضی تیم ها که اسم هاش داغونه(مثل ایران) رو درست کنه لطفا روش نصب رو هم بگین
ممنون
![]()
کسی دوست نداشت جواب مارو بده؟؟
روش وارد کردن منوها و transfer ها و چیزای دیگه رو هم بگین ممنون میشم.سلام دوستان یه پچ میخواستم که اسم تیم و بازیکن های بعضی تیم ها که اسم هاش داغونه(مثل ایران) رو درست کنه لطفا روش نصب رو هم بگین
ممنون
![]()
سلام بچها اگه زحمتی نیست این کیت سرور 8 رو تو رپید شیر برام آپ کنید خیلی بهش نیاز دارم .از اونجا نتونستم دان کنم.![]()
بيا اينم لنك دانلود مستقيم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما از لايسنسر من استفاده كن كافيه يكي از برنامه هاي pro-evo يا PES2009 Editor رو داشته باشي وقت بذاري يه روزه تموم ميكني حتي كمتر از يه روز:
اين يه اصلاحيه براي PES 2009 هست با توجه به اين ميتوني حتي از داخل اديت خود بازي هم درست كني همه چيز رو البته من خودم درست كردم ولي با توجه به كيت سرور كه دارم ازش استفاده مي كنم يه تغييراتي دادم كه اگه ازش استفاده كني ناجور ميشه مثلا جاي Other League 2 و Eredivise رو كامل عوض كردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من این بازی رو دارم بازی می کنم ولی یه جوری هست نبست به pes6 بهتره از نظر هوش و داوری و... ولی از نظر (معلول بودن حرکت بازیکنان و زاویه دید بازی خیلی بده با این که میشه زاویه دید رو عوض کنیم.
بیشترین مشکل همون معلون بودنشون هستبا چه پچی میشه درست کرد.
ممون میشم کمکم کنید.
با تشکر...
سلام.لطفا مراحل نصب پچ رو فارسی و اگه امکانش باشه با عکس توضیح بده google_boy07.ممنون میشم![]()
Salam khedmate hameye doostan
Aghaoon har kimitoone va omkenlotfan be farsi amoozesh nasbe patch 1.30 ro bezare
vaghean mamnoon misham
man ye patch 1.30 dl kardam vali hajmesh kheili azin yeki ke jadiddan gozashtan kamtare taze nasbam nemishe.mishe yeki bge man chikar onamba in patch
با سلام چگونه می توان ساکر2009 را در محیط شبکه ای بین کامپیوتر ها در گیم نت شبکه کرد با تشکر
حجم Patch 1.30 20.5 مگابايت هست اينم لينك دانلود مستقيم از روي پورتال دانلود خود كونامي
بعد دانلود كردن روش دابل كليك ميكني و 5 دقيقه منتظر ميشي تا گزينه Update فعال بشه نبايد عجله كني حتي اگه cpu ت پايين باشه ممكنه 6 دقيقه هم مجبور باشي صبر كني وگرنه هنگ ميكنه اگه بخواي عجله كني پچ هاي قبلي هم مثل همين بودند و بايد منتظر ميشدي. در ضمن اصلا نبايد فينگيليش تايپ كني چون ممنوع هست اگه اين پستت كه فارسي تايپ كردي رو نداده بودي جواب نميتونستم بدم چون پاسخ به پست هاي فينگليش تايپ شده خلاف قوانين انجمن هست. لطفا اين مسئله رو جدي بگيريدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه بازي بخش مولتي پلير نداره و فقط يك گزينه Network داره كه حتما به اينترنت پرسرعت نياز داري
Last edited by Spaniuly; 06-03-2009 at 19:55.
سلام به همگی
من یه مشکلی با این pes پیذا کردم....وقتی become a legend یا masterleague بازی می کنم و بازی رو سیو می کنم،سیوم بعد از مدتی خراب میشه و دیگه نمی شه ازش استفاده کرد؟..چرا؟....قبلا اینطوری نبود...ویندوز رو به خاطرش عوض کردم اما فایده نکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)