دوستان میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پاسخ بدید
سوال منم هست
دوستان میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پاسخ بدید
سوال منم هست
سلام دوستان
زبان انگلیسی رو در حد تقریبا خوبی بلدم و دوست دارم مدرک هم داشته باشم.
من یه دانشجوی رشته برق هستم و دارم برنامه نویسی یاد می گیرم.
قصد مهاجرت هم ندارم.
یه مدرکی باشه که مثلا بره استخدام خیلی قبولش داشته باشن و کلا با شرایط من خیلی به دردم بخوره.
پیشاپیش ممنونم از کمک بی منت شما![]()
سلام...
چندین بار در رابطه با کلاس ها و موسسات بحث شده...
به جد نمیشه گفت کدوم یک بهتره،
اکثر ماهم شاید با توجه به تجربیات خودمون از یک موسسه، نام اون موسسه را ببریم...
به فرض خودم چندین سال پیش در کیش 19 (اشرفی اصفهانی) درس خواندم و به شخصه با کل مجموعه راضی بودم هرچند که گهگاه واقعا اساتیدمون خشک بودن و بی روح...
واقعا نمیشه با توجه به نام موسسه، قضاوت کرد، چون بیشتر به استاد هم مربوط میشه و خب موسسات مخلوطی از اساتید خوب و بد هستند...
در هر صورت...
سفیر، کیش و هرمس پیشنهادات من هستند....
هرمس به دلیل خصوصی بودن کل مجموعه شاید پیشنهاد بهتری هم باشه...
در هر صورت سر بزنید به این سه موسسه ...
مسافت هم در نظر بگیرید...
میدونم که جو کیش و هرمس، اکثرش شاد هست و روی مکالمه میچرخه...با این حال باز هم به اساتید مربوط میشه
از طرفی شما که تا این مرحله پیش رفتین....self-study و خودآموزی میتونه کمک بزرگی بهتون بکنه. حتی خیلی بیشتر از کلاس...
البته در کنار کلاس زبان...
سلام.
تاپیک اختصاصی این بحث موجوده ، سوالتون رو اونجا بپرسید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر..
workbook یا صرفا کتاب تمرین رایتینگ میشناسید که جواب تمرین هم داشته باشه؟خودم دارم میخونم و توی نوشتن ضعیف هستم میخوام جوابشو هم ببینم که درست نوشتم یا غلط.تشکر
hi guys.
?"هنگامه" what is the best spelling in English for
is "henghameh" right
please give me your reason if its not right.
thanks in advance
سلام-دوستان سوالم اینه که فعل Get رو تقریبا به جای هر فعلی و حتی فعل کمکی من شنیدم،تویه فیلم گفت:
He got murdered
سوال اینجاست واقعا فعل get اینهمه معنا داره با به جای فعلهای خاصی بکار میره؟
خوب یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راجع به نوشتن اسمهای فارسی به انگلیسی که من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یاد گرفتم:
پس هنگامه رو به انگلیسی میشه خیلی ساده نوشت Hengameh...خب ببین یه قاعده کلی اینه که ما باید از ساده ترین فرم های زبانی اونا استفاده کنیم ؛ فرم های پیچیده تر مربوط میشه به کلماتی که در قالب همون زبان شکل گرفته ان و ریشه اونوری دارن ...
مثال می زنم : اگه یه انگلیسی بخواد یه کلمه ای فرضا به شکل kham رو به فارسی بنوسیه ، مطئنا بصورت خام می نویسه و نه مثلا خوام .. یعنی این فرم دوم زبانی رو ما برای کلمات خودمون رزرو کردیم .. درسته ؟ ... بعله – اگه بنویسه خوام هم احتمالا کارش راه میفته ؛ اما منوال طبیعی اش اینطوری نیست درسته ؟
بنابراین اینجا هم () oo رو استفاده کنیم بهتره...
باز میگم این چیزی که میگم آیه قران نیست و شاید یکی بگه "من دلم می خواد ou بگم " و اصلا شاید حق با اون باشه و از نظر آوایی و تلفظی هم بیشتر جور در بیاد ..
ضمن این که توی چند تا صفحهی ویکیپدیا هم به همین صورت درج شده...
سلام مشکلات گرامری اینجا :
با تشکر..
workbook یا صرفا کتاب تمرین رایتینگ میشناسید که جواب تمرین هم داشته باشه؟خودم دارم میخونم و توی نوشتن ضعیف هستم میخوام جوابشو هم ببینم که درست نوشتم یا غلط.
بعد از اتمام موفقیت آمیز دوره کتابهای Interchange در چه سطحی قرار میگیریم؟
برای شروع سطح بعدی خوندن چه دوره کتابهایی رو پیشنهاد میکنید؟تشکر
Last edited by AOM; 03-09-2012 at 15:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)