نسخه 9.0.0736
نسخه 9.0.0736
انتی ویروس مشکلی نداره. ویروس رو میگیره و اینکه ویندوز ریستارت میشه هم جز مراحل حذف ویروسه .بعد از ریستارت هم همه چیز عادیه و کاسپر سبزه .اما قبل از ریستارت شدن 6 تا پیغام از ویندوز صادر میشه. دقیق یادم نیست پیغامش اما تو این مایه هاست:
system32/ole32.dll....this software no design for windows 7......reinstall it by original mediaجایی که نقطه گذاشتم یادم نیست چی می نویسه. اما 6 تا پیغام همین جوری میده متن همه همینه فقط بعد از اسلش اولی اسم فایل تغییر می کنه,
اگر تنظیمات اپدیت شما روی اتوماتیک اپدیت باشه هر وقت اپدیت جدیدی در سایت کاسپر قرار گیرد
برای شما ارسال میشود معمولا روزی یک دفعه یا نهایتا 2 بار
ولی اگر تنظیمات اپدیت روی مانوئل باشد هر وقت که خودتان خواستید میتوانید اپدیت کنید و یا از اپدیت افلاین استفاده کنید![]()
سرور های اپدیت کاسپرسکای همیشه شلوغ هستن طوری که من با eco512 اگر بخوام چیزی دانلود کنم سرعتش زیر 60 نمیاد ولی کاسپر با سرعت 8 کیلو اپدیت میشه
اینم کاسپر
![]()
سلام من دوباره کاسپر رو نصب کردم و دوباره همون خطا و بعد صفجه سیاه میشه و ریست شدن
![]()
از سايت زير ميتونيد استفاده كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما كدام محصول و كدام نسخه كاسپر را در چه ويندوزي نصب كرديد كه اين پيغام را ميده؟
سلام
من آخرین آپدیت آفلاین kaspersky 2009 رو می خواستم
اصلاً این نسخه به درد می خوره ؟ یا باید 2010 بگیرم ؟
نسخه 9.0.736اینترنت سکوریتی تو ویندوز ویستا 64 بیت
نه. مسیر ذخیره آپدیت ها به طور پبش فرض غیر فعال هست و اگر فعالش نکردید آپدیتی هم ذخیره نشده.
در صورت استفاده از آپدیت اتوماتیک هر دو ساعت یکبار آپدیت ها ارایه میشند.
با اومدن ورژن های جدید کاسپر و تغییرات گسترده آنها توصیه میشه همیشه از ورژن آخر استفاده کنید. در حال حاضر ورژن های 7 و قبل کاملا قدیمی شدند و باید از ورژن 2009 یا 2010 استفاده کنید که هر چند توصیه به استفاده از ورژن آخر هست اما استفاده از 2009 هم فعلا مشکلی نداره و محصول خوبی هست. به خصوص نسخه 8.0.0.506 که بعضی مشکلات نسخه های قبلیش رو نداره. برای آپدیت آفلاین هم از سایتی که در پست های بالا معرفی شد استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)