عکس ها تون لود نمیشه دوست عزیز. میخواد به این آدرس رفرنس بده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس ها تون لود نمیشه دوست عزیز. میخواد به این آدرس رفرنس بده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیز
خوبی !
ممنون خوبم / والا کم سعادتیم که نمی رسیم بیایم به فروم سر بزنیم !!!
البته سعی می کنم بیام و از عکس های دوستان استفاده کنم.
بله من هم ایشون رو دوست دارم !
---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------
این هم یکی دیگه از عکس هام هست !
اینو توی یادمان منطقه ی عملیاتی فتح المبین گرفتم (جاتون خالی عیدی رفته بودیم پیش شهدا)
اطلاعات عکس :
Canon EOS 7D
f/8
1/400 sec
ISO-100
این رو هم به کادر 16:9 تغییر دادم و رنگشو توی led تنظیم کردم (پس رنگشو به بزرگی خودتون ببخشید چون توی اون led که فوق العاده بود رنگش)
Last edited by hadi h; 31-03-2012 at 01:35.
این عکس هم تقدیم به بچه های تاپیک !
این آخرین غروب سال 90 هست ، که در منطقه ی هویزه گرفتم.
اطلاعات عکس :
ٍCanon EOS 7D
f/6.3
1/400 sec
ISO-400
این عکس هم در مانیتور led و برای صفحه ی 16:9 کراپ شده .
احتمالا عکس بعدی که بذارم اولین غروب سال 91 باشهاز اون هم عکس گرفتم.(البته عکس چند پست پیشم هم همون غروب اول 91 بود ولی خوب بعدی موضوعش فقط غروبه )
سلام شیرین خانم با اجازتون یکم ادیتش کردم(فک کنم کمی به گفته های دوستم Elsin نزدیک تر باشه)
![]()
ای بابا. این آدرسا چرا اینجوری میشه؟ همه ش مال من خط نشون میده جای آدرس. مال شمام اینجوری میشه دوستان؟
بین آپ. و .کام خط چین نشون میده!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا هادی منم شب عیدی اونجا بودم. یکم هم عکس گرفتم ولی زیاد فرصت عکاسی نداشتم چون سفر کاری بود به مناطق جنگی. زیارت قبول![]()
این آپلود سنتر توسط پی سی ورد فیلتر شده . و هرجا در انجمن ها تایپ بشه خطچین نشون میده ...
اینجا آپلود کنید مطمعن هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به توضیحاتی که دادی عکس خوبی هست و حس خوبی داره ... فقط یه نظرم این آدامای بزرگ اینقدر احتیاج به این عنوان هااا ندارن![]()
البته من توی اون منطقه ها زیاد عکس نگرفتم فک کنم رو هم 100 ها نشه !! ولی اونجا پدرم عکس گرفتن (فک کنم حدود 1300 تا عکس گرفتن !!!! که اگه شد عکس های قشنگ پدرم هم می ذارم.)
ممنون دوست عزیز
ممنون دوست عزیز
درش شکی نیست ولی داشتن یه قهرمان واقعی کم پیش میاد که خداروشکر ایران زیاد داره (توی تمام دوره های تاریخش) و باید پاس داشته بشن و به جهانیان معرفی شن (شاید این روش خوبی باشه برای معرفشون) . به هر حال ممنون که نظر دادی روی عکسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)