خواهش میکنم...
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
خواهش میکنم...
به نظر من علی کریمی تو بازی دیشب بد بازی نکرد شاید اگر قطبی نزدیکتر به دروازه پگاه ازش استفاده می کرد و یا جائیکه کریم باقری ازش بازی می گرفت خیلی بهتر نتیجه میداد...
در بعضی از وقتهای بازی علی کریمی خیلی عقب می رفت مخصوصا در نیمه دوم و علت گم بودنش تو نیمه دوم شاید همین مورد بود...
البته باهاش خیلی من تو من یار گیری کرده بودن
و هر وقت توپ میومد طرف کریمی 2 نفر می دویدن جلوش
سپهر حيدري: بردن استقلال از نان شب واجب تر است
خبرگزاری پرسپولیس : سپهر حيدري در پايان ديدار ديشب پرسپوليس مقابل پگاه گيلان اظهار داشت: قبل از برگزاري دربي پايتخت يک برد حرفه اي را تجربه کرديم.
وي اظهار داشت: تمام تلاشم را مي کنم تا به استقلال گل بزنم و طعم شيرين گلزني در يک ديدار مهم را دوباره بچشم. گلي که به سپاهان زدم خيلي شيرين بود و اميدوارم يک بار ديگر اين حس را تجربه کنم.
حيدري در خصوص حساسيت دربي پايتخت اظهار داشت: فقط اين جمله را مي گويم که برد مقابل استقلال از نان شب هم واجب تر است و تمام تلاش خود را براي پيروزي در اين ديدار خواهيم کرد.
محمد منصوري: علي كريمي در زمين مثل طعمه است
خبرگزاری پرسپولیس : محمد منصوري گفت: "علي كريمي در زمين مثل طعمه است و وقتي پا به توپ مي شود 2، 3 مدافع حريف به سمت او ميروند كه در نتيجه فضا براي بازيكنان ديگر باز ميشود.
منصوري درباره حضور علي كريمي در تيم پرسپوليس گفت: "حضور بازيكني مثل علي كريمي در هر تيم بسيار مفيد است. او اگر حتي 80 دقيقه هم در زمين كاري نكند با يك حركت ميتواند نتيجه بازي را عوض كند."
وي دقايق نخستين بازي پرسپوليس با پگاه را ضعيف ارزيابي كرد و دليل آن را فشردگي خط دفاعي پگاه دانست و افزود: "بعد از گل كريمي باقري شرايط دفاعي پگاه هم به مرور ضعيف شد و ما توانستيم چند موقعيت گل ديگر بهدست آوريم."
وقتي درباره عدم توجه كريم باقري به قطبي و نظرش در خصوص پنالتي دوم كه گفته بود كريمي پشت آن قرار بگيرد سوال كرديم وي گفت: "در آن شرايط كسي صداي قطبي را نمي شنيد. البته هر كسي ديگري هم كه بود مي خواست خودش پنالتي را بزند تا اولي را جبران كند، اما كريم باقري بدشانسي آورد و پنالتي دومش هم گل نشد. البته بازي خوب كريم باقري اين بدشانسي را جبران ميكند."
منصوري در پايان در خصوص خط دفاعي گفت: "دفاع ما هنوز به هماهنگي صد در صد نرسيده است."
صدا و سيما آب پاكي را روي دست فوتبال ريخت
نميتوانيم حق پخش تلويزيوني بدهيم
در حالي كه نمايندگان كنفدراسيون فوتبال آسيا يكشنبه هفته آينده براي بررسي نهايي وضعيت باشگاههاي ايران وارد تهران ميشوند، حق پخش تلويزيوني همچنان بزرگترين مشكل فوتبال ايران است، مشكلي كه احتمالا با نامه صدا و سيما به فدراسيون وارد فاز تازهاي خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمدبنهمام رييس كنفدراسيون فوتبال آسيا در سفري كه اخيرا به ايران داشت به روشني اعلام كرد در صورتي هر چهار سهميه در ليگ حرفهاي آسيا به فوتبال ايران اختصاص خواهد يافت كه قرارداد حق پخش تلويزيوني بين فدراسيون فوتبال و صداوسيما بسته شود. درغير اين صورت نمايندگان باشگاه هاي ايران بايد در AFC Cup شرکت کنند. جامي که در آن نمايندگاني از کشورهاي هند، نپال، سريلانکا و... حضور دارند.
با اين حال معاون مالي صدا و سيما كه طرف مستقيم در مذاكرات با فدراسيون فوتبال بوده امروز به خبرنگار ايسنا گفت: "فردا (شنبه) نامهاي را به فدراسيون فوتبال خواهيم داد كه در آن به تمامي مسايل پاسخ داده شده است."
حسن تقدسنژاد در پاسخ به اين سوال كه آيا صداوسيما با امضاي قرارداد حق پخش تلويزيوني موافقت كرده است يا خير گفت: "ما نميتوانيم چيزي به نام حق پخش تلويزيوني به فدراسيون فوتبال پرداخت كنيم اما، ميتوانيم هزينه فوتبال را بپردازيم."
او در پاسخ به اين سوال كه آيا منظور شما از هزينههاي فوتبال همان هزينههاي ليگ است يا خير گفت: "بله."
تقدسنژاد از ارايه توضيح بيشتر درباره نامه مهم صداوسيما به فدراسيون فوتبال خودداري كرد.
در همين حال علي كفاشيان درباره اين اظهارنظر به ايسنا گفت: "بايد نامه صداوسيما را دريافت كنيم تا بتوانيم در اين باره حرف بزنيم اما، نكته مهم و اصلي اين است كه براي كنفدراسيون فوتبال آسيا تنها چيزي كه ملاك است انعقاد قرارداد حق پخش تلويزيوني است. ما بايد پس از امضاي قرارداد، يك نسخه از آن را براي AFC ارسال كنيم. بنابراين اينكه صداوسيما بخواهد پولي را با عنوان ديگري به فدراسيون فوتبال بدهد براي كنفدراسيون فوتبال آسيا قابل قبول نخواهد بود."
هيات رييسه فدراسيون فوتبال چهارشنبه عصر تصميم گرفت كه از ورود دوربينهاي شبكههاي مختلف سيما به ورزشگاهها جلوگيري كند. همين تصميم با موضع تند برخي از مديران صداوسيما روبهرو شد و كار به جايي رسيد كه از سوي نهاد رياست جمهوري نامهاي به فدراسيون فوتبال ارسال شد كه فدراسيون اجراي اين تصميم را يك هفته به تعويق بيندازد.
كفاشيان پيش از اين به ايسنا گفته بود، در صورتي تا هفته بعد اين تصميم اجرا نميشود كه طي روزهاي آينده توافقي براي حق پخش تلويزيوني با صدا و سيما حاصل شود، در غير اين صورت فشارها بر صداوسيما افزوده خواهد شد.
در اين شرايط كه صداوسيما چنين تصميمي گرفته و اعلام كرده نميتواند حق پخش تلويزيوني به فدراسيون بدهد بايد منتظر اتفاقات ديگري هم بود. اتفاقاتي كه شايد بزرگترين آن حذف سهميه ايران از حضور در ليگ حرفهاي باشد و بعيد نيست که با اين وضع پرسپوليس و استقلال سال آينده با تيم هاي نپالي و سريلانکايي مسابقه بدهند تا بتوانند جام قهرماني AFC را براي فوتبال ايران به ارمغان بياورند!
گزارش زندهي چهار رقابت فوتبال از تلويزيون
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: تلويزيون و راديو
بهطور مستقيم چهار مسابقهي فوتبال هفتهي آينده روي آنتن شبكهي سهسيما ميرود كه شهرآورد تيمهاي تهران و ميلاني از مهمترين آنها محسوب ميشود.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) شنبه (6مهرماه) ساعت 19و30 دقيقه از مسابقات ليگ برتر ايران، بازي تيمهاي استقلال تهران و راهآهن پخش ميشود.
ساعت 23 و30 دقيقه نيز از رقابتهاي ليگ دسته يك اسپانيا مصاف دو تيم همشهري اسپانيول و بارسلونا روي آنتن ميرود.
يكشنبه (7 مهرماه) ساعت 22و15 دقيقه يكي از شهرآورد مهم ليگ دسته يك ايتاليا بين تيمهاي ميلان و اينتر پخش ميشود.
جمعه (12 مهرماه)ساعت 14و45 دقيقه شهراورد حساس ليگ برتر فوتبال ايران بين تيمهاي استقلال تهران و پيروزي روانهي آنتن ميشود.
"ضرغامي"به ما وقت نداد
كفاشيان: با نامهدفتر رييس جمهوردوربينها واردورزشگاه شدند
دبيركلي نه، كانديداي هيات اجرايي ميشوم
فوتسال خودش رابا فوتبال مقايسه نكند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
رييس فدراسيون فوتبال گفت: به دليل نامهي دفتر رييس جمهور مبني بر تعويق در اجراي ممنوعيت ورود دوربينهاي متفرقه صدا و سيما به ورزشگاهها اين هفته اين تصميم عملي نشد.
علي كفاشيان در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: چهارشنبه عصر هيات رييسه فدراسيون تصميم گرفت كه از بازيهاي هفته هشتم اجازه ندهد كه دوربينهاي متفرقه صدا و سيما وارد ورزشگاهها شوند. پس از اعلام اين تصميم، از طرف دفتر رييس جمهور نامهاي براي فدراسيون فوتبال ارسال شد كه در اين نامه اعلام شده بود اين تصميم از اين هفته اجرا نشود و از هفته نهم اين تصميم اجرايي شود. اگر در اين هفته بتوانيم با صدا و سيما بر سر حق پخش تلويزيوني به توافق برسيم اين تصميم را لغو ميكنيم، در غير اين صورت به جد به دنبال اجرا كردن اين مصوبه خواهيم بود.
كفاشيان درباره نامهاي كه فدراسيون فوتبال درباره عدم همكاري صداوسيما به سازمان تربيت بدني ارسال كرده است، گفت: ما رونوشت اين نامه را براي سازمان بازرسي كل كشور و رييس سازمان صداوسيما هم ارسال كردهايم. در اين نامه به روند كارهاي انجام گرفته اشاره شده و اعلام كردهايم عدم توافق صداوسيما با فدراسيون فوتبال به معناي از دست رفت سهميه فوتبال ايران در ليگ قهرمانان آسيا است كه اگر اين اتفاق بيفتد اين ناكامي تبعات سياسي و اجتماعي بسياري براي ايران به همراه خواهد داشت. البته به غير از نامه فدراسيون، سازمانهاي مسوول ديگري هم چنين نامهاي را براي انجام پيگيريهاي لازم ارسال كردهاند.
وي در پاسخ به اين سوال كه استدلال صدا وسيما براي ندادن حق پخش تلويزيوني چيست، گفت: ما هنوز جوابي از صداوسيما دريافت نكردهايم. چندين بار از "ضرغامي" درخواست وقت كردهايم كه گويا ايشان وقت نداشتند. به همين دليل با معاون او جلسه داشتيم و مدارك و دلايلمان را ارايه كرديم اما، آنها هنوز هيچ جوابي به ما ندادهاند كه بدانيم استدلالشان چيست.
كفاشيان افزود: چيزي كه اهميت دارد اين است كه نمايندگان AFC براي بررسي نهايي وضعيت فوتبال باشگاهي ايران يكشنبه به ايران ميآيند. اگر ما نتوانيم شرايط موردنظرشان را اجرا كنيم حذف سهميههاي ايران از ليگ قهرمانان آسيا قطعي است. بنابراين اميدواريم در هفته جاري بتوانيم با صداوسيما به توافقي برسيم.
رييس فدراسيون فوتبال در ادامه گفتوگو با ايسنا درباره انتقادهاي سرمربي تيم ملي فوتسال از او گفت: در اتاق من هميشه روي اعضاي كميتههاي مختلف باز است و شمس هم هر زماني كه كاري داشته به اتاق من آمده، كما اينكه تا به حال بيش از 10 بار به اتاقم آمده است. نميدانم منظور دقيق شمس از بيان اين صحبتها چه بوده است!
وي درباره ادعاي شمس كه گفته بود فدراسيون فوتبال بين دو بچهاش (فوتبال و فوتسال) فرق ميگذارد، گفت: زماني كه من در فدراسيون دووميداني بودم، همه از جمله خود من گفتيم فوتبال حق همه رشتهها را ميخورد. وقتي به سازمان تربيت بدني رفتم اين حرف را بارها شنيدم و حالا كه به فوتبال هم آمدهام اين بار فوتساليها ميگويند فوتبال حقشان را خورده است. ما همان طور كه به بازيكنان تيم ملي فوتبال حقوق نميدهيم به بازيكنان فوتسال هم حقوق نميدهيم. تنها پولهايي در قالب پاداش به بازيكنان هر دو تيم داده ميشود. ضمن اينكه فوتساليها نبايد خودشان را با فوتباليها مقايسه كنند چرا كه سطح آنها با فوتبال متفاوت است.
كفاشيان در پاسخ به اين سوال كه آيا با استعفاي حسين شمس موافقت ميكنيد، گفت: من استعفاي او را نديدهام، ضمن اينكه قبول يا رد استعفاي شمس بستگي به نظر كميته فوتسال دارد.
رييس فدراسيون فوتبال به جلسه چهارشنبه روساي هياتها و مديران باشگاهها با كميته فوتسال اشاره كرد و گفت: با تشكيل مجمع فوتسال و جايگزين شدن سازمان ليگ به جاي كميته فوتسال در تشكيلات فدراسيون، فوتسال داراي جايگاه مستقلي ميشود كه خودش كسب درآمد ميكند و خودش هم از اين درآمد براي فوتسال خرج ميكند.
كفاشيان افزود: منصوري، نجاريان، ذوالقدر، ناظم الشريعه، حاجتي و خطيبي به عنوان نماينده باشگاهها، فروزنده، سيار، گنجعليخاني و ششگلاني هم از طرف هياتها نماينده شدند تا با عضويت در مجمع فوتسال آيين نامه سازمان ليگ فوتسال را ارزيابي كنند و تا سه ماه آينده كمبودها و اشكالات اين آييننامه را هم برطرف كنند.
وي افزود: پس از قطعي شدن اين آييننامه اعضاي هيات رييسه سازمان ليگ انتخاب ميشوند و در نهايت سازمان ليگ جايگزين كميته فوتسال ميشود كه بر اين اساس فوتسال كاملا جدا از فوتبال اداره خواهد شد.
كفاشيان در بخش ديگري از گفتوگوي خود با ايسنا درباره حضور كمك داوران ايراني در داربي تهران گفت: ما از ابتدا تصميم داشتيم كه از داوران ايراني براي اين بازي استفاده كنيم اما به دليل تنشهايي كه ايجاد شد تصميم گرفتيم براي اين بازي از داور خارجي استفاده كنيم. وقتي سعد كميل در ايران بود به رييس كميته داوران گفتيم كه با كميل صحبت كند تا او با حضور كمكهاي ايراني در كنارش موافقت كند كه اين كار انجام شد و كميل به عنوان داور داربي انتخاب شد.
كفاشيان در پاسخ به اين سوال كه آيا با توجه به مخالفت پرسپوليس و استقلال با اين داور حضور كميل در داربي قطعي است؟ گفت: كميل جزو بهترين داوران آسياست كه حضورش براي قضاوت ديدار پرسپوليس و استقلال قطعي شده است.
وي در پايان درباره انتخابات كميته ملي المپيك و احتمال حضورش در اين انتخابات گفت: تصميمي براي ثبت نام در بخش دبيركلي كميته ندارم اما، براي عضويت در هيات اجرايي كميته ملي المپيك كانديدا خواهم شد.
علي كريمي در گفت و گو با ايپنا:
هنوز آماده نيستم؛ زمان مي خواهم /90 هزار تماشاگر براي من نبود، براي پرسپوليس بود
هافبك مياني تيم فوتبال پرسپوليس گفت: "پيروزي مقابل پگاه و البته بازي بازيكنان پرسپوليس قابل تقدير است، ولي من شخصا از بازي خودم راضي نيستم."
علي كريمي در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) عنوان كرد: "اين اولين بازي من براي پرسپوليس بعد از سالها دوري بود و احساس ميكنم كه هنوز براي هماهنگ شدن با تيم زمان بسيار زيادي را لازم دارم. بازيكنان پرسپوليس درك تاكتيكي بسيار خوبي از يكديگر دارند، ولي من هنوز نتوانستهام با آنها هماهنگ شوم."
وي ادامه داد: "تماشاگران پرسپوليس لطف زيادي به من دارند و در طول 90 دقيقه به شدت من را تشويق كردند، اما هيچ وقت نبايد گفت اين 90 هزار تماشاگر براي كريمي بود، چون اين تماشاگران متعلق به پرسپوليس هستند."
علي كريمي خاطر نشان كرد: "وقتي باقري تعويض شد بايد بازوبند كاپيتاني در اختيار پژمان نوري قرار مي گرفت، اما پژمان به من لطف داشت. وي خواست به من روحيه بدهد . واقعا دوست نداشتم بازوبند را از پژمان بگيرم. تنها اصرار وي باعث شد كه اين كار را انجام بدهم. هنوز هم ميگويم بعد ازكريم باقري كاپيتان دوم نوري است."
وي اظهار داشت: "هميشه دوست دارم در خدمت تيم باشم و به همين دليل از انجام حركات اضافه مثل دريبل زدن خودداري كردم. شايد تماشاگران در انتظار دريبل زن من هستند، اما بايد بگويم مهمتر از هر چيزي موفقيت پرسپوليس است. دوست ندارم براي استقلال كري بخوانم، چون هيچ وقت اين كار انجام ندادهام، امامطمئن باشيد دربي 65 بسيار زيبا و جذابي خواهد شد."
هافبك پرسپوليس ادامه داد: "پرسپوليس از هر نظر در بهترين شرايط قرار دارد و به نظر من اين مجموعه براي رسيدن به قهرماني از ساير تيمها در مكان بالاتري است."
كريمي با اشاره به عدم دعوتش به تيم ملي گفت: "من فقط براي پرسپوليس و تماشاگران به ايران برگشتم و اين موضوع را در راس اهدافم قرار دارد."
ابراهيم توره:
يكي از گلزنهاي دربي من هستم
مهاجم سنگالي پرسپوليس گفت: "مطمئن باشيد يكي از گلزنهاي دربي من هستم ."
ابراهيم توره پس از پايان بازي پرسپوليس با پگاه در جمع خبرنگاران درباره دربي گفت: "من سال گذشته در بازي با استقلال هم گلزني كردم و به خوبي ميدانم كه به اين تيم چطور ميشود گل زد."
وي معتقد بود در بازي با پگاه فشار زيادي را تحمل كرده و درباره دليل آن اظهار داشت: "همه منتظر بودند كه من در اين بازي گل بزنم، چراكه سال گذشته در كورس آقاي گلي بودم."
توره ادامه داد: "هافبكها خيلي خوب تغذيهام كردند و شايد اگر بيشتر دقت ميكردم و در تله آفسايدگيري تيم پگاه نميافتادم ميتوانستم گل بيشتري هم بزنم."
وي درباره گل اولش كه به دليل آفسايد مردود اعلام شده بود نيز گفت: "در شرايط بازي، خودم نميتوانم نظري درباره آفسايد بودن يا نبودن گل بدهم، اما كادر فني هم از بيرون اعلام كرد كه آن گل آفسايد بوده است."
قطبي مقابل خبرنگاران از خودش و ماركو دفاع كرد:
حاضرم عذرخواهي كنم، اما شما هم به عملتان فكر كنيد/ماركو بدترين درشرايط روحي است، اما همه ميگويند او دلال است/هنوز با واژههاي فارسي آشنا نيستم، حق بدهيد
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: "من هيچ وقت به خبرنگاران توهين نميكنم و منظور من تمام آنها نبود، اما اگر كسي از اين حرف ناراحت شده حاضرم عذرخواهي كنم."
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، افشين قطبي در پايان ديدار پرسپوليس مقابل پگاه گيلان در جمع خبرنگاران عنوان كرد: "شما بايد به من حق بدهيد، چون هنوز به زبان فارسي تسلط كامل ندارم و گاهي اوقات نميتوانم به طور دقيق منظورم را بيان كنم. من هيچ وقت به خودم اجازه نميدهم كه در خصوص خبرنگاران اظهار نظر زشتي انجام دهم، اما نمي دانم چرا بعضي ها دوست دارند بدون دليل و مدرك كسي را متهم كنند."
وي ادامه داد: "ماركو دستيار من است. او به برزيل زياد سفر ميكند، اما هيچ كدام شما نميدانيد دليل اصلي سفر او چيست؟ پدر ماركو در حال مرگ است و با بيماري دست و پنجه نرم ميكند. ماركو به برزيل ميرود تا پدرش را ملاقات كند و خيلي زود بر ميگردد."
قطبي خاطرنشان كرد: "ماركو هر روز بايد در كنار خانوادهاش باشد، ولي به هر حال به دليل احترام و تعهد نسبت به پرسپوليس، خانوادهاش را در اين شرايط بحراني تنها گذاشته ولي در نهايت ما با بيرحمي او را دلال ميخوانيم. من نسبت به تمام خبرنگاران، روزنامهها و خبرگزاريها جبهه نگرفتم. من فقط گفتم كه اين رفتار انساني نيست. من هم حساسيت كار رسانه را درك ميكنم، ولي گاهي اوقات براي جذب مخاطب بيشتر، كارهايي انجام ميشود كه واقعا انساني نيست."
قطبي اظهار داشت: "من دوست شما هستم و اگر به خاطر اين حرف شما را ناراحت كردهام، حاضرم عذرخواهي كنم، اما حتما به اين موضوع فكر كنيد كه بازي با آبروي يك انسان نيز حركت درستي نيست. دوست ندارم توجيه كنم، اما در شرايطي كه ما به همه اعتماد كردهايم انتظار بيشتري هم از دوستان خبرنگار دارم. شما حتي بايد من را بيشتر با واژهها آشنا كنيد."
سرمربي پرسپوليس گفت: "تماشارگران فوتبال در ايران دوست دارند تيترهاي جنجالي بخوانند. من اين موضوع را در يك سال گذشته خوب درك كردهام و به همين علت خوب ميدانم كه هميشه جنجال و تيترهاي جنجالي در يك قدمي ما است."
قطبي با اشاره به اولين بازي كريمي براي پرسپوليس عنوان كرد: "علي كريمي بازيكن بزرگ و محبوبي است. او بعد از چند سال دوري بالاخره به جمع شيرهاي پرسپوليس برگشته و حالا ما يك تيم پرستاره داريم."
قطبي درباره بازي گفت: "من بيشتر از اينكه از نتيجه خوشحال شوم از حضور 90 هزار تماشاگر خوشحالم. چون بازهم فهميدم كه تماشاگران همه چيز پرسپوليس هستند و هنوز تيم را رها نكردهاند."
سرمربي پرسپوليس در خصوص تيم پگاه نيز خاطرنشان كرد: "پگاه تيم خوب و قدرتمندي است ولي هيچ تيمي در ورزشگاه آزادي توان مقابله با پرسپوليس را ندارد، چون تماشاگران ها در دنيا بي نظير هستند."
وي با اشاره به تغيرات پياپي در تركيب اصلي گفت: "به عنوان مثال ما در اين بازي سپهر حيدري را در خط دفاع نداشتيم. او يك بازيكن تاثيرگذار است كه با حرف زدن درهنگام بازي به خط دفاع سامان خاصي ميدهد. شما دقت كنيد كه ما دي كارمو و نيكبخت را نداشتيم و اگر اين بازيكنان اضافه شوند حتما قدرتها هم بيشتر ميشود. اگر تركيب تيم زياد تغيير ميكند مسالهاي كاملا عادي است، چون هيچ تيمي مثل ما بازيكنانش را به خاطر مصدوميت از دست نداده است."
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)