تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 670 از 949 اولاول ... 170570620660666667668669670671672673674680720770 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,691 به 6,700 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان این قسمت : " توجه داشته باشید که در صورت ارتقای سرویس فعلی خود به سرویس جدید، امکان بازگشت به سرویس قبلی به هیچ عنوان وجود نخواهد داشت و مسئولیت آن بعهده خود شما خواهد بود. "
    واقعا اجرا میشه ؟! من برای دانلود باید برای یک ماه یک مگ نامحدود بگیرم ( الان 512 نامحدود هستم ) و بعدش دوباره قصد دارم همین 512 رو بگیرم.کسی تا به حال امتحان کرده که میشه برگشت یا خیر ؟
    نخیر فکر کنم منظورش به صورت آنلاین باشه شما تلفنی میتونین عوض کنین بعد اگه خواستین ماه بعد همون سرویس رو اینترنتی تمدید و یا سرعت بالاتر یا گرونتر میگیرین ولی برای سرعت پایین تر باید تلفنی انجام بدین دلیلش رو هم نمیدونم یکم مضحک بنظر میرسه
    Last edited by sorooshfm; 18-02-2015 at 17:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان این قسمت : " توجه داشته باشید که در صورت ارتقای سرویس فعلی خود به سرویس جدید، امکان بازگشت به سرویس قبلی به هیچ عنوان وجود نخواهد داشت و مسئولیت آن بعهده خود شما خواهد بود. "
    واقعا اجرا میشه ؟! من برای دانلود باید برای یک ماه یک مگ نامحدود بگیرم ( الان 512 نامحدود هستم ) و بعدش دوباره قصد دارم همین 512 رو بگیرم.کسی تا به حال امتحان کرده که میشه برگشت یا خیر ؟
    بعد از ارتقا به ۱ مگ کلا سرویس قبلی (۵۱۲ نامحدود) تو پنلت حذف میشه و بعد از اتمام سرویس جدیدت (۱مگ) امکان برگشت به سرویس قبلیت (۵۱۲) نداری اما اگه زنگ بزنی نمایندگیت و بگی که سرویس قبلیو برات فعال کنن اینکار انجام میدن خودم تا حالا چندین بار اینکار انجام دادم.

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

من متوجه منظور شما نشدم. چون من خودم آنلاین بازی نمی کنم و نمی دونم چه جوری خوبه و این اطلاعات رو برای کسی می خوام که آنلاین بازی می کنه.
    پینگ جالبی نداره
    مگر اینکه بهشون بگید روی خططتون یه سری تنظیمات و اینجور چیزا اعمال کنن

4. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام

من قبلا" شاتل داشتم الان می خوام فن آوا بگیرم می خوام ببینم سرعت دانلود روزانه و شبانه سرویس 1 مگ فن آوا چقدره ؟ یه سوال دیگه هم اینکه مثل شاتل اگه شبا زیاد دانلود کنی محدود می کنن یا نه ؟
    ممنون میشم جواب بدید

حتما" خودشون باید سرویسو نصب و راهندازی کنن ؟ مثل شرکتای دیگه نیست که تلفنی خودت نصب کنی ؟
    Last edited by e_georgia; 18-02-2015 at 20:32.

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام

من قبلا" شاتل داشتم الان می خوام فن آوا بگیرم می خوام ببینم سرعت دانلود روزانه و شبانه سرویس 1 مگ فن آوا چقدره ؟ یه سوال دیگه هم اینکه مثل شاتل اگه شبا زیاد دانلود کنی محدود می کنن یا نه ؟
    ممنون میشم جواب بدید

حتما" خودشون باید سرویسو نصب و راهندازی کنن ؟ مثل شرکتای دیگه نیست که تلفنی خودت نصب کنی ؟
    من 1 مگ دارم سرعت روزا بازه تا جایی که خطتون رو بستن.واسه من رو 4 مگ بستن.شبا هم سرعت حدود 200 220 میشه.
    من اصفهانم تلفنی ثبت نام کردم.پول رو کارت به کارت کردم.وصل که شد زنگ زدم یوزر پس رو گرفتم وصل شدم.نیازی به نصب حضوری نیست.

Sent from my LG-V500

داره خودمونی میشه uones4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان این سرویس DP-512-BU محدودید دانلود داره یا نه ؟

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

دوستان این سرویس DP-512-BU محدودید دانلود داره یا نه ؟
    خیــــر نداره

9. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان کسی میدونه کجا به غیر از فن آوا سرویس نامحدود بدون محدودیت میدن؟ مخابرات تهران هم که محدود کرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان به نظر من از الان به فکر سرویس نامحدود واقعی شرکت های دیگه باشین چون به احتمال زیاد از سال دیگه نامحدود فن آوا هم محدود میشه یا بازم گرون تر میکنن مثلا ۱ مگ به جای ۷۱ تومان ممکنه بشه ۱۱۰ تومان یا بکل محدود بشه

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

الان نامحدود واقعی تو ایران بشدت کم هست وایمکس مبین نت قبلا داشت الان برداشته سرویس های نامحدودش رو الان هر چی فکر میکنم میبینم شرکت های دیگه حسابی بچاپ بچاپ میکنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •