خب بالاخره آماده شد
منتظر نظراتتون هستم دوستان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب بالاخره آماده شد
منتظر نظراتتون هستم دوستان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اخه واسه منم LED هست
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
به نظر غیر ممکن میاد که شمارو بشه بدون داشتن تعصب الکی و fan بودن تصور کرد دوست من. همیشه حقیقت رو ببین. اینکه شما PS3 خریدی دلیل بر لهترین بودنش نیست. منم فقط PS3 دارم ولی حتماً نسل بعدیش رو xbox می گیرم. سونی یاد نگرفته هنوز چجوری با مشتریاش رفتار کنه و این اصلاً برام خوشایند نیست
منظور از 5 تا بازی این نبود که 5 تا بازی انحصاری داره
منظور این بود که به طور متوسط هر کسی ماکسیمم از 5 تا بازی انحصاریش خوشش میاد ، و 5 تاشو تهیه میکنه و باقی بازی هایی که انجام میده مالتی ها هستش .
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------
غول تولید این عینکها این شرکت هستش :
این عینکها مفتشون گرونه و اگر بخرید شدیدا پاچتون میشه - تک تک پیکسلها معلومهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکیفیت هم از ویدئو پروجکتور پایین تره .
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
عزیزم شما همیشه یک متنی رو نخونده فوری حکم کلی صادر میکنی ؟
همش 3 خط نوشتم ، همون رو هم با دقت نخوندی ؟
کجا بین دوتا کنسول مقایسه ای شده یا گفته شده چی از ی بهتره ؟
یه بار دیگه مینویسم شما هم با دقت بخون :
به خدا 3 خط رو با دقت خوندن کار سختی نیست .
در مورد قیمت که فرمودید ، نرخ فروش یک کنسول رو از توی ایرن نمیسنجند عزیزم ! توی اروپا یا آمریکا کسی کنسول هَک نمیکنه و از نظر قیمت هم سابق بر این 50 یورو اختلاف داشتند که الان همون رو هم ندارند .
و اگر شما مدعی هستید که همه ی بازی های انحصاری یک کنسولی مثل Ps3 رو همه کسی میپسنده ، بنده اصلا بحثی با شما ندارم .
Last edited by sonixax; 23-04-2011 at 17:18.
Sony has finally admitted why PSN has been down for days, and it is what everyone has been assuming. A group or possibly even a single hacker brought down the giant. Down time for PSN was reported to be "1 to 2 full days", but after this update it is certain that is not the case.
"An external intrusion on our system has affected our PlayStation Network and Qriocity services. In order to conduct a thorough investigation and to verify the smooth and secure operation of our network services going forward, we turned off PlayStation Network & Qriocity services on the evening of Wednesday, April 20th."
با این اوضاع این هفته هم PSN نداریم
![]()
بفرمایید ، باز بگید PSN از Live بهتره !!!!
امنیت که یکی از مهمترین فاکتور هاست وجود نداره .
یه بازی Ninja Gaiden Sigma2 دارم کسی از دوستان مایل هست بازی رو داشته باشه اطلاع بده
من خاکه پای همتونم فربد جون.
دوست دارم
دوستان یه سوال.میشه بازی هایی که کمتر از 9 گیگ هست مثل nfs.hp که 7.5 گیگه رو از روی dvd توی ps3
-- شده اجرا کرد؟؟؟به طوری که دقیقا همون فولدر بازی که تو پوشه games هست رو به صورت data رو dvd رایت کنیم.
کسی امتحان کرده؟
دیدم هی دارید بحث می کنید نمی دونم پلی سه پنج تا ده تا انحصاری بیشتر نداره گفتم یه عکس از قسمتی از بازی هام بذارم بشمارید ببنیدی بیشتر از اینا انحصاری داره خدایی ، تازه من همه بازی ها رو ندارم ! ولی میلاد راست می گه همش مورد پسند نیست !
اینقدر فن نباشید ، هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن ، والا تو این حدود سه سالی هم که من پلی سه دارم اولین باره که می بینم PSN خوابیده که هی می گید هر روز خرابه و ترکیده اینا ، یعنی فقط منتظرید یه چیزی بشه جو بدینا ، البته قبول دارم خرابی همین یه بارشم خیلی طولانی شده دیگه !
جاوید جان وقتی آدمایی مثل تورو میبینم حال میکنم ولی دیگه روم نمیشه به خودم بگم گیمر
دمت گرم داداش.خیلی خوب آرشیو کردی.کاش منم اینقدر پول داشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)