تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 670 از 1404 اولاول ... 1705706206606666676686696706716726736746807207701170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,691 به 6,700 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamzeaziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به قوله دوستمون هک کردن psp 3000 خیلی طول میکشه یا اصلا ممکنه که نشه
    یه سوال اگه ناشیانست منو ببخشید
    آیا نمیشه بازیهارو یه جوری نصب و یا کپی کرد که وانمود کرد اوریجناله؟و حالشو ببریم

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به قوله دوستمون هک کردن psp 3000 خیلی طول میکشه یا اصلا ممکنه که نشه
    یه سوال اگه ناشیانست منو ببخشید
    آیا نمیشه بازیهارو یه جوری نصب و یا کپی کرد که وانمود کرد اوریجناله؟و حالشو ببریم
    بازی های اصلی بر روی umd عرضه می شوند.
    بازی این کنسول مانند بقیه کنسول ها نیاز به نصب ندارد
    تنها روش برای اجزای بازی های کپی گرفتن iso از روی umd و ریختن آن روی مموری.که برای این روش باید کنسول کپی خور بشود.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

بازی های اصلی بر روی umd عرضه می شوند.
    البته الان با راه افتادن PSN مخصوص psp سونی بازی ها رو به صورت دیجیتالی هم می فروشه که برای ما زیاد فرقی نداره !

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

میگم من فعلا دارم این بازی Loco roco2 را بازی می کنم..خیلی قشنگه..
    میگم فعلا سونی مثل اینکه اصلا بی خیال این کنسول شده ..اصلا واسش بازی درست و حسابی نمیاد..

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام ...
    این باطری ها که اومده الان gamestop داره میفروشه . actionreplay هم ازش داره .مثل اینکه mms فعلا موجود نیست .
    راستی . سونی هم واسه خودش میگه . مایکرو سافت هم میگفت ویستا هک نمیشه ولی ویستا ریلیز نشده هک شد .
    چون گفتید چند تا پست پشت سر هم ندید ادیتش میکنم . الان داشتم توی سایت dark alex ول میچر خیدم دیدم نوشته تونستیم سیستم امنیتی TA-088 v3 رو پیدا کنیم و از طرز کارش سر در بیاریم . اینم خوب خبریه واسه خودش .
    بیخیال . آقا من میخوام امروز برم psp م رو عوض کنم . میخوام 2000 بگبرم مثل ابنکه اینه TA-088 v3 کپی خور نمیشن ، TA-088 v2 چه طور اونا هم نمیشن ؟ یا میشن ؟ از کدوماش بخرم بهتره ؟
    بای
    Last edited by sonixax; 02-01-2009 at 18:56.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام ...
    این باطری ها که اومده الان gamestop داره میفروشه . actionreplay هم ازش داره .مثل اینکه mms فعلا موجود نیست .
    راستی . سونی هم واسه خودش میگه . مایکرو سافت هم میگفت ویستا هک نمیشه ولی ویستا ریلیز نشده هک شد .
    چون گفتید چند تا پست پشت سر هم ندید ادیتش میکنم . الان داشتم توی سایت dark alex ول میچر خیدم دیدم نوشته تونستیم سیستم امنیتی TA-088 v3 رو پیدا کنیم و از طرز کارش سر در بیاریم . اینم خوب خبریه واسه خودش .
    بیخیال . آقا من میخوام امروز برم psp م رو عوض کنم . میخوام 2000 بگبرم مثل ابنکه اینه TA-088 v3 کپی خور نمیشن ، TA-088 v2 چه طور اونا هم نمیشن ؟ یا میشن ؟ از کدوماش بخرم بهتره ؟
    بای
    سلام
    سونی با ماکروسافت خیلی فرق داره.فعلا که بعد از چند سال عرضه شدن ps3 کسی نتونسته اون را هک کنه.(این قضیه ممکنه در مورد psp3000 هم عملی بشه)
    در مورد TA-088 v3 هم درسته Dark alex به یک جاهایی رسیده ولی هنوز کامل نیست و به راحتی دستگاه کپی خور نمیشه.
    هروقت آموزش را توی خود سایت گذاشت اون موقع 100 درصد هک شده و به راحتی میتونید انجام بدهید.

برای خرید psp اسلیم شما باید ورژنی زیر TA-088 v3 بخرید.البته ورژن مادربورد را نمیشه تشخیص داد.
    پس psp که میخرید دقت کنید ورژن فریمور آن زیر 4.01 باشه.چون همگی دستگاه هایی که با این ورژن و بالاتر توی بازار هست از این نوع مادر بورد استفاده میکنند.
    Last edited by choory; 02-01-2009 at 19:17.

7. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام
    سونی با ماکروسافت خیلی فرق داره.فعلا که بعد از چند سال عرضه شدن ps3 کسی نتونسته اون را هک کنه.(این قضیه ممکنه در مورد psp3000 هم عملی بشه)
    در مورد TA-088 v3 هم درسته Dark alex به یک جاهایی رسیده ولی هنوز کامل نیست و به راحتی دستگاه کپی خور نمیشه.
    هروقت آموزش را توی خود سایت گذاشت اون موقع 100 درصد هک شده و به راحتی میتونید انجام بدهید.

برای خرید psp اسلیم شما باید ورژنی زیر TA-088 v3 بخرید.البته ورژن مادربورد را نمیشه تشخیص داد.
    پس psp که میخرید دقت کنید ورژن فریمور آن زیر 4.01 باشه.چون همگی دستگاه هایی که با این ورژن و بالاتر توی بازار هست از این نوع مادر بورد استفاده میکنند.
    سلام . آقا من شنیدم توی ایران بازی های ps3 رو کپی میکنن اجرا هم میشه . درسته ؟؟؟؟
    اینجا چیپ مد هاش اومده توی سایت خود چیپ مد داره میفروشه و این تعمیر کارا داردن همشون .البته یواشکی چون اگر پلیس بفهمه چوب تو آستینش میکنن . ولی نمیدونم چرا مال ps2 توی اینجا گیر نمیاد
    زیر 4.01 رو از کجاش بفهمم به جز اینکه دستگاه رو روشن کنم ؟؟؟؟
    بای

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم فعلا سونی مثل اینکه اصلا بی خیال این کنسول شده ..اصلا واسش بازی درست و حسابی نمیاد..
    دقيقا همين طوره . در ماه ژانويه فقط دو عنوان براي psp منتشر ميشه كه اونا هم اصلا دندون گير نيستن . همينه كه منم يواش يواش به فكر ارتقاي سيستم افتادم چون دارم از بازي هاي جديد دور ميشم .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام . آقا من شنیدم توی ایران بازی های ps3 رو کپی میکنن اجرا هم میشه . درسته ؟؟؟؟
    اینجا چیپ مد هاش اومده توی سایت خود چیپ مد داره میفروشه و این تعمیر کارا داردن همشون .البته یواشکی چون اگر پلیس بفهمه چوب تو آستینش میکنن . ولی نمیدونم چرا مال ps2 توی اینجا گیر نمیاد
    زیر 4.01 رو از کجاش بفهمم به جز اینکه دستگاه رو روشن کنم ؟؟؟؟
    بای
    توی ایران دارند بازی های ps3 را کپی میکنند؟درحد جوک بود
    من میگم ps3 به هیچ روشی نه نرم افزاری نه سخت افزاری کپی خور نشده شما میگی توی ایران دارند بازی کپی میکنن و برای این کنسول مودچیپ اومده.
    اگه این کنسول هک بشه مثل بمب صدا میکنه.
    فقط باید دستگاه را روشن کنی تا بفهمی.البته فکر کنم از روی تاریخ ساخت هم میشه فهمید که من اطلاعی ندارم.
    Last edited by choory; 02-01-2009 at 19:55.

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

دقيقا همين طوره . در ماه ژانويه فقط دو عنوان براي psp منتشر ميشه كه اونا هم اصلا دندون گير نيستن . همينه كه منم يواش يواش به فكر ارتقاي سيستم افتادم چون دارم از بازي هاي جديد دور ميشم .
    تا یکی دو ماه بعدشم همینه ...فکر کنم تا عید خودمون همینجوری باشه..تا اون موقع فقط فکر کنم یه بازی درست و حسابی و اسم رسم دار بیاد واسه psp اونم Resistance باشه....منم فعلا چسپیدم به همون PC...خدائیش هیچی همون PC نمیشه...همیشه واسش بازی خوب هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •