تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 305 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

اگه نباشه جاش خالی می مونه magical's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    BABOL CITY

پيش فرض

اگه تو عربستان از سيم كارت ايران تست بشه كار كنه چي؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه magical's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    BABOL CITY

پيش فرض

n73 آلمانيش وجود داره ؟خوبه يا نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ان73 فنلاندش فكر كنم بهتر باشه درثاني بهترين گوشي هاي سري ان موجود در ايران ان70 و ان90 هستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ميخوان از عربستان برام n73 بفرستن امكان داره تو ايران كار نكنه؟

لطف كنيد جواب بديد.
    امكانش شديدا فراوونه كه تو ياارن كار نكنه به جرات مي تونم بگم شايد 100 درصد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان
    كا800 هم ديديم ان73 رو هم همينطور. ملاحظه كرديم و استفاده و داريم نظرياتمونو مي گيم.

ان73 در برابر كا800 حربه اي جز سيمبيان بودن نداره. سرعتش در برابر كا800 تقريبا سه برابر پايينه
    فيلمبرداري كا800 ضعيفتره خوب به درك كه ضعيفه تنها كه فيلمبرداري مطرح نيست
    باتري كا800 قوي تره
    آنتن دهي فرقي ندارن
    شكل و شمايل و صفحه كليد كه كا800 بهتره
    صدا درسته كا800 ضعيفتره ولي كيفيت فكر كنم برتر از كميت باشه صدا رو با كيفيت عالي بشنوي ولي كمي ضعيف بهتر از اينه كه با صداي بلند بشنوي و مگسي باشه
    ان73 مشكلاتش زياده بدليل سيمبيان بودنش و هي نوكيا داره فريم وير جديد براش صادر مي كنه. كسي هم كه نتونه آپ ديت كنه مي مونه

نظر دوستان چيه؟؟؟ با بيان علت
    من نه طرفدار نوكيام نه سوني اريكسون و نه فروشندم و نه هيچ كدومو دارم مي خوام نظر بدين تا بلاخره يكي رو بخرم

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سلام
    دوستان
    كا800 هم ديديم ان73 رو هم همينطور. ملاحظه كرديم و استفاده و داريم نظرياتمونو مي گيم.

ان73 در برابر كا800 حربه اي جز سيمبيان بودن نداره. سرعتش در برابر كا800 تقريبا سه برابر پايينه
    باتري كا800 قوي تره
    آنتن دهي فرقي ندارن
    صدا درسته كا800 ضعيفتره ولي كيفيت فكر كنم برتر از كميت باشه صدا رو با كيفيت عالي بشنوي ولي كمي ضعيف بهتر از اينه كه با صداي بلند بشنوي و مگسي باشه
    ان73 مشكلاتش زياده بدليل سيمبيان بودنش و هي نوكيا داره فريم وير جديد براش صادر مي كنه. كسي هم كه نتونه آپ ديت كنه مي مونه

من نه طرفدار نوكيام نه سوني اريكسون و نه فروشندم و نه هيچ كدومو دارم مي خوام نظر بدين تا بلاخره يكي رو بخرم
    برادر من مثل اینکه دوباره میخوای بحث N73 و K800 رو راه بندازی؟؟؟ به خدا به اندازه کافی درباره خصوصیات . سرعت . انتن دهی . قیمت . و از همه مهمتر کیفیت عکسبرداریش تا حالا بالای 1000 پست توی انواع تاپیک ها زده شده و هر کسی هم تا الان مقایسه کرده و در نهایت تصمیمشو هم گرفته که کدومو بخره. ولی قضیه شما که هنوز در حال پست زدن هستی و نتونستی یه تصمیم بگیری جداس. ثانیا کی گفته N73 به خاطره سیمبیان بودنش مشکل داره؟؟؟؟؟؟ اتفاقا یکی از محاسنش سیمبیان بودنشه تا کی باید دنباله برنامه جاوا بود؟؟؟؟؟؟ ثالثا در مورد صدا هم باید بگم شما احتمالا جایی بودی که مگس زیاد داشته وگرنه خودتم میدونی از لحاظ صدا k800 جلوی N73 هیچ حرفی برای گفتن نداره.
    به نظر من شما هم بهتره به جای اینکه پست های بیهوده بزنی بری یه N73 بگیری تا قیمتش بازم بالاتر نرفته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

واقعا شما اینترنت ادیشن n73 رو نشنیدید ؟ بابا مدتهاس که اومده... شمایی که به آخرین ورژن آپدیت کردید نمیتونید به اینترنت ادیشن تغییر بدید. باید وایسید تا ورژن جدید اینترنت ادیشن بیاد... من هم با هزار مکافات این کارو کردم...
    کدش رو هم الان یادم نیست براتون میزارم...

از مهمترین ویژگی هایی که میشه بهش اشاره کرد. اولا سرعت بهتر شده... دوما player میوزیک ادیشن رو داره به اضافه اینکه مثل میوزیک ادیشن همیشه در حال اجرا نیست. امکانات اینترنتی بیشتری هم داره....
    عزيز جون اين كد internet edition رو واسه ما نميزاريي؟؟
    راستي اگه شما آخرين ورژن رو داشتي پس چطوري تغييرش دادي به internet edition
    راستي n73 معمولي داشتي ديگه مگه نه؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

برادر من مثل اینکه دوباره میخوای بحث N73 و K800 رو راه بندازی؟؟؟ به خدا به اندازه کافی درباره خصوصیات . سرعت . انتن دهی . قیمت . و از همه مهمتر کیفیت عکسبرداریش تا حالا بالای 1000 پست توی انواع تاپیک ها زده شده و هر کسی هم تا الان مقایسه کرده و در نهایت تصمیمشو هم گرفته که کدومو بخره. ولی قضیه شما که هنوز در حال پست زدن هستی و نتونستی یه تصمیم بگیری جداس. ثانیا کی گفته N73 به خاطره سیمبیان بودنش مشکل داره؟؟؟؟؟؟ اتفاقا یکی از محاسنش سیمبیان بودنشه تا کی باید دنباله برنامه جاوا بود؟؟؟؟؟؟ ثالثا در مورد صدا هم باید بگم شما احتمالا جایی بودی که مگس زیاد داشته وگرنه خودتم میدونی از لحاظ صدا k800 جلوی N73 هیچ حرفی برای گفتن نداره.
    به نظر من شما هم بهتره به جای اینکه پست های بیهوده بزنی بری یه N73 بگیری تا قیمتش بازم بالاتر نرفته.
    ببين دوست من. من نگفتم سيمبيان ان73 ايراد داره من مي گم اين گوشي خودش چون وپاست مشكلاتي داره حالا از لحاظ سيمبيان يا فريم ويري كه دائما نوكيا داره فريم وير جديد براش مي ده بيرون بايد قبول كرد هنوز حالا حالا ها كار داره.
    در مورد سرعت هم بگم من ان70 دارم و ان73 سرعت ان70 يكم كمتر از ان73 هستش ولي هيچ توفيري نداره همون آش و همون كاست. واسه خوندن يه اس ام اس بايد جونت درآد. برا جستجوي يه تماس از دست رفته اي بايد راه طولاني تري بري اونم با سرعت دستيابي كمتر.

دوست عزيز كا800 هم دارم صداشم ديدم. مثلا به نظرت صدا بلند باشه چي مي شه؟؟؟ مي خواي نكنه با گوشيت استريو راه بندازي؟؟؟ حالا مثلا صداي مگسي 3250 زياده ولي مي خوام نباشه اصلا معلوم نمي شه چي ميشنوي بلنده ولي بي كيفيت. ان73 هم صداش بلنده كيفيتشم نمي گم بده ولي از لحاظ كيفيت در برابر كا800 يكم پايينه. ببينم تو دوست داري يه پژو405 با كيفيت خركار داشته باشي يا يه زانتياي بي كيفيت كه دائما تو تعميرگاه باشي؟؟؟؟؟؟؟ (مثال عرض كردم اينجا پژو 405 نقش كا800 رو بازي مي كرد )

آخه بابا مثل ابرنامه چي مي خواي رو گوشي نصب كني چه برنامه اي چه كوفتي چه زهرماري؟؟؟/ برنامه به چهدرد آدم مي خوره مگه كامپتوره؟ مگه لپ تاپه؟؟/ آخه مگه سرعت داره؟؟ آخه با چه ديدگاهي ان73 رو من نگه دارمش؟؟؟؟؟ از صفحه كليد و جوي استيك ان73 هم نگم كه بهتره اه اه اه

من هر سه تاي اين گوشي ها رو دارم ولي كا800 بيشتر و بهتر حال مي ده در ثاني همگاني هم هست. سيمبيان ورژن 9.5 آمده كه نوشتن سرعتش 75 درصد بيشتر از 9.1 هستش حالا آيا به نظرت خريدن ان73 صلاحه يا منتظر شدن صلاحه يا فعلا با كا800 حال كردن بهتره تا بعدها؟؟؟
    دوربين كا800 حرفه اي تره عكساش داخل خونه و شب بهتره.

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان

..........(خلاصه كردم)

ببين هر وقت كه K800 خريدي حالت به هم خورد اون موقع ميفهمي كه N73 بهتره يا K800

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام
    دوستان

باتري كا800 قوي تره
    آنتن دهي فرقي ندارن

من نمیدونم این اطلاعات ناب رو تو از کجا میاری...

تو با n73 مشکل داری ؟ دلیل نمیشه چون تو نتونستی بخریش حالا به هر دلیل ... واسه اینکه عقده ای نشی بیای بد بگی ... خودتم میدونی n73 چیه ....

k800 گوشی خوبیه اما اگه پیش یه آدم این کاره این حرفا رو بزنی بهت میخنده آخه n73 اسمارت فون کجا و k800 جاوا ؟

تو فکر کن n73 آشغاله و k800 توپه... اونهایی که خریدن میدونن....
    Last edited by M.etallic.A; 24-04-2007 at 15:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •